Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Апдејт:
Биле заедно сѐ на сѐ пет години, а си дале збор после година дена.
Неговите биле нормални, ама ги малтретирал и нив. Мајка му била топ наводно. И ко жена и ко професорка.
Кажувај име. Не ги криј урбаните. И не може топ да биле и двата, мора од некој да ги наследил карактеристиките.

Кажувај име. Не ги криј урбаните. И не може топ да биле и двата, мора од некој да ги наследил карактеристиките.
Жената е Весна, таткото не знам.
Дознавам уште чекај. ахахахахах Не сум МВР.

Ги наследил од очај, нејебица и дебилно размазено карактерче. Кога ќе му го видам бркон, со тетоважите и целата благо педерастична појава, одма оддава знак на размазено копиле што секогаш се добивал на готово, оцените неговите му ги поправале и подалеку од плоштад нема отидено.
Исто така се немал ни возено ошто у автобус а камо ли приградски.

IMG_3398.jpeg

Една пишала дека ѝ личи на едуциран.. А на наркоман малце не им личи? Изгубен е у погледот

Во оваа држава ништо Владе. Да се молиме на Господ само. Друго не ни преостанува.
Naprajte be eden protest, ili ako nisto drugo blokirajte nekoja raskrsnica. Kolku sto citkam, vo moda bilo toa denojve. Samo mnogu bitno e da naglasite koj za sto blokira ili protestira , da ne ve smesat so ovie drugite ;)

Апдејт:
Биле заедно сѐ на сѐ пет години, а си дале збор после година дена.
Неговите биле нормални, ама ги малтретирал и нив. Мајка му била топ наводно. И ко жена и ко професорка.

5 години во врска со џанак, бог да ги прости ама некогаш и сами си ги прават проблемиве кога влегуваат со темпирани бомби во врски

Полицијата и судовите имаат најголема вина тука. Неколку пати пријавуван, физички напади, палење на возило а пред некој месец и пола град беше ишаран со навредливи пораки од страна на дотичниот па уште тогаш се виде дека е психо и кога тогаш ќе направи глупост

Имаме и ние еден потенцијален Илија жими сѐ.

Слична психа ми имаат. Не ќе да се само на трева.

IMG_3399.jpegГнида.
Автоматски споено мислење:

5 години во врска со џанак, бог да ги прости ама некогаш и сами си ги прават проблемиве кога влегуваат со темпирани бомби во врски

Полицијата и судовите имаат најголема вина тука. Неколку пати пријавуван, физички напади, палење на возило а пред некој месец и пола град беше ишаран со навредливи пораки од страна на дотичниот па уште тогаш се виде дека е психо и кога тогаш ќе направи глупост
Човек само што пафка нема да дое да те боде.. ова е мало јачи гас.
Ми стана јасно коа видов 0.10 Хармони. Ги знам другите шо се колку мене шо марка се

Dobro Velesani dajte od prva raka info. Pa ne ste grad od 5 mil ziteli, dvajca bez trojca ste, site se znaete manje vise.

Немало кој да го подбере. Еден скакулец убил двајца.

Таткото направил почетничка грешка, требало на хауба да го крене после палењето на колата

Dobro Velesani dajte od prva raka info. Pa ne ste grad od 5 mil ziteli, dvajca bez trojca ste, site se znaete manje vise.

Скопјанец е убиецот https://www.instagram.com/mind_field/

Таткото направил почетничка грешка, требало на хауба да го крене после палењето на колата

Скопјанец е убиецот
Во Велес немаме многу вакви позери https://www.instagram.com/mind_field/
Se to vo red, skopjanec, narkoman, tetoviran ko goblen. Za gospozata nikoj nisto. Ne mi lici i taa bas na cvekje planinsko mirizlivo :cautious:

Аааа затоа "граџанството" го окарактеризира како урбан тип. Сега има повеќе смисла.
Да бе, тетовиран и готово.. му се запалија.
У овој лежел убав ќутеќ.
Штета има девојки немаат ни брат ни другари. За сите има лек.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom