Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сум прочитал, исламот е од Hejaz не од Arabia Petraea. Мека и Медина не се во Arabia Petraea. Hejaz никогаш не бил под Рим, комотно види на гугле.Како тоа Рим нема цапнато таму.. ?
Набатејците се нивни вазали многу пред да се појави Исламот бе јузе,расчитај се малце за тоа, ако сакаш ќе ти пратам јас нешто од архивите
Куранот е напишан по скриптата на набатејците
Знаеш ли колку современи арапски букви се со корени од таа скрипта?
Ал-лат,Уза и Манат се од нивен пантеон исто
Мајка му на Ирод Велики е со набатејско потекло
Ехее, долга тема е таа
Arabia Petraea, расчитај се малце и за тоа
Нема потреба да развиваме дискусии, се гледа дека немаш познавање на тој материјал од историјата..
Ширење на исламистичка пропаганда те прави глуп каур, не џихадист. Не си способен ни да разбериш поими.Па уште и јак и нѐ напраи џихадисти сите.
Ние сме муслимани, а он, што му е мозокот работен од евреи и протестани еретици- е рисјанин.
Гомна да јаде со две раце тој што му ја потпишал визата за таму![]()
Добро, јас не реков дека сеСум прочитал, исламот е од Hejaz не од Arabia Petraea. Мека и Медина не се во Arabia Petraea. Hejaz никогаш не бил под Рим, комотно види на гугле.
Да ги отвори очите? ...Продолжи така, види да дели во бес нема да те стаи на игнор.Остајте го бе чоекот нека прочита нешто, да го вратиме меѓу живите![]()

Одговорот е секогаш да за читање.Добро, јас не реков дека се
Не реков ништо уствари, само споменав нешто така кратко
Сакаш да читаш за да барам или несакаш?
Дали ти како прав 'мурикан јудео-христијанин планираш да го сунетисаш синот кога ќе се роди / го имаш сунетисано доколку веќе го имаш?Сум прочитал, исламот е од Hejaz не од Arabia Petraea. Мека и Медина не се во Arabia Petraea. Hejaz никогаш не бил под Рим, комотно види на гугле.
Ширење на исламистичка пропаганда те прави глуп каур, не џихадист. Не си способен ни да разбериш поими.
Никна и ти во темава. Уште го чекам одговорот твој за тарифите.Дали ти како прав 'мурикан јудео-христијанин планираш да го сунетисаш синот кога ќе се роди / го имаш сунетисано доколку веќе го имаш?
Se gleda deka ko mal lastik si igral, duri drugarite te barale za fudbal..Дај бе симни ми се од к-y-p-o-в. Откачи ми се, не ме ставај во уста. Иди смарај некој друг, шоидае.
Тој може само од четџипити да чита.Остајте го бе чоекот нека прочита нешто, да го вратиме меѓу живите![]()

Чекајте, нема зошто да се вреѓате, еве нека објасни рабинот.
![]()
Why the need to Destroy Amalek? Can we identify who he is?
This lecture series, "The 70 Most Difficult Questions in Judaism" delivered by Rabbi Elyahu Kin between 2007-2009, discusses some of the more challenging and...www.youtube.com
Прегледај го приврзокот 459475
Според рабинот на снимката тоа се Европјаните и генерално сите Европски цивилизации вјкучително Америка, Канада, Австралија и Нов Зеланд кои (пак според него) господ им наредил на Евреите да ги уништат.
Поточно Амалек се Германците а Едом се Европјаните кои мора да бидат истребени до последно бебе според рабинот.
Не дека они сакаат туку господ им наредил.
Со среќа.Добар е Јузе со мене, секогаш коректен
Јас ќе му го објаснам ...

Ти прво научи кој ги плаќа и дека на македонски се викаат царини, а не тарифи, па после се друго.Никна и ти во темава. Уште го чекам одговорот твој за тарифите.
Инаку не сум пропонент на кабриолети. Кога ќе ми даде бог син, ќе си оди како од што си е роден.