Загадување на воздухот

• Креатор на темата Креатор на темата Vanlok
  • Време на започнување Време на започнување
Greska.
Sega ke trcam po levica
Pak si greska.
Nema potreba veke od trcanje.
Zivees vo disfinkcionalna drzava, bez red i zakon, bez kultura, identitet i istorija. Gradjanin od vtor ili tret red si, nemas nikakva bezbednost i ekonomskata situacija e se polosha i polosha i tie pari za koi si se prodala za da klatis vrata i zimas plata se pomalce ke ti vredat.
U svoja drzava na dokument ne ti pisuva makedonka.
Ti glasase za ova.
Sega mozes da trcas po jaze ili barem da imas dostoinstvo i da ne pisuvas gluposti i mudro kjutis, intelegencijata sto e potrebna za da rezoniras na politicko, gradjansko i moralno nivo, ja nemas.

Abe aj sto zboris:rolleyes:
Ti ja kidna znaci, a..i sega jades burek.
Aj ne zamaraj dete.
Babo edna, ostare i ostana glupa.
Normalno deka sekoj normalen ke kidne koga e opkruzen vo opstestvo so bakterii kako tebe. Berete si go plodot sto si go poseavte sega, ne ti e Vlade kriv.
I ke prodolzam da jadam burek, ja 2 godini sum kidnat, ne sum 20, prilicno dobro sum zapoznaen so situacijata vo Severna i znam sto zboram.
Poentata e ti i takvi stabski pacovi kako tebe barem d ane glumitr dushebrizhnici zosto za svojot interes i lamkanje partiski jajca, dojdovme do ovde. Ova si go glasavte.

Добро, и овие сплит инвертерите (обични) зимаат воздух од надвор?

Djabe nepusevte i im go ebavavte rajatot na pusacite :pos:. Za nekolku dena dobivte doza na otrovi koi najverojatno za dva zivoti nemase da gi dobiete vo zacadena od cad od cigari prostorija.
Tuku kakov vi e planot sega, ke se umira ili :cautious:
Запали една цигара, помалку ќе ти смрди... А во зима може и Коледарски оган
Автоматски споено мислење:

Собниве климатизери влечат од просторијата, па на ѕид се, може во Тинекс и Рамстор маркети големи да има удувување....е сега ако со вентилатор ИЗВЛЕКУВАШ ОД ПРОСТОРИЈА ВОЗДУХ, ќе влегува низ процепи под и околу врати и прозорци

Запали една цигара, помалку ќе ти смрди... А во зима може и Коледарски оган
Автоматски споено мислење:

Собниве климатизери влечат од просторијата, па на ѕид се, може во Тинекс и Рамстор маркети големи да има удувување....е сега ако со вентилатор ИЗВЛЕКУВАШ ОД ПРОСТОРИЈА ВОЗДУХ, ќе влегува низ процепи под и околу врати и прозорци
Рекоа се било нормално ама да се исклучат климите. Па не знам дали влечат од надвор (како старите, на прозорците) или само го вртат воздухот.

Не. Го вртат воздухот од внатре. Лади слободно.
Прозорските може да земаат од надвор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom