Архаизми

• Креатор на темата Креатор на темата PaPucaR
  • Време на започнување Време на започнување
Де бре адушко шо се плашиш дамугопрам.Еми ако сум кинисал сега со муабетоф сетне па толку...........че ми збоктиса.

Декшавај машко,ама кај тебе е кабаето!!!

Де бре адушко шо се плашиш дамугопрам.Еми ако сум кинисал сега со муабетоф сетне па толку...........че ми збоктиса.

Декшавај машко,ама кај тебе е кабаето!!!

Ај трај ти таму лапникандило !!! И не кревај толку ѓурултии да не те подберам и да ми те намердам по то твоето еднарака газе. Курназлаци машко не - оти овде има од курнази - покурнази , ајдемити прогори нешто сега да ми те видам па да мити го испраам тоа чурко шеснајсе. Еве едно машко ти прајча поздрав преку Тасета само со поусул да не му го ебиш мемелето оти еве нема ич омаф:pos2::smir:Цанет

Ај трај ти таму лапникандило !!! И не кревај толку ѓурултии да не те подберам и да ми те намердам по то твоето еднарака газе. Курназлаци машко не - оти овде има од курнази - покурнази , ајдемити прогори нешто сега да ми те видам па да мити го испраам тоа чурко шеснајсе. Еве едно машко ти прајча поздрав преку Тасета само со поусул да не му го ебиш мемелето оти еве нема ич омаф:pos2::smir:
ХАХАХАХА АХА ХА ХАХАХА
Scofield шо че кажиш на ова???
Шо џебап тебе даише Dee Jay???

ХАХАХАХА АХА ХА ХАХАХА
Scofield шо че кажиш на ова???
Шо џебап тебе даише Dee Jay???
А бе ако е за со себап да му сторам ниет да дој кај Анон на Еднаракагазефци па да си чиниме троа лафмуабет.

Ау да че забораеф за малце...ве поздрави Митре Мариоецо на Цането Воло од дунје шо му е зет од золва на сестра му внука.......а бе на Рампета Рчпало сфат...

А бе ако е за со себап да му сторам ниет да дој кај Анон на Еднаракагазефци па да си чиниме троа лафмуабет.

Ау да че забораеф за малце...ве поздрави Митре Мариоецо на Цането Воло од дунје шо му е зет од золва на сестра му внука.......а бе на Рампета Рчпало сфат...
да не сакаш кола ефтина да купуваш за да појш докај ано на еднаракагазефци?

Јас пак се курдисав да пишам на темава:smir:

1. Сполај му на Господа
2. Машала
3. Да сторам ниет
4. Со усул (без усул)
5. Киниса .....................:helou::pipi::smir:

пазете шо пишате да не ве најдат кабаатлии.нејсе,а сеа морам до ќенфо да тркнам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom