А шо вели легендата, шо е причината да после го снема?Приказната, митот за секс во брак вели дека постои... Бар додека не дојдат децата.![]()
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А шо вели легендата, шо е причината да после го снема?Приказната, митот за секс во брак вели дека постои... Бар додека не дојдат децата.![]()
Нека ти се родат деца па ќе видиш на дело што е, вака џабе и да објаснувам.А шо вели легендата, шо е причината да после го снема?
Родени ми се.Нека ти се родат деца па ќе видиш на дело што е, вака џабе и да објаснувам.
Шо лажеш сега, неженет си имаш кажано сто пати ваму.Родени ми се.
Ај најди еден пост каде сум кажал дека не сум женет.Шо лажеш сега, неженет си имаш кажано сто пати ваму.
Може како Роналдо си има платено сурогат мајка.Шо лажеш сега, неженет си имаш кажано сто пати ваму.
Платив и сега не ме боли глава од жена, раатМоже како Роналдо си има платено сурогат мајка.
Немаат врска вашите приказни!Нека ти се родат деца па ќе видиш на дело што е, вака џабе и да објаснувам.
Па тоа е тоа, тоа зборчето поретко дава целосен опис на сексот у брак.Немаат врска вашите приказни!
Не деца, внуци и правнуци да имаш, ако сте Ок со здравјето, физичко и ментално разбира се, сексот си е секс. Може поретко, може тоа Уф на крајот друго значи ама возраста не е граница!
Znseme deka kaj tebe ima zastoj vo soobrajchajot. Ama ne e brakot prichinataПа тоа е тоа, тоа зборчето поретко дава целосен опис на сексот у брак.
Не дека го нема го има ама поретко.
Јеп, што е така така е!Па тоа е тоа, тоа зборчето поретко дава целосен опис на сексот у брак.
Не дека го нема го има ама поретко.
Жениве се ебат појше во брак, ама со колегите, не со мажот.Јеп, што е така така е!
Се зезнале сите што стапиле во брак со мисла дека после венчавката нема да го вадат!
А на рачун на реткоста, зависи! За некого е поретко кога ќе падне под 400 пати годишно, за некого под 52. Нечие поретко може да е јако често за други!