Sky*
Не биди коцкест.
- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 5.784
- Поени од реакции
- 7.592
Дај му малце љубов на Пиоли да пркне, како е тргнат ќе јаде отказ.Милан влегува во сезонава да освои СЕ во лигата!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај му малце љубов на Пиоли да пркне, како е тргнат ќе јаде отказ.Милан влегува во сезонава да освои СЕ во лигата!
Ај честито титула....Прегледај го приврзокот 457056
Нека светка да се знае кој е кој во Италија!
Ако имаш тетоважа од Алегри кажи, и је ќе си стаам.Ај честито титула....
Скраја да е бреАко имаш тетоважа од Алегри кажи, и је ќе си стаам.
, ама Валентинчето би ја оставил да ми се потпиши лично кај сака:
Пулишиќ е класа од кога е дојден во Милан, ама нешто друго забораваш, еден играч на сезоната кога освои Милан, кој влезе негде накај 65та, некој што го бркаа 7ца одеднаш од трауми од ЛШ.. е тој ќе игра шпиц место Санти, само да се оправи. Санти и не е толку лош ко што го правиш, му фали завршница, позиционирањето и влегувањето во гол шанси ги има, ќе се распуца и он на ваков Милан. Ама да до негде и треба уште некој шпиц на овој формат.Можат да бидат како Наполи ако им е жив и здрав Пулишиќ. Хименез им е ептен слаб а немаат замена за него.
Од кога е дојден Рабио со Модрич е најдобар убедливо во средината, него никако да се заборави во листава.Го имаат Ричи, Лофтус-Чик и оној Јашари како алтернатива на некој од овие тројца кои играат денес.
Antonio Conte has fired a serious warning to Kevin de Bruyne after his anger at being substituted against AC Milan
Прегледај го приврзокот 457067
Praviloto ne e za posleden igrac tuku za sprecuvanje na cista ocigledna prilika za gol.Не ми е јасно зашто Еступнијан или како и да се вика доби црвен картон, демек последен играч правило? Врска немаше таа ситуација со последен играч, беше пенал ама не за црвен...
Кај игра Де Шиљо знајте некој?
За Максим Горки прашувам