Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.572
- Поени од реакции
- 26.736
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дортмунд играше само со еден вистински стопер, Антон, позади со 3 играчи од кои двајца се бекови, Бенсебаини и Рајерсон.
Тоа ќе му дојде како пример во Интер, Ди Марко и Дамфрис да играат како стопери заедно со Бастони, позади 3-ца и плус Аугусто и некој друг бек да им играат бекови во таа формација 3-5-2.
Значи 4-ца бекови од кои двајца треба да глумат централни дефанзивци
Се слагам со тебе, ако не е залепена нека биде пенал, мене уште не ми е јасно како на Кукуреља раката против Германија не беше пенал. Секакви правила има и различно ги толкуваат.Не е истото, Карвахал клизаше а раката му беше горе дигната, а не на тревата, што значи не му е во природна положба. Ова со Марсеј беше друго, ама според мене свирна пенал зашо играчот на Марсеј малце ја мрдна раката и делуваше како намерно да игра, иако тоа не беше случај нормално.
Ми се повраќа од ова толкувањава на игра со рака, стави таму секоја рака одвоена од тело дека е пенал и ајт у пичку материну.
Вчера иамв емоции измешани цела утакмица, од депресија на 2-4 до посерување од среќа на 4-4
NormalnoГи смени барем гаќите пред да легнеш?![]()
Тоа не беше пенал затоа што Крос требаше да биде исклучен у 10та минута.Се слагам со тебе, ако не е залепена нека биде пенал, мене уште не ми е јасно како на Кукуреља раката против Германија не беше пенал. Секакви правила има и различно ги толкуваат.
Значи компензација а не според судиски правила.Тоа не беше пенал затоа што Крос требаше да биде исклучен у 10та минута.
Во спротивно 100% ќе го свирнеше.
До клучните играчи е не е до Симеоне.Без клучни играчи на Енфилд, циркус