Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Е шо сега, според тебе не треба ич да го казнам? Не заебавај, ме мота со месеци, глуми ваму курац и пол, не може така.
Не ни кажа дали ти се приебуе и тебе.

Само тврдо ебење и мир у куќа се остало се изговори.Барем кај овие постари жени 39+ плус тоа друго не мисли ниту домачица да станува ниту да раѓа или заведува,само добро пердаши да не паламуди бидејки друго ништо и не останува само секс за тие над 39 год.Под тоа можеш да толерираш ова остало само тврд секс.

Искрено не ме пали веќе. Целото тоа глумење фраер ми одмиле.
Ја еднаш ти реков, на машко навеќе нешто што влијае на либидо е да не го нервира жена му. Ти ако си му го прегорела мозокот џабе е све, сега му се погодило нешто периодов...искористи колку можеш барем. Вината ја вака од страна...може сум грешка, ама еве да ти напоменам, ја гледам у двајцата. Изебете се и седнете и разговарајте, што сакате да правите у животот, од тврдоглавост нема леб, двајцата губите.

Само тврдо ебење и мир у куќа се остало се изговори.Барем кај овие постари жени 39+ плус тоа друго не мисли ниту домачица да станува ниту да раѓа или заведува,само добро пердаши да не паламуди бидејки друго ништо и не останува само секс за тие над 39 год.Под тоа можеш да толерираш ова остало само тврд секс.

викаш за Очајна само отпозади без лубрикант е лекот?

викаш за Очајна само отпозади без лубрикант е лекот?
тоа е лекот веќе нема да е очајна аххахаха, секс лечи све па и очајност
Автоматски споено мислење:

Искрено не ме пали веќе. Целото тоа глумење фраер ми одмиле.
Среќо ти си у погрешни раце или има пари па го трпиш а не те ебе или е нешто треќо.Реткост е неебана жена да е среќна или ти речи-ФЕНОМЕН

Ја еднаш ти реков, на машко навеќе нешто што влијае на либидо е да не го нервира жена му. Ти ако си му го прегорела мозокот џабе е све, сега му се погодило нешто периодов...искористи колку можеш барем. Вината ја вака од страна...може сум грешка, ама еве да ти напоменам, ја гледам у двајцата. Изебете се и седнете и разговарајте, што сакате да правите у животот, од тврдоглавост нема леб, двајцата губите.
Е готово веќе, помина возот. Овој пат беше корпосан, ладна бев. Неможам од прва да му се дадам, ќе ме смета за лесна.
Мора да се потруди ако сака однос со мене. Тоа што сме во брак не менува ништо. Мора да ме освои.

Е готово веќе, помина возот. Овој пат беше корпосан, ладна бев. Неможам од прва да му се дадам, ќе ме смета за лесна.
Мора да се потруди ако сака однос со мене. Тоа што сме во брак не менува ништо. Мора да ме освои.
Aко треба освеживач брака стојам на располагање... Да не трпиш тука сум

Ти си толку токсична личност. Престани да ја загадуваш околината, туку посети лекар ако не се чувствуваш добро.

Ти си толку токсична личност. Престани да ја загадуваш околината, туку посети лекар ако не се чувствуваш добро.
Зошто те повредија моите зборови од вчера. Тоа што го реков важи за сите, не само за тебе а и сам можеш да се увериш во тоа од сопственото искуство со жените кое го имаш.

Еее стари, дошла маца на вратанца, некни ми доаѓаш со ку*одрвица, демек среќен шо колата прошла на технички, се мазиш, како мачор ми предеш, :sneaky:ме бацуваш, ме стискаш, ме гмечиш, не ти давам бе,... Шо си мислеше ја сега одма среќна ќе дигам нозе,its payback time,(ќе си почекаш сега едно 10 месеци) одмаздата е најслатка кога се служи ладна :sneaky:
Некоја комшика да не врискаше у 3 сабајле ?

Не го сакам веќе, џабе му е се, се оладив од него. Не можам да го поднесувам не па секс, не доаѓа во предвид. Здравје и развод ќе биде јас ќе потегнам, само да подпорасне детево, шо го ебам ќе го сечам.

Гордост во љубов е најголемиот грев, рече еднаш еден поп во Бигорски бев на свадба. Не биди горда, дај му шанса. Ако испадни дека е стока и не те почитува дека одма си му дала ил глупости, нема ти што да бидиш увредена, ти си постапила правилно.
Посебно ако имате дете. Бракот е голем животен предизвик. Со себе носи и добро и лошо.

Гордост во љубов е најголемиот грев, рече еднаш еден поп во Бигорски бев на свадба. Не биди горда, дај му шанса. Ако испадни дека е стока и не те почитува дека одма си му дала ил глупости, нема ти што да бидиш увредена, ти си постапила правилно.
Посебно ако имате дете. Бракот е голем животен предизвик. Со себе носи и добро и лошо.
Се у ред,ама некад прекипува

Требало да му дај, посебно ако порано и било мерак, а него не. Нема тоа врска со гордост, попушти еднаш ти, ќе попушти тој другпат - ако е човек. И ова нема врска со гордост, детски е да размислуваш со гордост во брак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom