Страмот на поединци
Нели ги читаше ланските статуси на Декси и лични дисфалификации е сега се сврти тркалото за ситни пари си го извалка името и во невидена серија од лоши резултати оваа година Декси на неговата страна напиша само дека се одиграло нерешено со Тиквеш.
Автоматски споено мислење:
Овој најавен прес мене ми личи на циркус и секако ни од далеку нема ниту да ги појасни а уште помалку да ги подобри работите во ФК ПЕЛИСТЕР. И ако веќе сакаја предлози требаше да организират панел дискусија а не пресс конференција.
Инаку што е важно за нас како обични љубители на спортот и навивачи на ФК ПЕЛИСТЕР само РЕЗУЛТАТИТЕ и што би ги и кој би го прашале, КАПИТЕНОТ дали има хемија во тимот 100% одговор да има голема хемија клубот функционира како семејство (во реалноста врска нема), или ќе го прашаме тренерот за лошата игра па тој прво е нов само неколку натпревари второ и во натпреварот со Тиквеш виде убави акции и убави пасови (вероватно на моб има гледано фудбал од некоја од англиско првенство) и на крај претседателот што ќе го прашаме колкав е буџетот на ФК ПЕЛИСТЕР а што тоа нам ни е важно само да се нервираме колуку пари се врлат во бунар на очајна состојба во градот а и вероватно и тука нема да има прецизен одговор бидејки вероватно и тој не знај колку пари ќе се одобрат за наредна година од општина.
СЕ НА СЕ ИЗГУБЕНО ВРЕМЕ И ЦИРКУЗ ЗА ПОКРИВАЊЕ НА СОПСТВЕНИОТ НЕУСПЕХ, И ГЛУМЕЊЕ ТРАНСПАРЕТНОСТ.
Оди бе биди маж кажи му влице искарај му, или само на тастатура сте јаки? Оди и се кажи му таму. Ете јас нема да одам не пратам фудбал толку не ми е то приоритет туку ми е кошарката.
700.000 евра сигурно имаше кошарката лани, а кај завршија знајте? Или да отворам резултати? 100-130к имат тие тимој шо се борат за 6то 7мо место со сомнителни странци донесени за 1000-1500 евра ете таму заврши КК во рамниште со нив, а господата од КК промашија секој до еден странец за 700к буџет со мижење ќе донесам 5 пати појаки странци за тие пари од истокот.