UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Арсенал

• Атлетико Мадрид

• Борусија Дортмунд

• Барселона

• Баерн Минхен

• Челзи

• Интер

• Јувентус

• Ливерпул

• Манчестер Сити

• Наполи

• ПСЖ

• Реал Мадрид

• Дај Боже да би сите испаднале.

• Некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Dosadno prvo poluvreme, vtoroto spektakl. Gore dolu dobri golovi ama od dvete strani kriminalna odbrana. Dortmund detski pocnuvakji od karanjeto za penalot pa se do primenite golovina kraj. Juve odamna ne su go videl izgubi sepak na kvalitet vo sporedba so dobrite vreminja.

Дортмунд играше само со еден вистински стопер, Антон, позади со 3 играчи од кои двајца се бекови, Бенсебаини и Рајерсон.

Тоа ќе му дојде како пример во Интер, Ди Марко и Дамфрис да играат како стопери заедно со Бастони, позади 3-ца и плус Аугусто и некој друг бек да им играат бекови во таа формација 3-5-2.
Значи 4-ца бекови од кои двајца треба да глумат централни дефанзивци

Сега гледав хајлајтс на арена 13 минути, јуве вс бвб, прејака утакмица.. Вчера иамв емоции измешани цела утакмица, од депресија на 2-4 до посерување од среќа на 4-4..

Дортмунд играше само со еден вистински стопер, Антон, позади со 3 играчи од кои двајца се бекови, Бенсебаини и Рајерсон.

Тоа ќе му дојде како пример во Интер, Ди Марко и Дамфрис да играат како стопери заедно со Бастони, позади 3-ца и плус Аугусто и некој друг бек да им играат бекови во таа формација 3-5-2.
Значи 4-ца бекови од кои двајца треба да глумат централни дефанзивци
Episode 2 Whatever GIF

Не е истото, Карвахал клизаше а раката му беше горе дигната, а не на тревата, што значи не му е во природна положба. Ова со Марсеј беше друго, ама според мене свирна пенал зашо играчот на Марсеј малце ја мрдна раката и делуваше како намерно да игра, иако тоа не беше случај нормално.

Ми се повраќа од ова толкувањава на игра со рака, стави таму секоја рака одвоена од тело дека е пенал и ајт у пичку материну.
Се слагам со тебе, ако не е залепена нека биде пенал, мене уште не ми е јасно како на Кукуреља раката против Германија не беше пенал. Секакви правила има и различно ги толкуваат.

Се слагам со тебе, ако не е залепена нека биде пенал, мене уште не ми е јасно како на Кукуреља раката против Германија не беше пенал. Секакви правила има и различно ги толкуваат.
Тоа не беше пенал затоа што Крос требаше да биде исклучен у 10та минута.
Во спротивно 100% ќе го свирнеше.

Тоа не беше пенал затоа што Крос требаше да биде исклучен у 10та минута.
Во спротивно 100% ќе го свирнеше.
Значи компензација а не според судиски правила.

Сега гледав хајлајтс од Јуве-Дортмунд, од она што видов Ди Грегорио гарант ја има играно гг7+ пошто друго објаснување за вториот и третиот гол не гледам. Посебно за вториот, комотно можеше да ја фати, направи парада, ама не целосно се фрли, дури и делуваше како намерно да не се дофрли за да не ја фати.

Да му ебам пичката ѓупска на фашистите стигнаа два клуба да имаат во лига шампиони како не му падни ракета случајно од израел сред стадион да испоцркаат сите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom