Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да 20:0 гу добисва Ангели и плус на Мзт не му се доделуе ни бод за пораз.Овија Ангели гу изгледа добиле службено сс МЗТ имале играча непријавено...
Двојаковски улегна у игру непријавен пред утакмицу...Овија Ангели гу изгледа добиле службено сс МЗТ имале играча непријавено...
Од наредно коло ќе смо домаќини.. било гости било дома..Још днска ке бидне тренинг утакмица за нас и од наредно коло дефинитивно почнуев такмичарски утакмице за нас.

ne bi trebalo da e do nas internet, prenos na rukomet nikad ne koci, plus ovoj izgleda kao da e u slow motion celo vremeДо нашу ли салу е нешто сс интернет што свак стрими кочи цело време или и други стримови су такви не сам гледаја...
Катастрофа е стрим, смешно е за едну федерацију едн стрим да неможе да среди..
али гледа се лагано е наша овај, само добро е да се набилда разлика..
Катастрофа е стрим, смешно е за едну федерацију едн стрим да неможе да среди..
али гледа се лагано е наша овај, само добро е да се набилда разлика..
Ја сакам да иду ама купи карту и за Македонија Јапан рукомет па ке видимо могуќе е само едно полувреме да гледамо после да идемо за ск. Што се тиче Мзт мислу дека овуј годину колко толко може да му се држимо не дека су они послаби од лани него ми смо некако покомплетни овуј сезону.Ќе бивамо ли па мангупи у туѓ двор?
Не га прату МЗТ моментално, верују дека за нијансу су поквалитетан тим од нас иако табела вика друго. За нас све до сг бесва тренинг утакмице, што е добро имасмо време да се уиграмо.
Надам се дека ќе има бројка на људи што ќе гу гледав и како неутралци не само навивачи