Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да се вратам три чекори назад, зошто СВО во анкетава е крстена "...воената агресија..." ?
Стара вест, ова е во Суми во хотелот кога ги опнаа, некој ги откуцал дека ќе слават јубилеј! Бар така мене ми се чини.Nsvodno im ukokale 70 nato oficeri vo restoran? "?? dali e stara vest ili fake ili nova shto se krie??
Овој не е глуп, само е евреј!
Ајт у пичку матер. Имало и бетер од лицето З.З.
Автоматски споено мислење:
Јаја социотов, добра проценка на состојбата во собата има. Што смени наратив од пред година. Му станува јасно дека само јад и очај ги очекува ако продолжат со оваа лудост.
Се гребеме за прием во ЕУ и НАТО( бидна таа), мора малку да бидеме шарени "кево јеботе"!Да се вратам три чекори назад, зошто СВО во анкетава е крстена "...воената агресија..." ?
Касаат упм!Има војници и истите се агресивни
Нека ја крстат Галичка свадба Ukraine edition ако не пак. Шо велиш?Да се вратам три чекори назад, зошто СВО во анкетава е крстена "...воената агресија..." ?
Импровизирани или не, рокаат дури до Сибир, нафтени постројки!
Рачунајте најнова технологија, ќе ги снима Русиве кај што се клецаат на -54 степени.....
За да се прикрие државниот удар од 2014 и окупацијата која ја изведе ЕУСА.Да се вратам три чекори назад, зошто СВО во анкетава е крстена "...воената агресија..." ?
Ги заболе Трамполино и ЕУропска што Украинците ќе немаат струја зимава.Путин ќе им ја уништи сета енергетска инфраструктура. Секој ден гасни станици, далноводи, термо централи се гаѓаат. После тоа големите претпријатија сите едно по едно ќе ги уништуваат. Русите тоа веќе им го кажале ако не престанат дека нема ништо да остане.
Последните гасни постројки што ги затворија/уништија беа сопственост на Азербејџан затоа Алиев одеше наоколу и плачеше.ситуацијата моментално каква е.
![]()
Грција заради прекин на гасот од Азербејџан почна да увезува од РФ и тоа огромни количини, а ние купуваме од Грекистан, значи користиме руски плин.