Локални избори 2025: Кандидати за Град Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Иден градоначалник на Скопје?

• Башким Бакиу (Коалиција ВЛЕН)

Гласови: 0 0,0%
  • Сашо Маневски (група избирачи)

• Зоран Јованоски (Единствена Македонија)

• Владимир Куновски (Работничка партија)

• Александар Тортевски (Твоја партија)

• Вкупно гласачи
    153
Другар ми од средно Срџан Амет е кандидат, па нема дилема дека конечно ќе може да гласам за некого без подоцна да имам грижа на совест! :)
Викам ја циганските солзи за против уроци.

Најдоа кој да пишуваат . Сектата СДС која во нивно време еднаш невработеноста стигна до 38 проценти , кој избркаа 200 илјади луѓе од работа одеднаш и кој затворија над 600 фабрики . Оти не ставиш за неколку милионската во евра непостоечка фабрика за електрични автомобили во Тетово дадовте парите а од фабриката за автомобили се направи само табла , или за нивите со марихуана на Муртино , или кога Муртино и Филипче земаа процент од секој Ковид тест 2019-2022 и ред други работи …

Најдоа кој да пишуваат . Сектата СДС која во нивно време еднаш невработеноста стигна до 38 проценти , кој избркаа 200 илјади луѓе од работа одеднаш и кој затворија над 600 фабрики . Оти не ставиш за неколку милионската во евра непостоечка фабрика за електрични автомобили во Тетово дадовте парите а од фабриката за автомобили се направи само табла , или за нивите со марихуана на Муртино , или кога Муртино и Филипче земаа процент од секој Ковид тест 2019-2022 и ред други работи …
Кои тоа ДАДОВМЕ?
Не разумем?

Кои тоа ДАДОВМЕ?
Не разумем?
Ова уличниве спинови што ги правите . Перински беше нецела година директор , а сегашниот директор, а претходните на СДС за 8 години директори во Водовод како Весковски кој си го приватизираше претпријатието . Па знаеле они уште кој бил пријател на Мицковски , кој бил на Тошковски а појма немате што зборите .

Abe pogolema sekta od dpmne nema ne deka sds bea arni,katastrofa se i tie ama ovie gi nadminaa vo se ,samo Levica e najdobra opcija druga nema za sega,mislam treba da im dademe sansa site bez razlika za kogo sme glasale prethodno,dosta bese grabes 35 godini vreme e so drugi da probame!
Автоматски споено мислење:

Генерално многу арогантно батево бе? Дури на моменти одвратен и самобендисан до даске.
Site sto go znaat go delat toa mislenje,narcis,egocentrik kako i ostanatite od toa duvlo nareceno vmro

Abe pogolema sekta od dpmne nema ne deka sds bea arni,katastrofa se i tie ama ovie gi nadminaa vo se ,samo Levica e najdobra opcija druga nema za sega,mislam treba da im dademe sansa site bez razlika za kogo sme glasale prethodno,dosta bese grabes 35 godini vreme e so drugi da probame!

Site sto go znaat go delat toa mislenje,narcis,egocentrik kako i ostanatite od toa duvlo nareceno vmro
Ти требаше тоа да го сватиш порано, пред да излезеш на избори како нивен кандидат,а не отпосле, откога го загуши градот со ѓубре.

Последно уредено:

Генерално многу арогантно батево бе? Дури на моменти одвратен и самобендисан до даске.
Популистиве ќе немаат муда 2 саати да ја затворат Водњанска, не па неколу месеци за да се изградат кружните. Баш ме интересира колку од проективе ќе направи, зошто ептен е самоуверен

Популистиве ќе немаат муда 2 саати да ја затворат Водњанска, не па неколу месеци за да се изградат кружните. Баш ме интересира колку од проективе ќе направи, зошто ептен е самоуверен

Ништо не напраил додека не го надмаши вашиот успех со изградбата на Формула 1 стаза .

1758811996061.png

Ова уличниве спинови што ги правите . Перински беше нецела година директор , а сегашниот директор, а претходните на СДС за 8 години директори во Водовод како Весковски кој си го приватизираше претпријатието . Па знаеле они уште кој бил пријател на Мицковски , кој бил на Тошковски а појма немате што зборите .
Ти ептен си помешал БАБИ и ЖАБИ.Ај прво прочитај историја на ЈП Водовод од осамостојувањето на Македонија кој човек беше прв иницијатор за приватизација на фирмата па после пишувај на форумов колку сакаш.

Последно уредено:
Оди провери се дечко.
Ја не те сфаќам што збориш

Прегледај го приврзокот 457100децава се врв…
туѓ срам ме јаде
Боље оваа, отколку БООТХ реално :pos:

Него, ќе ми ја објасни некој потребата да има по 50 кандидати за советници на листа? Ај до 20 ќе разберам некако, ама кој и зошто прифаќа да биде 37-ми на листа побогу? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom