Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Тренеров инает бетар од магаре, за бркање печен е. :)
Повеќе ми личи дека и он дигнал раце и дека сам се мести што побрзо да го избркаат. Во секој случај, не се гледа среќно сценарио..

Повеќе ми личи дека и он дигнал раце и дека сам се мести што побрзо да го избркаат. Во секој случај, не се гледа среќно сценарио..
Прашањето ми е зошто? Зошто дигна раце истото го мислам по малку. Изгледа ние освен играчи треба да го гледаме и менталитетот на тренерот, после Гримсби и јас го сменив мислењето,не ради поразот ама поради тоа што се криеше Аморим како пичкица од пеналите неможеше да ги гледа, ете ветуваше после финалето ЛЕ добри денови доаѓаат и после тоа уште три пати рече дека ќе си замине или би си заминал ако тој бил проблемот, тоа е ризикот со овакви тренери.

Затоа што Анчелоти ги имаше најдобрите играчи на скоро секоја позиција, со одлична клупа за себе. Руд испадна со Лестер.
Ok za Lester jas za Utd zborev.

547708495_1334344534755188_7805463435553913985_n.jpg

Саутгејт и Покетињо да не сме случајно 2015 :tapp:
Glasner, Iraola, Silva се доста интересни имиња реално.

Јужнаврата (саутгрјт) и џебињо (покет ињо), како и моментално слободните МУрињо и ЕТХ се проверени имиња
Едноставно успех со овие е неизбежен (или можда не)

каква листаа... на кое дереџе спадна клубов...

Ираиола, Силва, Гласнер се истото тоа шо беше Потер пред некоја сезона кога газеше со Брајтон, ЕТХ од времето на Ајакс, Аморим од времето на Спортинг... ништооо посебно... просеци исто како и гуд ебенинг

штета шо има 70 години иначе се оди до Аргентина или Уругвај кај и да се наоѓа и се пазариш со El Loco Марсело Бијелса... ако не друго барем крв ќе плукаат примадониве наши...

на крај со Чави ќе завршиме :icon_lol:

каква листаа... на кое дереџе спадна клубов...

Ираиола, Силва, Гласнер се истото тоа шо беше Потер пред некоја сезона кога газеше со Брајтон, ЕТХ од времето на Ајакс, Аморим од времето на Спортинг... ништооо посебно... просеци исто како и гуд ебенинг

штета шо има 70 години иначе се оди до Аргентина или Уругвај кај и да се наоѓа и се пазариш со El Loco Марсело Бијелса... ако не друго барем крв ќе плукаат примадониве наши...

на крај со Чави ќе завршиме :icon_lol:

За Гласнер не би се сложил. Ги победи Сити и Ливерпул во финале, едно по друго. Нешто што на Потер никогаш не му успеа. Ем игра со 3-ца позади.

Glasner, Iraola, Silva се доста интересни имиња реално.

Јужнаврата (саутгрјт) и џебињо (покет ињо), како и моментално слободните МУрињо и ЕТХ се проверени имиња
Едноставно успех со овие е неизбежен (или можда не)
Да, за Иралоа го зборев и пред да дојде Аморим, Гласнер сам по себе си донесе интерес. Силва ми е енигма пргав и проблематичен ако појде на лошо, слично како и сега ќе е.

Секоја година исто сценарио и 0 резултати.
Нажалост подобро не гледам сезонава, освен ако не се купи везњак у јануари па да се вадиме тогаш.

Нажалост подобро не гледам сезонава, освен ако не се купи везњак у јануари па да се вадиме тогаш.
Треба на сите да им биде јасно дека 6-10 место е највисоко достижно место, а нај реално е релегација.
Нов менаџер по трансфер период ништо нема да реши.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom