- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.485
- Поени од реакции
- 12.075
Да умреше некој од левиве и Пелистер - Загреб со 1 минута ќе почнеше, не па еу парламент.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam koj e tojНема логика.
Секако. Се сложувам.
Затоа за Лојд минута молчење имаше. Он ни политички активист не беше.
Која е логиката тука тогаш?
Што тоа има до 5 месеци ?
Сакаш да кажеш дека во 5ти месец од бременост прават абортус ?
Ne znam koj e toj
Па не баш дека е пропаганда ама те разбирам. Тек компанијата кај што работиш најверјатно сопственици се евреи или топ менаџментот се евреи. Сепак неможеме да ги негираме историските факти и тоа денес што се случува за да велиме дека е пропаганда. Ќе треба томови да пишуваме за се што имаат направено и се поврзани. Еве пример ти во САД имаш 5 дена работна недела благодарение на Хенри Форд. Што мислиш кој биле негови противници и што мислел Хенри Форд за евреите?Не се мешај сам. Тоа евреите го контролираат светот беше нацистичка пропаганда, после тоа превземена од исламистите. Нас, ни нацистите, ни исламистите не ни мислеа добро.
I jas ne znam, potočno ne znaev koj e ovoj Čarli. I ne me interesira. Eden od propovednicite na nekakva ideologija, gi ima od dvete strani.
No, interesna e reakcijata vo celiot svet na ovaa čisto američka pojava - nekoj e zastrelan. Toa se slučuva ako ne sekojdnevno togaš sekoja sedmica.
Centrite na mok sakaat da go iskoristat atentatot da ja plariziraat javnosta vo cel svet. Bot i trol farmite rabotat neumorno.
Na ovaa tema dogam da pročitam nečie iskustvo od životot vo SAD, posebno od nekoj što e veke tamu. No toa go ima se pomalku i pomalku, se nekoi eksperti i stručnjaci
Која гнасна пореметена секта се,поооо!Гласање имаат, кој е следен.
![]()