Политички случувања во Србија: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dumbledore
  • Време на започнување Време на започнување
Ццц пак усташите и вмро против најголемиот србин Александар
Има и такви зли јазици кои говорат за ВМРО не само против Александар ами и сонуеле сон за санстефански Бугаристан (добро бил некој си дел од деншните ДПсНЕ ама по се изгледа поголемиот ќе да е сос ЉЃ на чело)

Cisto da ti dolovam deka sarenite gomna smetam deka povekje steta napravija i kratko i dolgorocno od Uck. Mnogu povekje steta. Nastrana toa sto UCK ajde e nadvoresna sila, ovie se vnatresni predavnici, baska do pred toa bevme ist narod. Pogolemo zlo od vnatresen neprijatel, od petta kolona nema. Sekade vo svet so nadvoresen neprijatel ke razmenis zarobenici, primirje, ke si pustite raka so se veli. Pettata kolona se strela bez isklucok, nema za niv izvini. Sekade vo svet.
Таман работа познато е дека зелените-УЧК се борци за слобода и човекови права!
А шарените куртони се велепредавници и не се никакви борци за права ами за Северџганистан, од коа се родиле тоа им бил сонот.

А Владе Владе и ти знаеш да забегаш.

Заев пред изборите 2016 : Нема да го смениме името
Заев после изборите 2016 : Сега е најдобро време да се изнајде решение за името

Толку за Балканот треба да се знае.

Ронче,јас незнам што се замараш .. истите муабети пред куртонската револуција

Демек сега поразлично е :pos:
Mi go zede zborot ama so sila na covek mozis da mu zemis samo, da mu dades nemozi. Daj mu, ke go frli :toe:

Пак ќе те прашам уште еднаш. Оние што сакаат да го соборат Вучич, дали имаш видено што став имаат околу Косово?

И ајде пронајди ми ја твојата логика за Косово, кога опозицијата има далеку потврд и поконзервативен став за Косово од оној на Вучич....

Moжеби јавно така настапуваат заради политички поени. Шарлатанот Заев викаше дека нема кој да му ја дирне Македонската жица. Па видовме што се даде дебилот. Ама кој и да дојде после Вучко, ке направи таква штета на Србија, што ни 5 генерации нема да може да го исправат потоа. Тие што ја финансираат револуцијата, сигурно имаат барања до овие што треба да бидат инсталирани на власт. Литиум, Косово, и се останато што може да се дограби од природни ресурси.

Вучиќ е одлепен од реалноста, игра на картата патриотизам долго време, и оваа ситуација во Србија многу ме потсетува на ситуацијата со Грујо. Знаеш дека треба да си иде, зашто ги помина сите граници, ама тој што ке дојде по него, шансата е дека ке биде дабетер. Многу луѓе околу него енормно се збогатија, и веќе не го ни кријат безобразлукот. Вучиќ јавно кажува дека тој рушел во Сава Мала, каде што никна Београд на води.

Како и Грујо, и овој делува дека ке си иде на сила.

Mi go zede zborot ama so sila na covek mozis da mu zemis samo, da mu dades nemozi. Daj mu, ke go frli :toe:
Они мислат дека муда можат да мерат со луѓе на кои секој чекор им е испланиран..
Што вика членот погоре , ја искористуваат глупоќата на Вучич за да го бутнат од власт и да си инфилтрираат нивни луѓе за зацртаните цели.
Ќе го продадат Косово за пет пари, не дека Вучич го има решението, ама далеку е Србија од имање стабилна власт што ќе ја води државата.
Криви се и тие кај него во партија што го подржуваат и што не му кажале дека дојде времето да отстапи од функцијата
Протести и кршење, а ретко кој сака да се занимава со политика..
Освен тие што се веќе спремни од странците.

Не дека Србите не знаат што се случи во Македонија,него немоќта и неуспехот на дотичниот ги лаже дека било кој ќе биде подобар од него.
И нормално, таква состојба ќе начекаат западњаците и ќе ја искористат.

Чим нештото функционира , удри само репете и решена работа.

Они мислат дека муда можат да мерат со луѓе на кои секој чекор им е испланиран..
Што вика членот погоре , ја искористуваат глупоќата на Вучич за да го бутнат од власт и да си инфилтрираат нивни луѓе за зацртаните цели.
Ќе го продадат Косово за пет пари, не дека Вучич го има решението, ама далеку е Србија од имање стабилна власт што ќе ја води државата.
Криви се и тие кај него во партија што го подржуваат и што не му кажале дека дојде времето да отстапи од функцијата

Не дека Србите не знаат што се случи во Македонија,него немоќта и неуспехот на дотичниот ги лаже дека било кој ќе биде подобар од него.

Ne mi e za drugo tuku koj ke gi trpi posle pak so novi akaunti :D

Вучиќ е претседател, не премиер. Де факто води све али де јуре е само претседател.

И сеа човек што води све без да е на функција не можеш да речеш дека е немоќен. Он само не сака да станат крвави протестиве. Затоа ги толерира.

Toa ti e sinonim za sarenite kurtoni kaj nas site sto ne bea glupi kolku niv sto gi narekuvaa nekapeni

Cisto da ti dolovam deka sarenite gomna smetam deka povekje steta napravija i kratko i dolgorocno od Uck. Mnogu povekje steta. Nastrana toa sto UCK ajde e nadvoresna sila, ovie se vnatresni predavnici, baska do pred toa bevme ist narod. Pogolemo zlo od vnatresen neprijatel, od petta kolona nema. Sekade vo svet so nadvoresen neprijatel ke razmenis zarobenici, primirje, ke si pustite raka so se veli. Pettata kolona se strela bez isklucok, nema za niv izvini. Sekade vo svet.
Каков ретард е овој, УЧК што масакарираше македонци биле помало зло o_O

Не е ни смешно више, трагично е колку си прост и злобен.

Крв да сереш што им белиш образ на терористите.

Каков ретард е овој, УЧК што масакарираше македонци биле помало зло o_O

Не е ни смешно више, трагично е колку си прост и злобен.

Крв да сереш што им белиш образ на терористите.
Prekomplicirano e ova za tebe. Ne se naoregaj do tolku, ke si go povredis mozokot.

• Тажно
Reactions: Mud
Prekomplicirano e ova za tebe. Ne se naoregaj do tolku, ke si go povredis mozokot.
Џабе владе се издаде дека си обичен дебил и кретен. Учк да ги браниш треба да си шипо или ментално заболен. Ти очигледно си второво.

Толку за Балканот треба да се знае.

Ронче,јас незнам што се замараш .. истите муабети пред куртонската револуција

Демек сега поразлично е :pos:

Мицко пред изборите: Ако бидам премиер никогаш нема да кажам Северна – нека ми го одземат мандатот..
Гордана пред изборите: Како претседател никогаш нема да го употребувам името „Република Северна Македонија“

Мицко после изборите (пред две недели, и тоа на обична изјава за новинари): Северна Македонија е шеста држава во привлекување на странски инвестиции по БДП....
Гордана по избори: Новото име е формална правна реалност, и мора да го употребувам.....

Џабе ве плаќаат по тоа смрдсм и дпнеовите штабој...Исти сте....

Мицко пред изборите: Ако бидам премиер никогаш нема да кажам Северна – нека ми го одземат мандатот..
Гордана пред изборите: Како претседател никогаш нема да го употребувам името „Република Северна Македонија“

Мицко после изборите (пред две недели, и тоа на обична изјава за новинари): Северна Македонија е шеста држава во привлекување на странски инвестиции по БДП....
Гордана по избори: Новото име е формална правна реалност, и мора да го употребувам.....

Џабе ве плаќаат по тоа смрдсм и дпнеовите штабој...Исти сте....
Иако си во право , со тебе дискусија е трошење време , освен лепење етикети ништо друго незнаеш
Автоматски споено мислење:

Zavisi kako gledas na toa. Kratkorocno ili dolgorocno :cautious:
Од секоја гледна точка е несфатливо да ги ставаш учките во муабет
Автоматски споено мислење:

Вучиќ е претседател, не премиер. Де факто води све али де јуре е само претседател.

И сеа човек што води све без да е на функција не можеш да речеш дека е немоќен. Он само не сака да станат крвави протестиве. Затоа ги толерира.
Што не ја среди состојбата тогаш ако е толку моќен?
Он си дозволи вака да му прават , исто ко и Груевски..

Иако си во право , со тебе дискусија е трошење време , освен лепење етикети ништо друго незнаеш
Епа за да не испаѓаш дека си партиски бот, знајме што напрај муртинското шлапатало и одродник, кажи малку и овие сега што прават во однос на тоа, што ветуваа пред избори, а што прават сега за да го променат тоа? Ништо, баш ништо...Дури и напротив...Еве почнаа Северна и во обични изјави за тв да го велат...

Од секоја гледна точка е несфатливо да ги ставаш учките во муабет
Toa e tvoe mislenje.
Jas ocigledno ne mislam taka. Mozam i da ti obrazlozam i so realni primeri deka ne si vo pravo i deka stetata e nesporedliva edna so druga.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom