Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Лоши вести!

Видомски не успеале да го регистрират, пошо не платиле некоја оштета која била дефинирана во откупниот договор.

Најдоброто засилување според мене летово, поради глупости на спортскиот директор го губиме.

Штета!
Далеку подобра опција од Цехте според мене.
Не сум сигурен дека причината е "глупости". Повеќе ми личи дека тој беше планиран како замена за Цехте, а бидејќи Цехте непланирано остана, сега не сакаат да плаќаат оштета за трета опција на десен бек. Финансиски можеби има смисла, ама малку е безвезе оти Видомски личи како да се погоди како трансфер. Можеби постои опција на зима или идното лето да го донесат без оштета.

Ама реално можно е да има работи и кои не ги знаеме, сепак само некоја пријателска сме виделе.

П.С. За вечер, нормално немам никакви очекувања, аутсајдери се против ПСЖ во гости, ама баш ме интересира како ќе изиграат.

16:16 на полувреме, по одличен камбек, не е лошо.

Печени беа да ги тепаме.Во одбрана во глобала топ , нападот ни е проблем имаме многу црни минути
Автоматски споено мислење:

Него 2 минути парижани оваа утакмица имаа ли или слабо ?
Сега ич ме давај се да ви ебам

Последно уредено:
Добро со 52-53 минута имаа егал утакмица и сега 6 разлика изгубија.
Проблем ова сезона ќе биди нападот. Мора некако побрза игра напад тука сме слаби

Топ изиграја дечките, браво!!
Дава надеж играта дека дома ќе можиме уште некој да победиме.
Сега следи клучен меч в недела со Алк. Ќе треба да влезат максимално тука, оти лошо ќе биди ако ќиксниме.

Топ изиграја дечките, браво!!
Дава надеж играта дека дома ќе можиме уште некој да победиме.
Сега следи клучен меч в недела со Алк. Ќе треба да влезат максимално тука, оти лошо ќе биди ако ќиксниме.
Ако имат 10+ одбрани голманите со Алкалоид ги тепаме 100%.
Само со лош ден на голмани можи да изгубиме од нив

Мора да се заузда Кузмановски многу е во облаци.

Тебе пријателе треба да ти се забрани спорт да гледаш. Или некој фетиш имаш против капитените на сите колективи на Пелистер, трето нема.

Се виде дека ќе се изгуби, не требаше да се игра брзоплето, голем пораз значи како еден бод помалку

Се виде дека ќе се изгуби, не требаше да се игра брзоплето, голем пораз значи како еден бод помалку
Немаше идеја во напад после 50-та минута и сами не веруваа дека можат да победат и тоа е тоа.
Да имаа повеќе самодоверба во себе ќе ја добиеја утакмицата .

Брзоплетоста ни е во генетиката при крај на било кој натпревар во било кој македонски спорт! Не веруваа дека можат до победа/бод. Нападот ептен тешко, Хосни од 50та натаму исцрпен...Тука фалеше Видомски денес! И лани и сега мораше еден фластер со комбинација да се игра врз Пранди, не отепа! Среда да ги добиеме Данците ќе биди полн погодок и убав момент за прослава...Не е лош тимот, само фалат бек-шутер и поголема идеја во напад бек-крило.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom