- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 5.985
- Поени од реакции
- 11.208
Каков век, таков свет!Темава доби некој чуден ток.Некои си пуштаат гејбенг пораки, некоја сакала црни патлиџани, ихааааааааа!
Што очекеваше ти, рецепти за гибаница да мењаат?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков век, таков свет!Темава доби некој чуден ток.Некои си пуштаат гејбенг пораки, некоја сакала црни патлиџани, ихааааааааа!
Imam dobra recepta za Crn Patidjan !Да напатена сум!Ама дека црн патлиџан ми е омилен зеленчук затоа ми падна на памет бе, ми се врти пинџур во глава, не знам тебе што ти се врти, изгледа нешто друго.
![]()
a bogami i Patlidjan.Imam dobra recepta za Crn Patidjan !a bogami i Patlidjan.
Se bara samo degustatorka so iskustvo

Тебе па само калабастери и патлиџани ти се гледаат и вртат у глава.Трпе со црниот патлиџан. Ето ви одговор шо сакаат жениве.Заеби ти алфа мажјаци со бели чорапи , богати ропаци со бесни коли.Само калабастерот да ти е вонсериски и бркај работа!![]()
Сеа шо се запна за мене. Терај си муабет таму , нигде лично не те спомнав!Тебе па само калабастери и патлиџани ти се гледаат и вртат у глава.

Тетка @Ocajna ти ли бараше модри патлиџани ?
Види што ти најдов :
Прегледај го приврзокот 457658
Ваљда ќе ја испуни ширината и празнината во тебе и твоето срце.
Ако не ти врши работа патлиџанов имам и вакво нешто, крастајца.
Прегледај го приврзокот 457659
Дугачка, тврда и права. Кога ќе ја грабнеш сигурно ќе лупа во центарот на метата додека течат потоци од среќа и задоволство.
Како и да е, што и да избереш на крај барем нема да останеш гладна и таман ќе надополниш енергија.
Со овој муабет се тешат некои,ако цурава не е загреана по тебе и тоа добро загреана имај ти милиони на сметка никад нема да ти се даде целата,само во делови...Знам звучи ко оглас за кола ама посликовито не ми текнува во моментов..
Дел по дел, на крај комплет!Со овој муабет се тешат некои,ако цурава не е загреана по тебе и тоа добро загреана имај ти милиони на сметка никад нема да ти се даде целата,само во делови...Знам звучи ко оглас за кола ама посликовито не ми текнува во моментов..
Лавче, тие што се концентрирани само на путка, тие и онадат!Пошо таквите мажи се тешки имбецили.
Мислат сите се како нив тешки глупаци.
Освен путка за друго не знаат
затоа и сте сами "дрвосечачи" едни
Автоматски споено мислење:
Какви влакна на малиот прст
Фасцинантно

Abe kakvo lavce be!Лавче, тие што се концентрирани само на путка, тие и онадат!
Овде се бара од машките, додека се сексаат со дотичната да не губат фокус и да имаат на ум колку дотичната е добра во кујна, со правосмукалка и во невладини организации![]()
Сакаш да ти ги брцнам у шупак да ги осетиш ?Какви влакна на малиот прст
Фасцинантно
Не се возбудувајте џабе. Какво лавче какви бакрачи. Ова е флеш со нов шизофреничен напад .Abe kakvo lavce be!
Ova e mache debelo i iskubano
Зависи за каков тип на жени се работи..Некоја ќе ти шири нозе за да ти направи кеиф и понатаму ќе остане таинствена со куп тајни и мисли во нејзината глава до кои ти никогаш ќе немаш пристап а ќе мислиш дека ти се има дадено целата..Дел по дел, на крај комплет!
Цура не бега од милиони, па и под закана со пиштол на чело!
Денес паровите во брак живеат, мање више паралелно, за разлика од порано кога мораа заедно. Така да целосно предавање е мит или патка како рекламите за кладилници.
И тоа за брак лафиме, за врски ич да не се замараш!
Тебе само со влакна ли ти влага у шупак?Сакаш да ти ги брцнам у шупак да ги осетиш ?
Автоматски споено мислење:
Не се возбудувајте џабе. Какво лавче какви бакрачи. Ова е флеш со нов шизофреничен напад .

Не се сите ко тебе мореAbe kakvo lavce be!
Ova e mache debelo i iskubano