Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
250 iljadi evra godisno frlat vo eurofarm pelister 2 :sramezliv: :sramezliv: :sramezliv: :sramezliv: :sramezliv: :sramezliv: :sramezliv: :sramezliv:
1М еур во Фк Пелистер ова сезона.
Ќе повторам со букви -> Еден Милион Евра во ФК Пелистер.
Кој клуб прај поголем зијан во буџетот на општината ? Овие од двојката шо се развоен клуб и шо не треба да се очекуват резултати и титули од нив, или оние шо примија 4 гола од индијанците од чегране?

Кој клуб прај поголем зијан во буџетот на општината ? Овие од двојката шо се развоен клуб и шо не треба да се очекуват резултати и титули од нив, или оние шо примија 4 гола од индијанците од чегране?
Испод 750 се тоа беше изјава само за пуфки продавање ги има извештаите на другата тема колку се секоја година дадени и кажав таму е проблемот шо со еден и пол одиш европа и враќаш а со 750 само опстанок и фрлени во бунар но не слушаат

bez veza sporedba realno, fudbal si nishto so ovie pari kako i sho gledash, poentata mi e druga kako sho velish celta e razvoj a ranime propalci od nash dzeb nula proizvedeni igraci 5 godini se e ebivetar si igra nekoj klubche
za fudbal da ne komentirame vo ova tema

Гарабаја беше на натпреварот на 2ката. Вардар играше со прва постава е сега да се доведат странци тренери и дел од стручниот штаб мислам дека ќе се постигне многу. Барем ќе се развиваат играчи за во првиот тим и нема да имаме потреба од странци. Треба да имаа силен буџет и 2ката.

bez veza sporedba realno, fudbal si nishto so ovie pari kako i sho gledash, poentata mi e druga kako sho velish celta e razvoj a ranime propalci od nash dzeb nula proizvedeni igraci 5 godini se e ebivetar si igra nekoj klubche
za fudbal da ne komentirame vo ova tema
Тие средства од 1 М би ги поделил на женската одбојка, ракометот и индивидуални спортисти. Се виде со фудбалот како оди, во 25 год само два купа имаме земено...Еднаш прва лига/две години втора лига...За 25 год се потрошени милиони евра,а ние имаме најмизерна лига и катастрофа од клуб. Колку и да сакаме силен фудбал далеку сме од тоа, таму треба младите деца да се играат од школата и ни трансфери ни ништо, се виде досега...:drk:

Тие средства од 1 М би ги поделил на женската одбојка, ракометот и индивидуални спортисти. Се виде со фудбалот како оди, во 25 год само два купа имаме земено...Еднаш прва лига/две години втора лига...За 25 год се потрошени милиони евра,а ние имаме најмизерна лига и катастрофа од клуб. Колку и да сакаме силен фудбал далеку сме од тоа, таму треба младите деца да се играат од школата и ни трансфери ни ништо, се виде досега...:drk:
Одбојкарскиот клуб осетно е засилен, шампионски аспирации има

Ne,za 3-4 nedeli bi trebali da se vrati,ne treba da se brza so vrakaneto
Штета! Ни тргна на црвено со него ко на времето со Хендави...1 брани 5 го нема o_O
Да играше со ПСЖ мислам дури и можевме солиден отпор да дајме оти да не и изненадување (бар реми).
Вака со две "пајачиња" од сегде голој ќе ни клават....Ама то е...Штета(n)

Лоши вести!

Видомски не успеале да го регистрират, пошо не платиле некоја оштета која била дефинирана во откупниот договор.

Најдоброто засилување според мене летово, поради глупости на спортскиот директор го губиме.

Штета!
Далеку подобра опција од Цехте според мене.

Лоши вести!

Видомски не успеале да го регистрират, пошо не платиле некоја оштета која била дефинирана во откупниот договор.

Најдоброто засилување според мене летово, поради глупости на спортскиот директор го губиме.

Штета!
Далеку подобра опција од Цехте според мене.
Одлично се покажа на подготвителните турнири, супер влез и страшен шутер. Подобра варијанта од Хосни (пошто Хосни само во дерби игра одлично) :cool: . Дали има инфо кога ќе игра? Барем со ГОГ да го имаме

Одлично се покажа на подготвителните турнири, супер влез и страшен шутер. Подобра варијанта од Хосни (пошто Хосни само во дерби игра одлично) :cool: . Дали има инфо кога ќе игра? Барем со ГОГ да го имаме
Нема да игра, не е регистриран во рфм шо значи дека не е наш играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom