Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Још днска ке бидне тренинг утакмица за нас и од наредно коло дефинитивно почнуев такмичарски утакмице за нас.

И има казнети делегати..
Феникс сас нас у едн момент имаше 4 странца на терен .. имасва затој техничку..
И пелистер у последњи 4 секунде имасва 4 странци.. димчевски шутира слободно за нерешено..и играсва продужетци..
Автоматски споено мислење:

Овија Ангели гу изгледа добиле службено сс МЗТ имале играча непријавено...
Двојаковски улегна у игру непријавен пред утакмицу...
Автоматски споено мислење:

Још днска ке бидне тренинг утакмица за нас и од наредно коло дефинитивно почнуев такмичарски утакмице за нас.
Од наредно коло ќе смо домаќини.. било гости било дома..:D:D

Последно уредено:
До нашу ли салу е нешто сс интернет што свак стрими кочи цело време или и други стримови су такви не сам гледаја...

До нашу ли салу е нешто сс интернет што свак стрими кочи цело време или и други стримови су такви не сам гледаја...
ne bi trebalo da e do nas internet, prenos na rukomet nikad ne koci, plus ovoj izgleda kao da e u slow motion celo vreme

Катастрофа е стрим, смешно е за едну федерацију едн стрим да неможе да среди..
али гледа се лагано е наша овај, само добро е да се набилда разлика..

Прво полувреме 60 поена, идемо ли на 120 сс разлику 60 ? Добар тренинг пред мзт, камо ни гу дадев службену и на нас

Види га само нов сајт на федерацију и све ќе ти биде јасно.

Ќе бивамо ли па мангупи у туѓ двор?
Не га прату МЗТ моментално, верују дека за нијансу су поквалитетан тим од нас иако табела вика друго. За нас све до сг бесва тренинг утакмице, што е добро имасмо време да се уиграмо.

Надам се дека ќе има бројка на људи што ќе гу гледав и како неутралци не само навивачи

Ќе бивамо ли па мангупи у туѓ двор?
Не га прату МЗТ моментално, верују дека за нијансу су поквалитетан тим од нас иако табела вика друго. За нас све до сг бесва тренинг утакмице, што е добро имасмо време да се уиграмо.

Надам се дека ќе има бројка на људи што ќе гу гледав и како неутралци не само навивачи
Ја сакам да иду ама купи карту и за Македонија Јапан рукомет па ке видимо могуќе е само едно полувреме да гледамо после да идемо за ск. Што се тиче Мзт мислу дека овуј годину колко толко може да му се држимо не дека су они послаби од лани него ми смо некако покомплетни овуј сезону.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom