UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Арсенал

• Атлетико Мадрид

• Борусија Дортмунд

• Барселона

• Баерн Минхен

• Челзи

• Интер

• Јувентус

• Ливерпул

• Манчестер Сити

• Наполи

• ПСЖ

• Реал Мадрид

• Дај Боже да би сите испаднале.

• Некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Да, почист амин. Штета ако е нешто сериозно со Хакими, убедливо најдобар играч на ПСЖ уз Витиња.
Дада, Витиња е играчиште

Мене и овој Ли ми се свиѓаше како игра, солидно изигра

Ќе биде интересно ако двете екипи се сретнат у нокаут со фул состав, и малиот Дуе фалеше, тој е ламја

Иначе прво полувреме не беа нешто посебни псж, можеа уште еден гол да примат

Знам што се гледа, јас ти зборам што мислам дека треба да биде, зашо вака пола ќе свирнат, пола нема, а тоа е проблем бидејќи утре може тимот за кој навиваш (ок не може баш хехехе) да игра финале ЛШ и ова да го дувнат против нив, верувам дека ќе збеснеш од нервоза. Мене ако ме прашуваш јас би свирел пенал овде, спречи удар кон гол и чао пријатно, нема што да се полемизира. Куров ми ебаго, ќе анализираме психофизичка состојба и намери на играчите, те сакал, те нејќел да игра со рака, работава е кур се тресе у ладна вода.

Тоа е веќе друга работа. Конзистентност кај судии е сосема трета.

Англија исламска држава, шеријат владее таму, сега и во фудбалот се пикнаа, излезе видео оџа вика на микрофон се моли сред Енфилд и пациентите се клањааат. Ако му е малце му е, 2001ва со сето срце ги поддржаа терористите, се се враќа и плаќа.

1762305991386.png

1762306050060.png

Знаел убавиот како е да се игра тука, на небитен стадион и ментално се чувствувал супер.

Намерно го имаат и МекАлистер ставено :LOL:

Јак кур ако имале 6 пораза у задњи 8 мечеви. Реал Мадрид се изгуби во просторот и времето на Енфилд Роуд вчера. Штета што заврши само 1-0, требаше да попијат 3,4 комада минимум. Па една Барселона со Меси беа избушени 4-0 на Енфилд Роуд пред пар сезони.

Ќе ја видиме Барселона на Стемфорд Бриџ кај Челси за 20 дена како ќе помине. Разберете дека Англискиот фудбал е број 1.
Заслужена победа на Пул, ама натпреварот имаше тежина само за Трент и навивачите на Пул и на барса, овој формат на ЛШ едноставно не нуди искри како кога се играше у групи. Сите големи екипи пак ќе поминат во нокаут фазата.

Дебелото банкарче добра днопертиза дал за Баерн сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom