Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Треба на сите да им биде јасно дека 6-10 место е највисоко достижно место, а нај реално е релегација.
Нов менаџер по трансфер период ништо нема да реши.
Уште пред да почне сезоната го зборам тоа. Не е среден тимот ни со везњак, одбраната е следна двајца дали имаме што треба да останат. Додека не се среди тоа ништо не правиме ќе не доминираат сите.

Не знам зошто толку долго Ханси Флик беше слободен и нашиве не пробаа да го испазарат. А и тој период веќе беше јасно дека ќе се мења тренер.
Од поновата историја, мислам дека Томас Франк беше една од подобрите опции, ама како што личи ќе завршиме со Саутгејт на крај :cenzura:

Не знам зошто толку долго Ханси Флик беше слободен и нашиве не пробаа да го испазарат. А и тој период веќе беше јасно дека ќе се мења тренер.
Од поновата историја, мислам дека Томас Франк беше една од подобрите опции, ама како што личи ќе завршиме со Саутгејт на крај :cenzura:
И мене ми е потполна мистерија за Флик. Било колку плата да барал би му ја дал, Барса ја направи машинерија,нашите дремеа.

И мене ми е потполна мистерија за Флик. Било колку плата да барал би му ја дал, Барса ја направи машинерија,нашите дремеа.
И јас не разбирам Флик ја зима барса ја прави машинерија и на крај им го увалува пази сега Раши
Па боље да им се :гомце: на сред терен за време на свадба бе

Очигледно ќе бидат пресудни овие 3 натпревари за Рубен. И мислам дури само скор 3 од 3 го спасува.

Од понудените најмногу симпатии имам за Ираола и Гласнер па другите. Ама искрено тоа се надежни менаџери кои прашање е како би се снашле во Јунајтед, а имавме такви исксутва еден куп. Мада Ираола ми гледа како топ карактер.

Искрено во ваква ситуација се оди ол ин по Анчелоти за да го стабилизира клубот. Нека е истовремено и селектор на Бразил, немаме ние многу натпревари.

Очигледно ќе бидат пресудни овие 3 натпревари за Рубен. И мислам дури само скор 3 од 3 го спасува.

Од понудените најмногу симпатии имам за Ираола и Гласнер па другите. Ама искрено тоа се надежни менаџери кои прашање е како би се снашле во Јунајтед, а имавме такви исксутва еден куп. Мада Ираола ми гледа како топ карактер.

Искрено во ваква ситуација се оди ол ин по Анчелоти за да го стабилизира клубот. Нека е истовремено и селектор на Бразил, немаме ние многу натпревари.
5 бода е минимумот, мое мислење, односно да нема пораз.

И шо да ни теча очите пак за ова со тројца позади, искрено сакам да изгуби оти е инаетчија.
Епа аког го сакнат, ја сакам Гласнер да дојди или некој кој игра 343. :D

Уште да најдеме кој да клава голој. :D
Po site bitni metriki sistemot na Ruben raboti, barem vo napad, samo nemame realizacija. Ko nekoj da ne prokolnal mamicata. Istite problemi od lani gi imame iako go zamenivme celiot napad i eve sega nov golman iame. Ne e realno ova da prodolzi vaka isto kako sto ne e realno liverpul da davaat golovi u 90+ kako nie pod fergi u najbolji dani. Ostanuva da se molime deka ke proraboti sistemov i da namalime greskite u sredina na teren ( bruno imase 21 zagubena topka so City, 15 po mech mu e prosek)

Nemoj taka, sho ima pokazano flick ziti se. Ti se mocam u trenerot so ne glea kako mu se oblakaat igracite i kako idat vo usa so obezbeduvanje, pa uste pa ke go igra vo liga sampioni za sampionot na spanija da si trcka po teren tamu. Mani mi go.

Screenshot 2025-09-17 at 8.59.32 PM.png

Последно уредено:
Po site bitni metriki sistemot na Ruben raboti, barem vo napad, samo nemame realizacija. Ko nekoj da ne prokolnal mamicata. Istite problemi od lani gi imame iako go zamenivme celiot napad i eve sega nov golman iame. Ne e realno ova da prodolzi vaka isto kako sto ne e realno liverpul da davaat golovi u 90+ kako nie pod fergi u najbolji dani. Ostanuva da se molime deka ke proraboti sistemov i da namalime greskite u sredina na teren ( bruno imase 21 zagubena topka so City, 15 po mech mu e prosek)
А со ретардите у одбраната шу праиме?

со Челзи треба Касемиро и Маинo во средина... Бруно, Мбуемо и Куња (Шешко) тројката напред... Мазрауи Де Лихт и Јоро тројката позади... Амад и Дало(Шо) винг бекови...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom