Локални избори 2025 (општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Јас мислам овој Сотир ќе излезе полош и од Стевица. Фацата му е Стевче двојка. Се ми иде дека ќе нашиба згради уште толку, дека ќе отидат курбан и тие малку зелени површини што ги има.
Ќе видиме. И мене ми е сус. Боље оние независнине. Ги пратам на Фб по групи, се залагаат за сѐ. Овој Сотир стварно не знам кој е, а на Стевче шо го чека можда пресуда 3,5 г затвор ( што му е малце на толку крадење) се кандидираше со цел памет еј..

Ќе видиме. И мене ми е сус. Боље оние независнине. Ги пратам на Фб по групи, се залагаат за сѐ. Овој Сотир стварно не знам кој е, а на Стевче шо го чека можда пресуда 3,5 г затвор ( што му е малце на толку крадење) се кандидираше со цел памет еј..
Ти под итно да си најдеш некој добар мачор да не си трошиш време на кајгана ..

Нема потреба да се јаде гомна против Левица, оставете вие новинари како Миленко и компанија што серат по фејсбук или Чашуле на Алфа што треска глупости во неговата емисија која е интересена само за генерација на дедо ми.

Пред некој ден Апасиев меѓу редови кажа дека во Кичево даваат поддршка за Александар, а и со самото тоа што не извадија кандидат таму, а имаа во сите други градови во Западна Македонија, доволно кажува дека врска нема муабетот за некаква нивна поврзаност со Аљи.

Да ги имавме Левица и Вмро изминативе 35 години наместо сектата од Муртино, сигурен сум дека друга песна ќе се пееше со брачата во Македонија.

Кичево е голема победа за сите Македонци, душата ми се наполни, се надевам сега на чесна работа на новиот градоначалник и во иднина иста слика да видиме и во останатите градови во Западна Македонија.

Кичево е МАКЕДОНСКИ ГРАД!:oeoeoe:
Со тоа што извадија советничка листа а знае дека немаат шанси да освојат советник ја направија штетатa заедно со ЛДП коалицијата и ТМРО , ако тие гласови си одеа таму каде треба сега и советот ќе беше најверојатно македонски.

А за поддршка на градоначалник, самиот кандидат јавно им се заблагодари, но тоа воопшто не е поентата, туку советничките листи каде направија штета на македонскиот интерес.

Невена за овие абдали беше измислена во поим. Ама, се знае дека нема теорија да тепа независен кандидат или било каков кандидат неподдржан од дпмне-сдс.

Сите што не излеговте на гласање Апасиев вели дека сте неинтелигентни
Можеби и ќе намамеа повеќе луѓе да не вреѓаа толку..

Дробеше за тоа што кажал Орце, на крај испадна ист како тие што ги збори

Ако во Карпош овој сурат го бираа едно време, тогаш секој може да пројде.

Stefan-Bogoev-so-mediumi-kaj-gradinka-Majski-cvet-2-bg_resize.jpg

Сите што не излеговте на гласање Апасиев вели дека сте неинтелигентни
Да не не е у право? 30 години не водат курто и мурто народот што ги гласа ти како интелигентен би го нарекла?

Македонците од Кичево кои живеат во мојот град во Германија алал да му е, можда 8 гласа не сменија многу ама се вратија. Сега славиме :oeoeoe:

Последно уредено:
Според резултативе во Кичево се гледа дека и солиден број на Албанци гласале за докторот, секоја чест, сепак некој успеале да се издигнат и да не гласаат за магаре само дека било албанско.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom