Локални избори 2025: Кандидати за Град Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Иден градоначалник на Скопје?

• Орце Ѓорѓиевски (коалиција Твоја Македонија: ВМРО ДПМНЕ, СПМ, ДПСМ, ДС, СНСМ, БНП, ДСР, ПОДЕМ и др.)

• Амар Мециновиќ (Левица)

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Со што, кој претерал?
Вмро и сдсм, со лопужарење, криминал, дерење и д**ење на народов, нѐ уништија у појам. Од идентитет, до финансиски, психички. Абе ја за никој неам надеж, и неам верба. Ама не им се дало прилика на други освен С и В. А веќе се докажаа како идиоти.
Ако си ме читал ми го знаеш ставот за С и В.

Димче преку задна врата сака да ви го донесе калифатот а ти вака за него харам бетер од Латас.
Тој е само едно обично комуњариште атеистичко, ко и 80% од тие тенџериња што ги собира по партијата и си направи бизнис корпорација таму.

Нема тој никаква врска со светиот Ислам и Калифат. Кога им одговара да плукаат по Албанците и муслиманите за да собираат евтини поени тоа ќе го направат. Кога им треба гласови од муслимани ќе носат палестински капи. Тоа се партиски калкулации и математики за власт.

Тој е само едно обично комуњариште атеистичко, ко и 80% од тие тенџериња што ги собира по партијата и си направи бизнис корпорација таму.

Нема тој никаква врска со светиот Ислам и Калифат. Кога им одговара да плукаат по Албанците и муслиманите за да собираат евтини поени тоа ќе го направат. Кога им треба гласови од муслимани ќе носат палестински капи. Тоа се партиски калкулации и математики за власт.
А Амарите и други бошњаци,чергари,торбеши и друго што се во левица, глумат дека се атеисти или што е работава ?

А Амарите и други бошњаци,чергари,торбеши и друго што се во левица, глумат дека се атеисти или што е работава ?
Имаат такви 10 ликови во партија. Толку. 0 гласови им носат во албански и муслимански средини. Освен ако ДУИ не нареди да се гласа по потреба.

Амар е од Чаир, Санџаклија. Сите Санџаклии, Турци и Торбеши од Чаир и Скопје Север гласаат за ДУИ и помал дел за ВЛЕН. Толку да знаеш.

За другиве пар луѓе што ги имаат во партија се деца од мешани бракови татко Турчин мајка Македонка. Таа познатата што ја рекламираат од Левица. За неа има слушнато ако грешам.

imas kopilj musliman sto skopje bi go napravil kako istanbul nikogas nisto sto ne srabotil i nekoj sto veke se dokazal vo edna opstina od gradot, sto veke pomognal na koj znae kolku strani, si go saka vardar i gradot... ama ete prviot cinel vtoriot ne...

2 grama mozok nemate

Za Orce li ova go pisuvas ? On pred da stane gradonacalnik bese kopilj so nisto ne srabotil vo zivotot osven partiski aktivizam lepenje plakati i odenje po kukji. Den raboten staz nema vo privaten sektor, fakultetska diploma blagodarenie na partijata i za razlika od nego na Amar ne mora da mu gi pisuvaat govorite od stab samo da gi procita istite.

Za Orce li ova go pisuvas ? On pred da stane gradonacalnik bese kopilj so nisto ne srabotil vo zivotot osven partiski aktivizam lepenje plakati i odenje po kukji. Den raboten staz nema vo privaten sektor, fakultetska diploma blagodarenie na partijata i za razlika od nego na Amar ne mora da mu gi pisuvaat govorite od stab samo da gi procita istite.
Колку приватен стаж има Димче Апасиев? Цел живот е на државна цицка. Можеби ако го сметаш тоа како приватно кога работеше хонорарно за СЈО и Катица Јанева :D

Плус комунизам како идеологија ти е баш тоа. Партиско полтронство и системска јавна администрација.

Погледни ги сите социјалистички системи што биле. Масовна јавна администрација, партиски полтрони, шпиунажа, страв, унапредување по партиски клуч, укинување на приватна своина итд итд...

Македонија само на хартија влезе во плурализам и демократија. Инаку сите навики и практики си ги задржа од претходниот социјалистички систем. Факт.

ne e tocno toa za orce, orce si imase privaten biznis i rabotese kako podizveduvac ama eve i da taka pak stanal gradonacalnik i napravil nesto.

amir e poturk cij predci se prodale za 3 grosa i stanale musli. ti kaza ljocot pogore kako glasaat negovite. drugo nemozam da ti kazam posto nisto ne srabotel a deka familjarno i generaciski se prodadeni dusi toa go znaeme so sigurnost... so govori ne se resavaat problemite na skopje valjda tolku razbiras.

Како јас не бев во ваква гужва како он сабајлево, ќе го бутне форумов со ш иптарска пропаганда.

Еве го тој за кој ви зборев претходно. :pos:

Кринџ ме искина од рилот на Лабудовиќ и Орце. Стојат со спремно сценарио што да си кажат, 2-3 секунди веќе видеото иде, они чекаат знак. Рацете задолжително во форма на дијамант да се запази боди ленгвиџот. Тој кељавиот кутар ни сам незнае кај е ни кај тера.

ne e tocno toa za orce, orce si imase privaten biznis i rabotese kako podizveduvac ama eve i da taka pak stanal gradonacalnik i napravil nesto.

amir e poturk cij predci se prodale za 3 grosa i stanale musli. ti kaza ljocot pogore kako glasaat negovite. drugo nemozam da ti kazam posto nisto ne srabotel a deka familjarno i generaciski se prodadeni dusi toa go znaeme so sigurnost... so govori ne se resavaat problemite na skopje valjda tolku razbiras.
Ќе има втор круг за брзо време

Ќе видиме гласови од кај доаѓаат, дали некој се договарал со дуи или не

Не ми е јасно само како ти не глеаш што штурци има во вмро.. За без пари се избрукаа

Не ми е јасно само како ти не глеаш што штурци има во вмро.. За без пари се избрукаа

dzabe e toj vtor krug, jasno e koj ke pobedi, samo trosenje pari e ova ama ajde...

Од ДУИ гласови? Дали си политички аналфабет или за инает зборуваш? 91.000 чисти гласови има Орце во прв круг. Амeр 30.000. Јасно е дека само некаков политички инженеринг му дава теоретски шанси на вториов, ама ни тие коцки да се поклопат не може ништо да направи.
Автоматски споено мислење:

Едини бот во случајов си ти.
Креиран профил само заради дискредитација на Левица и величење на вмро во пресрет на вториот изборен круг.
Се надевам не го зимаш на гладно. :pusigo:
Какво величање, каква дискредитација. Изнесов мое видување, повели дебатирај. Ама тоа е Левица стил - немаш аргументи, само кењај. За зимање на гладно, сито, тоа гзот ти знае.

Ботовска мрежа на Левица ? Добра смешка оти 99% од профилите што пишуваат за Амар се млади, слободни, независни луѓе ете јас не сум ниту член на Левица ама според мене се единствениот и праведен избор моментално. Амар е млад, интелегентен човек а што е најважно неискварен како 99% од другиве политичари и заслужува да му се даде шанса, од друга страна имаш класичен партиец не викам дека се покажа лошо како менаџер градоначалник на Кисела Вода ама повторно партиските интереси му се пред оние на обичниот граѓанин. Ќе вработува партиски ботови, и самото тоа што до сега го правеа со советот во Скопје и уценуваат не заслужуваат глас
А бе не се прај. Почнувајќи од Фејсбук преку ТикТок и Редит па се до Твитер имате цела мрежа ботови и фејк профили. 99% биле млади независни луѓе не ме се смеј. Подмолна кампања, прикриена.

Значи истово може да се каже за Амир и на крај од пишувањето стануваш свесен и немаш што да кажеш освен говорите не му ги пишувале.

Кринџ ме искина од рилот на Лабудовиќ и Орце. Стојат со спремно сценарио што да си кажат, 2-3 секунди веќе видеото иде, они чекаат знак. Рацете задолжително во форма на дијамант да се запази боди ленгвиџот. Тој кељавиот кутар ни сам незнае кај е ни кај тера.
Герасимовски и Амур се спонтани. У реду е.

Последно уредено:
Од ДУИ гласови? Дали си политички аналфабет или за инает зборуваш? 91.000 чисти гласови има Орце во прв круг. Амeр 30.000. Јасно е дека само некаков политички инженеринг му дава теоретски шанси на вториов, ама ни тие коцки да се поклопат не може ништо да направи.
Дај бе не досаѓај кога не разбираш што е напишано

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom