Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никој не демантира дека има нешто , ама пак од друга страна ништо не се пишува кој што како со кого. Само дека се преговара а и дали се преговара или е само обичен спин .
Поарно да побрзаме да си купиме дрес пред да се изгрди засекогаш со арапскиве брендови.
Сигурно ништо нема овој арапов што пред два дена исфли бува, пак постираше дека преговараат вампирите со некој од арапите.Никој не демантира дека има нешто , ама пак од друга страна ништо не се пишува кој што како со кого. Само дека се преговара а и дали се преговара или е само обичен спин .
Алчни евреи кои ми ги уништија клубот никад нема да финансирам.Поарно да побрзаме да си купиме дрес пред да се изгрди засекогаш со арапскиве брендови.
А арапи?Сигурно ништо нема овој арапов што пред два дена исфли бува, пак постираше дека преговараат вампирите со некој од арапите.
Автоматски споено мислење:
Алчни евреи кои ми ги уништија клубот никад нема да финансирам.![]()
Само ако ми го оправат клубот.А арапи?![]()
Не е проблемот само Каземиро, погоре посочи @reddevil4ever на Мегваер не треба му се ни размислува да му се дава нов договор.Шанса нема да остане Касемиро, теорија нема.
Хари само ако плати за да игра за Манчестер Јунајтед, се друго не доаѓа во предвид.Мегваер само ако прифати плата на пола, и статус клупа. Да не припари во прв тим.