Што е тоа што го немаат мувачиците за да бидат нечии девојки?

• Креатор на темата Креатор на темата tilt
  • Време на започнување Време на започнување
А-ха-како ќе ми го докажеш ова, што подразбираш ти лично под мувачица?

Збориме ли за некоја која со која ќе се смуваш неколку пати па после да ти стане девојка или за фак бади тоа разјасни ми?
Прво не можеш да ословиш некоја како мувачица ако еднаш или два три пати се плеснала со тебе! Тоа е пробно сеуште!
Мувачица ти е девојка која ти е срам да ја изнесеш у град зашто ја бие лош глас, девојка со која не би отишол никаде на друго место освен во кревет, тоа ти е девојка која само ти служи да си го испазнеш пиштолот кога нема никој, чисто да не иде под рака! Вака некако иде телефонски разговор со неа:
-Истуширај се, ке поминам да те земам па ке земам да те поминам! ДА не трошам многу се гледаме! :pos2: :pos2: :pos2: Ова можеш и во порака да го напишеш!
Е мувачица ти е девојка што се радува на ваков муабет и радо се ебе со тебе!
Е таква девојка не може да ти биде девојка!

Прво не можеш да ословиш некоја како мувачица ако еднаш или два три пати се плеснала со тебе! Тоа е пробно сеуште!
Мувачица ти е девојка која ти е срам да ја изнесеш у град зашто ја бие лош глас, девојка со која не би отишол никаде на друго место освен во кревет, тоа ти е девојка која само ти служи да си го испазнеш пиштолот кога нема никој, чисто да не иде под рака! Вака некако иде телефонски разговор со неа:
-Истуширај се, ке поминам да те земам па ке земам да те поминам! ДА не трошам многу се гледаме! :pos2: :pos2: :pos2: Ова можеш и во порака да го напишеш!

A jas da te prasam, na sto se raduvaat ostanatite devojki, bas me interesira?
Ili pak drugite vikaat: Ako i vecerva se isponasas kako vcera i ne bides prijaten so moite drugarki, posledni ke bide naseto izleguvanje...BDW ako ne dojdes do 22:00 vo In jas ke bidam zaminata, i samata neznam kade!:pos2:

Ili pak drugite vikaat: Ako i vecerva se isponasas kako vcera i ne bides prijaten so moite drugarki, posledni ke bide naseto izleguvanje...BDW ako ne dojdes do 22:00 vo In jas ke bidam zaminata, i samata neznam kade!:pos2:
Темава е за мувачица не за мувач! Така? :smir:

Odgovori na boldiranovo

На каков муабет мислиш?
Хммм.! Ефективен, мубает кој ветува, јак, стабилен, сигурен и уште повеке провокативен! Еве ти пр:
-Слушај шо правиш вечер! знам едно хотелче, екстра е, има и базенче, а и виното им е добро, проверено ми е не за друго. Ке му кажам на шефот на работа дека си со мене ке ти даде слободен ден утре, другар ми е, не смее да ме врати! А ако сакаш може да идеме успат некаде на кафе! Чисто да не добие идеа дека не сакам да се појавам у јавност со неа!
Е вака или вака некако!

А-ха значи за је*ачици е муабетов а не за мувачици-лелееј ова сега sweden да го читне ко ќе земе да збори.
Контрадикторно на темата дали и најгрдото за машките е супер затоа што цуриве за којшто се вакви не се бај нај нај иф јуноу уот ај мин!

На каков муабет мислиш?
Хммм.! Ефективен, мубает кој ветува, јак, стабилен, сигурен и уште повеке провокативен! Еве ти пр:
-Слушај шо правиш вечер! знам едно хотелче, екстра е, има и базенче, а и виното им е добро, проверено ми е не за друго. Ке му кажам на шефот на работа дека си со мене ке ти даде слободен ден утре, другар ми е, не смее да ме врати! А ако сакаш може да идеме успат некаде на кафе! Чисто да не добие идеа дека не сакам да се појавам у јавност со неа!
Е вака или вака некако!

Ova mene mi lici poveke na kupuvanje na zenskata...Ama ima i zeni sto se palat na vakvi mazi, ne me cudi:nesvest:

Ova mene mi lici poveke na kupuvanje na zenskata...Ama ima i zeni sto se palat na vakvi mazi, ne me cudi:nesvest:
Се извинувам ради прекинот на програмата, имавме технички проблеми!
Зашто купување? Има нешто лошо, во понудава? Неможам да сватам. Штета што немав време да опишам повеќе детали! Имаше една песна вели: Дај да споимо лепо и корисно!
Купување ли е кафето во град, или убавата вечера, со добар пијалок у фино друштво, купување ли е добриот секс у вода, или купување ли е ослободувањето од обврски следниот ден, или купување ли е целосното задоволување на женската во секоја смисла на зборот, купување ли е супер опуштен провод, купување ли е полнење батерии за една вечер како за цел годишен одмор и купување ли е можноста веке следното пладне да се разбудиш насмеана и со влага на очите,да и се пофалиш на најдобрата другарка каде си била?
хмммм!:toe:

Sto im fali

LJUBOV IM FALI ... ete toa a posto nemaat toa go gubat svoeto dostoinstvo i kompenziraat !

Ama kur gi boli ... najcesto se sponzorushi taka da sto ima vrska ... site srekni

Ja gi sakam site zeni i zuti beli crni zolti posteni i kurv i muvacjici i prodavachici taka da
ako im odgovara taka super cool

Ali da vi pojasnam jas nekolku podvrsti na muvachici :

1. slobodna zenska - taa ne saka da se vrzuva saka samo da se ebe ste se pogodile ama znae kakov kreten si deka nema od tebe air za decko ili muz , i dur ne najde nekoj smotan ke se iskrshi od ebenje so tebe koga mozete . Najcesto ova ti e ko fak badi posto sekako i stanuvas psihoanaliticar posle nekolku partii sex... nisto loso mnogu posteno za site. Nema lazi nema prevare. E sea ovaa muvachica e loso za toj sledniot koj ke go lovi ... posto dur ne bide sigurna deka e toj ok ke ima povremeni epizodi i ke se ebe so tebe u meguvreme i taka ova funkcionira.

2. tip na muvachica - iliti svalerka ... ti u vrska taa u vrska ili brak ... najcesto se druzite zaedno arno ama se desilo da se ebnete i se podebnuvate i ponataka se dur ste u vrska . Ti sakas sex taa saka sex se sirat iskustva i taka nataka , ok varijanta ekonomicna posto nema iskacanje u javnost...

Podvrsta koleshka od rabota... razlika sexot se desava samo po kancelarii , magacini skladista koli i toa e toa za vreme na pauza ... sto podiskretno podobro .Obicno se nad 30 godini razocarani od mazite i sakaat da gi izjebe nekoj kolega dobro ama mora da se bide diskreten.

3. tip na muvachica e - detska muvachica iliti ova kopiljana sto praat se lapaat drapaat ama kao ne e toa idenje oti idenje klasicno veke ne e COOL sea muvanje e u moda ... Dal ima sex vrska nemam ama toa e patot na progresot.

4. tip na muvachica e sponzorusha . Ti zenet ama frlash poklonchinja i ja jebuckash koa sakas . Ona posto saka status , obleka telefoni kompenzira . Najcesto ne se nadeva nio na sex ni na nisto osven da bide videna ili da i se kupi nekoe partalce do 50 evra a za nekoi i poskupo do 150 evra .

Ima uste ama me mrzi posto gledam nisto ne znaete eve da podnaucite malce

Памет во глава :pos:

- не е се до изгледот :wink:

Мозок?

- мувањето е забава, се додека не стане преокупација.

Tolku debilni postovi procitav....
i tolku mashki sto nemaat ni s od stil...
bolje da ne komentiram!

Ima devojki koi sto se vo vrska ili brak...koi sto ne funkcioniraat kako sto tie posakuvaat...pa tie se target n1 za muvanje.
Ima i devojki koi sto se preokupirani so obvrski i uste gi pamtat `bolnite` iskustva od prethodnite vrski...pa posakuvaat da se smuvaat so nekogo so cel sex...ama takva...mnogu tesko ke ja odneses brzo u krevet.
In fact...najcesto samata situacija ke vi nalozi malku po malku da vlezete vo vrska.
Ima i kurvi...koi sto imaat sosem drugi parametri vo glavata,i ako pokraj originalnoto ime...za niv dodavate i muvacici ili sponzorusi...ok...:toe:
Bi dodal samo deka ima kurvi so stil (na koi sto se palam i trosam pari) i selski bestii....koi se tragikomicni.

Желба за врска им фали, што би друго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom