Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Најново, после атентатот рипа од зградата ја мине улицата и изгледа во шумата ја фрла и пушката која подоцна е пронајдена.

Па и она за што се залагал починатиот од снајпер претставува слугување на империјализмот. Тоа покажува колку е мрачен и суров капитализмот.

Нема логика.
Секако. Се сложувам.
Затоа за Лојд минута молчење имаше. Он ни политички активист не беше.

Која е логиката тука тогаш?
Ne znam koj e toj

FBI сега нуди награда од 100 000 долари за информации, во превод сеуште врска немаат кој е убиецот.

Не се мешај сам. Тоа евреите го контролираат светот беше нацистичка пропаганда, после тоа превземена од исламистите. Нас, ни нацистите, ни исламистите не ни мислеа добро.
Па не баш дека е пропаганда ама те разбирам. Тек компанијата кај што работиш најверјатно сопственици се евреи или топ менаџментот се евреи. Сепак неможеме да ги негираме историските факти и тоа денес што се случува за да велиме дека е пропаганда. Ќе треба томови да пишуваме за се што имаат направено и се поврзани. Еве пример ти во САД имаш 5 дена работна недела благодарение на Хенри Форд. Што мислиш кој биле негови противници и што мислел Хенри Форд за евреите?

I jas ne znam, potočno ne znaev koj e ovoj Čarli. I ne me interesira. Eden od propovednicite na nekakva ideologija, gi ima od dvete strani.
No, interesna e reakcijata vo celiot svet na ovaa čisto američka pojava - nekoj e zastrelan. Toa se slučuva ako ne sekojdnevno togaš sekoja sedmica.
Centrite na mok sakaat da go iskoristat atentatot da ja plariziraat javnosta vo cel svet. Bot i trol farmite rabotat neumorno.
Na ovaa tema dogam da pročitam nečie iskustvo od životot vo SAD, posebno od nekoj što e veke tamu. No toa go ima se pomalku i pomalku, se nekoi eksperti i stručnjaci

I jas ne znam, potočno ne znaev koj e ovoj Čarli. I ne me interesira. Eden od propovednicite na nekakva ideologija, gi ima od dvete strani.
No, interesna e reakcijata vo celiot svet na ovaa čisto američka pojava - nekoj e zastrelan. Toa se slučuva ako ne sekojdnevno togaš sekoja sedmica.
Centrite na mok sakaat da go iskoristat atentatot da ja plariziraat javnosta vo cel svet. Bot i trol farmite rabotat neumorno.
Na ovaa tema dogam da pročitam nečie iskustvo od životot vo SAD, posebno od nekoj što e veke tamu. No toa go ima se pomalku i pomalku, se nekoi eksperti i stručnjaci

Русите и севернокорејците ви прават трол, така рече Урсула Фон Дер Лајен. Ангажирале 10000 ботови за да коментираат неуморно.

Гласање имаат, кој е следен.

G0jdCTFaoAAOIi4
Која гнасна пореметена секта се,поооо!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom