UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Арсенал

• Атлетико Мадрид

• Борусија Дортмунд

• Барселона

• Баерн Минхен

• Челзи

• Интер

• Јувентус

• Ливерпул

• Манчестер Сити

• Наполи

• ПСЖ

• Реал Мадрид

• Дај Боже да би сите испаднале.

• Некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Искрено и Лш во овој формат е тапа, никаква неизвесност во тоа дали ќе минеш групи и требање бодови, бараж е увек тука.
Се сложувам и со тоа. Доволни се 7-8 бода од 8 меча за бараж.

Sanlker смеј се сега :tapp:

Attachments

• IMG_5198.jpeg
    IMG_5198.jpeg
    543,5 KB · Прегледи: 35
Ни Спалети не помага. 3 факинг бода од можни 12. Страшна работа.

Ни Спалети не помага. 3 факинг бода од можни 12. Страшна работа.
Она голманот на Спортинг шо го фати денес не е нормално. Прајм Буфон 2006та Светско првенство.

Играме каде каде подобро. Вака не сме доминирале мечеви во последните 20 години. Штета што не беше Спалети од летото поставен.

Добри Баерн, шала на страна ме изненадија како се држеа со играч помалце. Ја гледав паралелно со Пул-Реал и реално гледано Реал многу потфрли, а можеби и ги врати Ливерпул малце во реалност дека не се сите противници Елче и Гирона.

Патем, Контехехехехехехехехехе.

Патем 2, 16/16 Баерн сезонава, бббреееј. :cuc:

Добри Баерн, шала на страна ме изненадија како се држеа со играч помалце. Ја гледав паралелно со Пул-Реал и реално гледано Реал многу потфрли, а можеби и ги врати Ливерпул малце во реалност дека не се сите противници Елче и Гирона.

Патем, Контехехехехехехехехехе.

Патем 2, 16/16 Баерн сезонава, бббреееј. :cuc:
Брат беше тоа за црвен?

Оваа година ниедна утакмица не сум изгледал во ЛШ. Многу лош формат, можеш да ги прескокнеш групите лагано.
Пример Јувентус и Наполи во стариот формат сега ќе беа испратени во ЛЕ, вака ќе победат на некоја до крај и ќе се ушлепаат понатака.

Оваа година ниедна утакмица не сум изгледал во ЛШ. Многу лош формат, можеш да ги прескокнеш групите лагано.
Пример Јувентус и Наполи во стариот формат сега ќе беа испратени во ЛЕ, вака ќе победат на некоја до крај и ќе се ушлепаат понатака.
Од нокаут фазата се гледа ЛШ, до тогаш се е ветер и магла.

Не знам кој е судијата со Реал што свиреше, али секоја чест на ликот. Свирна рака првично, му кажаа дека е внатре, отиде да гледа ВАР, виде дека раката е блиску до телото, и не свирна пенал. Шуќур, некој со здрав разум. Да беше Англичанец судија, штом свирна рака, ке идеше да гледа само дали е внатре или не, а не каде е раката.

Не знам кој е судијата со Реал што свиреше, али секоја чест на ликот. Свирна рака првично, му кажаа дека е внатре, отиде да гледа ВАР, виде дека раката е блиску до телото, и не свирна пенал. Шуќур, некој со здрав разум. Да беше Англичанец судија, штом свирна рака, ке идеше да гледа само дали е внатре или не, а не каде е раката.
Se ubavo i tocno si napisal ali problemot e deka na cel svet mu e jasno da bese vakva situacija za real imase penal da svirne oko da ne mu trepne

Брат беше тоа за црвен?
Да, почист амин. Штета ако е нешто сериозно со Хакими, убедливо најдобар играч на ПСЖ уз Витиња.
Автоматски споено мислење:

Ахам, раката е блиску до телото ама ОДВОЕНА и спречи удар кон гол, т.е. смени правец на топката. Пенал е ова ама ајде, џабе ќе се објаснуваме кога 5 судии ќе го свирнат, 5 нема. Се додека не дефинираат точно што е пенал, а што не е ќе гледаме вакви работи.

Да, почист амин. Штета ако е нешто сериозно со Хакими, убедливо најдобар играч на ПСЖ уз Витиња.
Автоматски споено мислење:

Ахам, раката е блиску до телото ама ОДВОЕНА и спречи удар кон гол, т.е. смени правец на топката. Пенал е ова ама ајде, џабе ќе се објаснуваме кога 5 судии ќе го свирнат, 5 нема. Се додека не дефинираат точно што е пенал, а што не е ќе гледаме вакви работи.

Знаеш и сам дека не се гледа дали е одвоена или не, туку дали раката се смета во природна положба или не. Со оглед дека му се поприлично соберени рацете до телото, одлуката е на место.

Знаеш и сам дека не се гледа дали е одвоена или не, туку дали раката се смета во природна положба или не. Со оглед дека му се поприлично соберени рацете до телото, одлуката е на место.
Знам што се гледа, јас ти зборам што мислам дека треба да биде, зашо вака пола ќе свирнат, пола нема, а тоа е проблем бидејќи утре може тимот за кој навиваш (ок не може баш хехехе) да игра финале ЛШ и ова да го дувнат против нив, верувам дека ќе збеснеш од нервоза. Мене ако ме прашуваш јас би свирел пенал овде, спречи удар кон гол и чао пријатно, нема што да се полемизира. Куров ми ебаго, ќе анализираме психофизичка состојба и намери на играчите, те сакал, те нејќел да игра со рака, работава е кур се тресе у ладна вода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom