Ingvar
MONAD
- Член од
- 28 март 2020
- Мислења
- 4.696
- Поени од реакции
- 10.914
Не ни кажа дали ти се приебуе и тебе.Е шо сега, според тебе не треба ич да го казнам? Не заебавај, ме мота со месеци, глуми ваму курац и пол, не може така.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ни кажа дали ти се приебуе и тебе.Е шо сега, според тебе не треба ич да го казнам? Не заебавај, ме мота со месеци, глуми ваму курац и пол, не може така.
Искрено не ме пали веќе. Целото тоа глумење фраер ми одмиле.Не ни кажа дали ти се приебуе и тебе.
Ја еднаш ти реков, на машко навеќе нешто што влијае на либидо е да не го нервира жена му. Ти ако си му го прегорела мозокот џабе е све, сега му се погодило нешто периодов...искористи колку можеш барем. Вината ја вака од страна...може сум грешка, ама еве да ти напоменам, ја гледам у двајцата. Изебете се и седнете и разговарајте, што сакате да правите у животот, од тврдоглавост нема леб, двајцата губите.Искрено не ме пали веќе. Целото тоа глумење фраер ми одмиле.
Само тврдо ебење и мир у куќа се остало се изговори.Барем кај овие постари жени 39+ плус тоа друго не мисли ниту домачица да станува ниту да раѓа или заведува,само добро пердаши да не паламуди бидејки друго ништо и не останува само секс за тие над 39 год.Под тоа можеш да толерираш ова остало само тврд секс.
тоа е лекот веќе нема да е очајна аххахаха, секс лечи све па и очајноствикаш за Очајна само отпозади без лубрикант е лекот?
Среќо ти си у погрешни раце или има пари па го трпиш а не те ебе или е нешто треќо.Реткост е неебана жена да е среќна или ти речи-ФЕНОМЕНИскрено не ме пали веќе. Целото тоа глумење фраер ми одмиле.
Е готово веќе, помина возот. Овој пат беше корпосан, ладна бев. Неможам од прва да му се дадам, ќе ме смета за лесна.Ја еднаш ти реков, на машко навеќе нешто што влијае на либидо е да не го нервира жена му. Ти ако си му го прегорела мозокот џабе е све, сега му се погодило нешто периодов...искористи колку можеш барем. Вината ја вака од страна...може сум грешка, ама еве да ти напоменам, ја гледам у двајцата. Изебете се и седнете и разговарајте, што сакате да правите у животот, од тврдоглавост нема леб, двајцата губите.
Aко треба освеживач брака стојам на располагање... Да не трпиш тука сумЕ готово веќе, помина возот. Овој пат беше корпосан, ладна бев. Неможам од прва да му се дадам, ќе ме смета за лесна.
Мора да се потруди ако сака однос со мене. Тоа што сме во брак не менува ништо. Мора да ме освои.
Ти си толку токсична личност. Престани да ја загадуваш околината, туку посети лекар ако не се чувствуваш добро.Е готово веќе, помина возот. Овој пат беше корпосан, ладна бев. Неможам од прва да му се дадам, ќе ме смета за лесна.
Мора да се потруди ако сака однос со мене. Тоа што сме во брак не менува ништо. Мора да ме освои.
Зошто те повредија моите зборови од вчера. Тоа што го реков важи за сите, не само за тебе а и сам можеш да се увериш во тоа од сопственото искуство со жените кое го имаш.Ти си толку токсична личност. Престани да ја загадуваш околината, туку посети лекар ако не се чувствуваш добро.
Некоја комшика да не врискаше у 3 сабајле ?Еее стари, дошла маца на вратанца, некни ми доаѓаш со ку*одрвица, демек среќен шо колата прошла на технички, се мазиш, како мачор ми предеш,ме бацуваш, ме стискаш, ме гмечиш, не ти давам бе,... Шо си мислеше ја сега одма среќна ќе дигам нозе,its payback time,(ќе си почекаш сега едно 10 месеци) одмаздата е најслатка кога се служи ладна
![]()
Не го сакам веќе, џабе му е се, се оладив од него. Не можам да го поднесувам не па секс, не доаѓа во предвид. Здравје и развод ќе биде јас ќе потегнам, само да подпорасне детево, шо го ебам ќе го сечам.Ја еднаш ти реков, на машко навеќе нешто што влијае на либидо е да не го нервира жена му. Ти ако си му го прегорела мозокот џабе е све, сега му се погодило нешто периодов...искористи колку можеш барем. Вината ја вака од страна...може сум грешка, ама еве да ти напоменам, ја гледам у двајцата. Изебете се и седнете и разговарајте, што сакате да правите у животот, од тврдоглавост нема леб, двајцата губите.
Се у ред,ама некад прекипуваГордост во љубов е најголемиот грев, рече еднаш еден поп во Бигорски бев на свадба. Не биди горда, дај му шанса. Ако испадни дека е стока и не те почитува дека одма си му дала ил глупости, нема ти што да бидиш увредена, ти си постапила правилно.
Посебно ако имате дете. Бракот е голем животен предизвик. Со себе носи и добро и лошо.