Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Вечер во 1 е редовно снимката
Автоматски споено мислење:

Имате информација која позиција игра Ерџан Фејзуловски?
Ова е шо игра кај нас или тоа шо беше во Детонит? На резултати гледам го водат средина ќе прашам ќе ти пишам ...

Денес бод како планина кој ти го дава ,не потцениија шкендија со втор состав одмараа кај нив но борбено зедовме бод а можеше и три бодот голем оти игравме со тројца младинци цела утакмица но пак кај нас се гледа дека се уплашени не можат да играат треба да оди некој Поп таму да ги испеј да се напрај нешто психички се паднати нека земат и психолог нешто многу повредени се врати малку и Мирко но пак фали шпиц и теренот топ тепих не паметам точки да бил убав а посетеноста на утакмицата поќе од слаба но тоа се резултатите се сјебаа

Прашав Фејзуловски игра штопер и десен бек !

P.S.гледам коментари местена кој глупости од шо мака овие се борат за титулата нас да ни дат бод за шо напаѓа ако влезеше таа на адеми фатон ќе викавме чотки дека сме ова денес не го очекуваа ниту тие ниту ние и судењето 50-50 беше шо уште шоголем е бодот реков јас Шкендија ќе ја губи титулата во Битола,Кавадарци и Струга не можат да играат после Плетвар на другата страна иако се класа подобри

Последно уредено:
cestito bod, sosema zasluzeno. Se uklopi bas vecerva koga trebase da se tepa, da go odigraat najslabiot natprevar dosega

P.S.гледам коментари местена кој глупости од шо мака овие се борат за титулата нас да ни дат бод за шо напаѓа ако влезеше таа на адеми фатон ќе викавме чотки дека сме ова денес не го очекуваа ниту тие ниту ние и судењето 50-50 беше шо уште шоголем е бодот реков јас Шкендија ќе ја губи титулата во Битола,Кавадарци и Струга не можат да играат после Плетвар на другата страна иако се класа подобри
lol, vrz baza na sto go potvrdi ova?
Posledna pobeda vo Bitola vi e 2013 godina :pos:

браво за стефан,мрмачо,крстевски,кико,така се брани зеленобелиот дрес,браво и за останатите

се надевам булатович ќе биде добро,добро барата со лева,потребен е на секоја текма

следна за купот со арачиново,овде мора да се помини

браво за стефан,мрмачо,крстевски,кико,така се брани зеленобелиот дрес,браво и за останатите

се надевам булатович ќе биде добро,добро барата со лева,потребен е на секоја текма

следна за купот со арачиново,овде мора да се помини
Абе чудна работа децата можат а звездите и носителите на игра не можеја кој стигна ни ја дупна глата но за тоа си е крив Капинот шо не му веруваше на децата и резервите па другите му ја скороја капата шо се вели зборот но без секој се можи и мора така одиме сега најважно купот со арачиново па пријателската со динамо букурешт и после силекс да го здрвиме тој џеков голманот да има уплав од Пелистер кој ќе стигни гол да му клај и да му шутни дека го прат голамниште таман до тогаш најважно да се опорават тие шо треба да играат и смени пак формација нешто да изненадиме како денес оти нас само вакво фудбал ни одговара со ваков тип на играчи но со арачиново мора милум или силум да тепаме са ги фатиме денсич и чурлинов плус капитенот а назад да го известиме љупче плус гледав уште една освен вчерашната со беласица интересен му е и голманот на арачиново јака второлигашка екипа плус калц на клупа ги мотивира скалило се подобри од лани ич не се за потценување

Ги слушам изјавите на играчите и незнам шо е потрагично, искрен да бидам. Дали радоста за освоен бод дома после 5 кола или најавите дека ова било почеток на кризата.

koe drugarstvo odi leci se od kano ko kje nema sho da kazi site ve prefakja sekako ko kje nema za sho da se zafatite
Другар да сакаа 5 гола ќе ви дадеа,игравте со најјака екипа од првенство ви излезе со втор тим и изиграа просечен пријателски натпревар.
Овој бод беше во полза и на Вардар долга е сезоната има уште за трчање.

Другар да сакаа 5 гола ќе ви дадеа,игравте со најјака екипа од првенство ви излезе со втор тим и изиграа просечен пријателски натпревар.
Овој бод беше во полза и на Вардар долга е сезоната има уште за трчање.
Колку и да е шлакнат ликот можи и да има право истите уплати како со Башкими ако не и поголеми беа и вчера после 60та минута на 0:0 точен резултат.

Еве то шо го реков пред 1 недела, дека прв ќе летни Капинот, му ја скроја капата, работата внатрешно смрди и треба сите да си одат од управата после него и тој Александар и Мирко и Свирко, нова гарнитура, која комедија сме чудо нешто, структури во клубот како не треба да се води еден клуб како Пелистер, алал вера да ви е....

ФК Пелистер ја известува јавноста дека се раздели со шефот на стручниот штаб Димитар Капинковски.

Клубот му се заблгодарува на Капинковски за ангажманот и прифесионалноста и му посакува успех во понатамошниот тек на кариерата.

Во првите девет натпревари Пелистер запиша две победи, еден нерешен резултат и шест порази.

Клубот деновиве ќе го промовира новиот шеф на стручниот штаб.

Los moment no od druga strana ubo da se otvori pandorinata kituja kako mozea decata da igraat a najskapite igraci da primaat od koj ke stignat golovi smrdi korni rabotata trebase I morase Kapinot povekje da veruva vo decata kasno vide kolku e satot mu ja skroja kapata e sega treba da se nauci dali I koj ne prodade so Baskimi sigurno ne e trenerot toa e prasanjeto za milion dolari od edna strana e kriv kapinot so tie si gi donese (srbite i svajc)nikoj ne se pokaza plus mirko go donese petko a upravata stefan sw dude deka egri mu ja eba majkata e sega dali zaedno so bosko mirko I drugite ke vidime ko ke dojdi nov trener ova e vtor trener za nekolku meseci srle isto go istorsija sega kapinot sleden nekoj so ke bidi e jasno ili toj ili igracite drugo nema samo e rabotata so tie se ebavaat a klubot e truden I so losi rezultati a pak tvrdam deka me sme tolku slabi eve eden odgovara prv we znaj trenerot posle ako nema pak rezultati neka gi izbrkaat site neka se igra so deca I koj saka da igra neka igra dosta e so podukli raboti mora crvsta raka da se klaj edno izlez dobro so site vidovme deka decata mozat I treba da dobijat pogolema sansa I toa da se potvrdi ke treba so sileks isto so aracinovo pa da vidime dali skendija bese samo srekja ili vistina mozime so deca a od zasiluvanjata neka mu ja duma noviot trener koj mora da bidi po moe od strana dosta e so ovie od tuka site so semi ego I samo opravduvanje da baraat mislam na site prethodno ne samo na kapinot no toa e Pelister e tezok ne trpi mnogu plus ocekuvanjata sekogas se nerealno golemi aj so srkeja da mu e na Kapinot vo idnina I da vidime so ke odberat za trener I toj kako ke se postavi so nositelite pak ke povtoram samo od strana coek da nema tuka kaj nas nasi luge da mu kazuvaat prikazni I lagi oti duri vidi so se desava le go sjebat a so toa I nas so cekame rezultati I uspeh pocesno bese swga Kapinot da kazi so misli ili da kazeja pred vreme igracite ne go sakame trenerot a ne vaka da gubime pet so red !

Откако од ФК Пелистер денеска објавија дека Димитар Капинковски е сменет од позицијата прв тренер на битолските „зелено-бели“, „СпортСпорт“ дознава дека веќе се знае и името на неговиот наследник.

На кормилото на битолскиот прволигаш треба да седне поранешниот македонски репрезентативец, Милан Стојаноски, кој имаше 26 настапи за нашиот национален тим, а по завршувањето на кариерата продолжи во тренерските води.

52-годишниот стратег, кој минатата сезона работеше во српскиот шампионат во екипата на ИМТ Нови Београд, а претходно исто така работеше и во екипата на Телеоптик, ќе биде нова крв во тренерските води во нашата Прва лига. За битолчани надеж дека клубот ќе ја прекине серијата лоши резултати и ќе им се врати на победите.

Go objavija pred vreme aj da vidime Milan so trener e za fudbaler I coek go znajme no za trener ke vidime vi sekoj slucaj barem da bidi los I ostar kako so bese igrac ke bidi dovolno no mora da si resi so igracite ako ne tie ke go resat kako site prethodno

P.S. Bidejki site gi citaat forumot da si znaat i najlos da bidi trener Milan ke go branam so site sili i do posledno oti ne mozi za fodina dena tri treneri Kostov,Zaharievski I sega Kapinkovski da ne cinat a istite igraci I klapa da cinat so e dosta dosta e !

Последно уредено:
Ова е шо игра кај нас или тоа шо беше во Детонит? На резултати гледам го водат средина ќе прашам ќе ти пишам ...

Прашав Фејзуловски игра штопер и десен бек !
За вашиот прашував, фала на одговорот што одма се распраша. Редовно е на клупа но нема влезено во игра па затоа не можев да откријам која позиција игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom