Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

За ова се лежи затвор....како мислиш легенда?
темата воопшто не ти е глупа, ако мислиш легенда поврзано со закопано богаство, артефакти или слични драгоцени работи.
...имам пријател кој има цела опрема за истражување и барање според него цел сандак со злато кое кобајаги било скриено под земја, некаде според него не знам која поширока локација во Порече.![]()
Биди внимателен со овие работи, имам случка од пред 20 години.Zdravo na site. Mozda glupa tema za nekoi od vas a mozda ne. Dali se znae za nekoja legenda za delot na zapadna Makedonija (Ohrid,Struga,Debar)?
... за што се лежи во затвор, доискажи се!За ова се лежи затвор.
Па нели сфати?... за што се лежи во затвор, доискажи се!
За тоа што го прави пријателот твој.... за што се лежи во затвор, доискажи се!
...па тој таму си има викендица, зарем забрането му е да шета, тој не иде некаде во ископини археолошко наоѓалиште,За тоа што го прави пријателот твој.
И ск што кажа?...па тој таму си има викендица, зарем забрането му е да шета, тој не иде некаде во ископини археолошко наоѓалиште,
А и тие што не се диви, испадна после дека ги препродавале на своја рака на грците.Makedonija e ograbena 80% od divi kopaci.Muabetot go pocnav dali ima nekoja prikazna za bogatstvo za zapadna Makedonija.
Барај криви крстови во карпи. Не обрнати туку криви. Тоа е благо од убиен бег или ага од турско. Кривопаланечкиот регион се смета дека има златни прачки со наци жиг. Битолско и Прилепско не копај, можи да налеташ на граната од прва светска и пепел да се сториш.Nekoj da ne znae znaci za zakopano blago?