ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Zuti vas te tepase I brkase od tribina a Piskacot nie go brkvme I sudevme, so znaci ima golema razlika od rekord do zadnja stanica u lisice.
Nikoj ne rece deka ne bil Ckembar, pola Bitola bile Ckembari pa sto ima vrska, ne mozis da mu zabranis sto ke pravi vo idnina od svojot zivot.
A gledase vcera rakomet, liga sampioni:drk:

Него муабетот е дека за Екс Комити, ви одговара да пишувате дека се Комити, ама за ваши Екс Чкембари, никако не сме да се спомне дека се Чкембари, како ви одговара така сакате да пишете, хехе.

Лига шампиони, конечно добро изданије, тоа е тоа. Лани искрено потфрливте некако, од фамозната атмосфера у битола не беше тоа тоа. Изданија у Кале, Борис, Јане беа по спектакуларни. Сеа оваа уткамица со Загреб конечно нешто подобро, е ова е веќе нешто.

Zuti vas te tepase I brkase od tribina a Piskacot nie go brkvme I sudevme, so znaci ima golema razlika od rekord do zadnja stanica u lisice.
Nikoj ne rece deka ne bil Ckembar, pola Bitola bile Ckembari pa sto ima vrska, ne mozis da mu zabranis sto ke pravi vo idnina od svojot zivot.
A gledase vcera rakomet, liga sampioni:drk:
Види го какви глупости пишува, ццц Како ви одговара така пишувате. Ајде терај магарето таму.

Лани искрено потфрливте некако, од фамозната атмосфера у битола не беше тоа тоа
seriozen si be ?
kako ja proceni ti armosverata deka ne bese ili kako znajs kako bila pa sega ne bese
od na televizija ? mnogu me interesira
ama ne si ti kriv jas sum kriv so vlegvam vo diskusija i onaka vo sve ste najdobri vie

Attachments

• IMG_4079.jpeg
    IMG_4079.jpeg
    206,7 KB · Прегледи: 41
  • IMG_4078.jpeg
    IMG_4078.jpeg
    297,6 KB · Прегледи: 43
  • IMG_4077.jpeg
    IMG_4077.jpeg
    334,6 KB · Прегледи: 42
  • IMG_4076.jpeg
    IMG_4076.jpeg
    181,4 KB · Прегледи: 39
  • IMG_4075.jpeg
    IMG_4075.jpeg
    125,5 KB · Прегледи: 36
  • IMG_4074.jpeg
    IMG_4074.jpeg
    404,6 KB · Прегледи: 32
  • IMG_4073.jpeg
    IMG_4073.jpeg
    154,4 KB · Прегледи: 30
  • IMG_2714.jpeg
    IMG_2714.jpeg
    679,3 KB · Прегледи: 40
seriozen si be ?
kako ja proceni ti armosverata deka ne bese ili kako znajs kako bila pa sega ne bese
od na televizija ? mnogu me interesira
ama ne si ti kriv jas sum kriv so vlegvam vo diskusija i onaka vo sve ste najdobri vie

Да сериозен сум, и на ТВ се гледа, а кажаа и луѓе што биле, родители на играчи (имате и вие играчи од Скопје) и ваши луѓе си признаваа.
Не знам што се палиш ? Лани не беше тоа тоа од фамозно најавуваниот битолски пекол.
Ова вчера со Загреб добро, се гледа дека друга класа и навиавњето на Чкембари и цела сала, пофалби за вчера.

Сликиве што си ги стаил е друга тема, збориме за навивањето и битолскиот пекол.
Ај биди поздравен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom