Локални избори 2025: Кандидати за Град Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Иден градоначалник на Скопје?

• Орце Ѓорѓиевски (коалиција Твоја Македонија: ВМРО ДПМНЕ, СПМ, ДПСМ, ДС, СНСМ, БНП, ДСР, ПОДЕМ и др.)

• Амар Мециновиќ (Левица)

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Герасимовски и Амур се спонтани. У реду е.

Не видов нивна снимка, не викам ни дека се. Она што ми искочи на реел го искоментирав. Продужи со темпово може и ќе ме натераш да искочам у втор круг за Амар.

Ova Zen mora da e od ekipata na Zivankа, Sandra, Kolarikj ili Kiradzieva, sami si pisuvaat statusi samo Goran Kjoseto i megusebe si komentiraat. Chatpat nekoj neebitis ke prokomentira u nadez deka kontra ista strana moze da dovede do nekoj dejt:)))

Не видов нивна снимка, не викам ни дека се. Она што ми искочи на реел го искоментирав. Продужи со темпово може и ќе ме натераш да искочам у втор круг за Амар.
За другиве слабо коментираш или не ти искачаат на рил? Ти и онака за Амар имаш гласано да не се лажеме. Делуваш на интелектуалец, слободен човек и голем работник.
Автоматски споено мислење:

Ova Zen mora da e od ekipata na Zivankа, Sandra, Kolarikj ili Kiradzieva, sami si pisuvaat statusi samo Goran Kjoseto i megusebe si komentiraat. Chatpat nekoj neebitis ke prokomentira u nadez deka kontra ista strana moze da dovede do nekoj dejt:)))
Истражувачките способности ти се на исто ниво како твоето разбирање на политиката.

Анкетата update-увана пред почетокот на 2 круг. Можете да гласате одново.

Левица со подршка за Стевче во втор круг, толку беше и од левичариве :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:... пара буши онаму каде што бургија не буши!!!

Скопјани од Коце подобар градоначалник тешко дека ќе имате.Независно од партиска определба .
Се надеваме дека Орце ќе го достигне па и надмине.

Левица со подршка за Стевче во втор круг, толку беше и од левичариве :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:... пара буши онаму каде што бургија не буши!!!
Од кај ова сеа?

Зошто Орце се однесува толку арогантно и препотентно и зошто со такво однесување доби 90.000 гласови?

Зошто Орце се однесува толку арогантно и препотентно и зошто со такво однесување доби 90.000 гласови?
Арогантен и препотентен е само кон опозиционерите кои шајка немаат заковано а се утепаа од кењање. Ти како би реагирал ако си ја работиш работата 4 години, а наспроти тебе имаш џаболебари и опскурни ликови кои те навредуваат и манипулираат со јавноста?
Изгледај некое интервју па кажи. Не гледај вадени клипчиња од 5 секунди.

Арогантен и препотентен е само кон опозиционерите кои шајка немаат заковано а се утепаа од кењање. Ти како би реагирал ако си ја работиш работата 4 години, а наспроти тебе имаш џаболебари и опскурни ликови кои те навредуваат и манипулираат со јавноста?
Изгледај некое интервју па кажи. Не гледај вадени клипчиња од 5 секунди.
Имам изгледано неколку интервјуа со него, далеку од клипчиња од само пет секунди.

Не знам за која работа збориш, еве, пред некој ден бев во Кисела Вода, општината на ништо не личи, исто како пред четири години. Не гледам ништо ново таму: не гледам среден сообраќаен хаос (секој „привремено“ се паркира на улица каде сака и кога сака), не го гледам реализиран (ниту пак започнат) тој меѓународен план за Расадник кој на секое интервју го споменува. Патем, тој план е влезен во ДУП или? Еве, некој поупатен нека каже или е одредена манипулација. Да не испадне после тоа, тоа бил само конкурс и тоа не е поврзано со ДУП-от кој практично, тоа е планот кој се реализира во реалноста.

Кисела Вода е исто како и Аеродром, се нема мрднато ЕДЕН чекор нанапред последниве четири години. Проблемите со кои се соочува населението кое живее во тие општини, постојат и денеска.

Исто така, ако имаш џаболебари и опскурни ликови од другата страна тоа не ти дава оправдание да се однесуваш на начин на кој немаш политичка култура.

не ми е верно ама ај
Иначе, на прво пребарување само :

Screenshot_2025-10-23-19-52-08-263_com.android.chrome-edit.jpg

просечен левичар све муслиманите му се криви, доаѓаат избори и иде да гласа за санџаклија кој би ги помножил со нула да е у иста ситуација. :kafence:

Кога сме кај арогантни и препотентни суштевства видете го балетанов :

Со луис витон гардероба чисти ѓубре, он ги моча од кров проста маса му тура лајкови и му аплаудира.

не ми е верно ама ај
Иначе, на прво пребарување само :

Прегледај го приврзокот 458802
наскоро ќе дознаеш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom