ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 456013
Баш ми е мило што гледам дека во Тетово се враќаат Војводи, ама мораaт да поработат малку на бројка, сепак Недела-сите се слободни можат да дадат подршка.. Ајде со тек на време најверојатно ке се потрудат.. Тетово е македонски град!

Ептен имаат лоша организација.. " РСМ, Во соопштение дека имаат разни националности на трибина, ќе помогнат на државните органи.. " Голема разлика од 2015 Кумани и денешни Кумани..
Сега не ми штима нешто тука , нели збореа дека Максо нешто ги давал подршка на Делије Куманово , дали ова значи дека сега рамо до рамо се партиски војници ? Или ке ја менуваат пак бојата во црвено бела како некогаш хахаха дека познати се по вртење гз на кој стигнат ...

Сега не ми штима нешто тука , нели збореа дека Максо нешто ги давал подршка на Делије Куманово , дали ова значи дека сега рамо до рамо се партиски војници ? Или ке ја менуваат пак бојата во црвено бела како некогаш хахаха дека познати се по вртење гз на кој стигнат ...
Добра парола имаа фемили за нив, не би ме чудело да кажале напразно така за нив, за на крај да излезе дека кумани имаат поддршка од партија/полиција и којзнае уште што…

Добра парола имаа фемили за нив, не би ме чудело да кажале напразно така за нив, за на крај да излезе дека кумани имаат поддршка од партија/полиција и којзнае уште
Другар много озбиљно се сфаќа све деца су погрешиле су излжаја ги некој. А тој за РСМ е монтажа , најверојатно од скопски педерчиња.

Другар много озбиљно се сфаќа све деца су погрешиле су излжаја ги некој. А тој за РСМ е монтажа , најверојатно од скопски педерчиња.
Добро зошто на овој начин мора да се вадиш сега, онака аматерски.. Каква монтажа, тој пост ви стоеше некаде 20-25 минути.. Вашата пејџ страница на инстаграм ја следат преку 2000 лица.. Од тие имаат видено сигурно 300 лица..

Баш ми е мило што гледам дека во Тетово се враќаат Војводи, ама мораaт да поработат малку на бројка, сепак Недела-сите се слободни можат да дадат подршка.. Ајде со тек на време најверојатно ке се потрудат.. Тетово е македонски град!

Ептен имаат лоша организација.. " РСМ, Во соопштение дека имаат разни националности на трибина, ќе помогнат на државните органи.. " Голема разлика од 2015 Кумани и денешни Кумани..
Огромна омраза према сите националности што има во Куманово,а имаат разни националности во групата... Тие што не се македонци како ли го разбираат тоа..? Или ги мразат сите освен нивните членови колку што знам имаат и полушиптари во екипата така да не ми е ништо чудно веќе...

Која монтажа пријателе да не ви го хакирале профилот? хахаха за жалење сте

@DukesTetovo

Ne vi e sram posle kolku vreme se vrativte na gradski I da se pretstavite vaka? Nedela, so mobilizacija cela nedela lol, se zamaravte so nashata brojka na petok, I glumite patrioti ovde za nekakva vasha prva postava I se derite na kajgana hahahaa.

Ќе се враќате на матичната трибина?Или ја отворија само за со Италија и сега катанец ставија за помал трошок.
Да, ќе се враќаме на прославата за 40 години Чкембари.

Понекад го читам форумов а и нивните членоој што често коментираа овде и решив прво и задњо нешто да пишем за нив пошто уопште не са вредни за дискусија.

Единственото нешто што на некој начин ги праеше навивачка група, ако уопште може да ги наречемо тоа беше бројката, ете више и неа ја немаа... Покрај тоа што за гостовањата со сендвичи, бесплатен превоз, пиење, дрогиче итн влеча свекакви ликоој што врска немаа со навивачкиот свет, пак извадија мизерни бројке сезонава - како дома таке и на гости. За разлика од другите групе у државава у 99% од случаите да не кажем и 100% они са финансирани од самиот газда/спонзор на клубот (еколог) и од политички партије, таке да увек имаа обезбедено све од јадење до превоз, па и реквизити. Моментално групата им е сведена на 10 ликоој што им е жал што групата тоне и на 50 дечишта уфилмани, а ќе тоне уште бетер... Порано успеваја да ваѓаа бројка со погоре наведените елементи и бесплатни стварчиња што ги нудеа и обичен народ влечеа играјќи на националистичка фора, демек големите патриоти...

Читав и коментари дека воѓете на Војводи плачеле ... Дали у навивачкиот свет може да сте поголем срам? 2 пута одбивате 20 на 20 само ЛЕТОВО, да не зборимо за године уназад. Зборимо за ВОЈВОДИ против Балисти како навивачки групе, не како Македонци против Албанци, пошто и самиов коментар на форумов ќе пробаа да го искориста политички нивните господари. Единствено што може е да напаѓаа малолетни деца 5 на 1 и 10 на 1 а на првата постава на Војводи која што им е добро позната на нив не може ни да и присмрда. Моменталната постава на Војводи и Балисти е неспоредлива ама тоа ќе остаемо времето да покаже. Нашата група расте и се развива у одличен правец многу им е криво што тоа не можа да го спреча...

Да не зборимо за тоа дека немаа никаква чест и кодекс и дека подло пробаја да ни ги уништа графитите што ги напраевмо низ цел град со изговор дека нашите млади дечки почнале први...

Ве молим не им обраќајте пажња и уживајте у нивната пропаст.

Поздрав
Euu kolav bleff , za koj 20-20 se zboruva tuka . Toa ne se desilo u MK uste kako so znam , i taka da ovoj muabet da go koristite e smesno . Za kodeks ic pa ic da ne zborime taka da skip . Ne organizirani tepacki imate izgubeni 2 za 2 nedeli i toa ste bile napadnati od pomala grupa , im vlegovte doma na koomsite preku balkon za da se spasite pa valjda i od niv ste bile tepani kako so doznav . Denes imavte Komiti gosti .. Eden den vi paga da izlagate u nasite tereni pa vi pagaat kup reviziti . So drugo da recam , samo za lazno tvrdenje ste , site ve znaat dzabe vi e

Последно уредено:
Од кого се излажани децата? Ги праша?
Не биди смешен другар за соопштението,се избрукавте живи.

ПЕЛИСТЕР 0:4 Арсими
Голема енергија на трибина, слабо на терен...
Прегледај го приврзокот 456035
Прегледај го приврзокот 456036
Дочекавме Пелистер од Битола со вакви услови, на домашен вечерен термин да биде понижен со резултат 0 - 4 од селска екипа од чегране, мајко милаа....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom