Фан Клуб: Интер

Kolku ocajno izdanie denes i tuka ke gi vklucam i porazite ova do sega e najlosoto od Inter godinava, i imame sreka sto toj od verona prv ja udri dole nakaj aut inace Bisek cist crven ke jadese, toa i Doveri pokazuvase kaj otide topkata pa nemase sekako da bide 1 na 1 so golman. Ako tepame ke imame kilava konte pobeda, ili alegri, mada i ovie ako nisto drugo nema tolkav luksuz da im dadea na Verona da si praat zabava denes. Kako i da e nisto ne zasluzuvaat so vakvo sramno izdanie ko denesnovo, frustriracki losi sme protiv ekipa koja e edna od najslabite ovaa sezona.
Шо знам, со Удинезе не бевме ништо подобри, буквално реплика ми е текмава со таа.

Може и вака лол. Јебига, некад и среќа треба. Наполи цела сезона вака се влече.

Кај какви небањати цигани губиме бодови мајко мила...
Многу ќе фалат овие 0 изгубени бодови на крај бро. Фала што помогна да ја тепаат текмава.

Mnogu znaev deka vakva pobeda ke bide, ako tepame, na najmizeren nacin za rivalite, golov u 94ta bese i najseriozna prilika za gol na Inter vo vtoro, a bese avtogol, super srekjen.

Nezasluzena pobeda ali me boli kur, kolku da ne ni se sjebe vikendov, a inace 1 ton prostor za analizi ima denes Kivu, sve sto mozese da bide usrano denes, bese usrano, kako ekipa bevme mnogu losi taka da ova e sekako krivica na trenerot. Dobro otvorivme, i posle golot prekinavme da igrame, vtor pat ni se desava ova posle Udinese, ama veke sme vo del od sezona koga toa ne smee da bide slucaj, vtoro kolo ke iam razbiranje, sea u nikoj slucaj vise.

Незаслужена победа верно, ама и чист пенал не свирна, повлекување од позади, се да му ебам. Имало Господ си дадоа автогол.

Незаслужена победа верно, ама и чист пенал не свирна, повлекување од позади, се да му ебам. Имало Господ си дадоа автогол.
Премек контакт, буквално чекаше за да падне, ни влечење интензивно ни курац немаше тука.

Премек контакт, буквално чекаше за да падне, ни влечење интензивно ни курац немаше тука.
Зависи како гледаш на работите. Ја сезонава видов пенал за Наполи против Интер баш кај што цела Италија виде дека нема пенал.
Ако сакаат да има лига нека бидат исти стандардите за сите.

Зависи како гледаш на работите. Ја сезонава видов пенал за Наполи против Интер баш кај што цела Италија виде дека нема пенал.
Ако сакаат да има лига нека бидат исти стандардите за сите.
Кажуваш дека е чист пенал, а бараш ист стандард за нас ко за Наполи што добиле непостоечки пенал. По мене ни ова, ни на Наполи, ни на Хименез против Фиорентина не се пенали и треба да почнат интензивно да даваат жути за глума.

Кажуваш дека е чист пенал, а бараш ист стандард за нас ко за Наполи што добиле непостоечки пенал. По мене ни ова, ни на Наполи, ни на Хименез против Фиорентина не се пенали и треба да почнат интензивно да даваат жути за глума.
Овде имаше елементи барем, го повлече од позади. Извини ама во 93 минута протов ебената Верона ова мора да го свирне. Верувам си играл фудбал и знаеш што значи и малце да те повлече некој од позади, иако се слагам дека Пио го пренагласи тоа. И да ни дадеше пенал немаше да биде од типот на оној на Наполи против нас или на Милан против Аталанта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom