Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Мене стварно ми нема сенс работата да се залетват на малиот, кога веќе имаш достапен искусен голман кој е години во ПЛ.
што има сенс во овој клуб?!? Мартинез е достапен од мај месец... цели три месеци имаа време да го договорат...

Колку аргентинци имавме во клубот?
Како беше ситуацијата со нив :)

За овој Леманс некаде имам прочитано дека Де Геа тип на голман,линијаш .Повеќе сум за Мартинез инаку две години перфектни да ни даде јас сум задоволен

Е шо му фали на Мартинез? :)
Пак вие на ќотек ја вртите :)
Јас само прашав, инаку тројца од аргентинците на глава ни се качија.
Мартинез е добар како голман, почна да прави лоши проценки последнава сезона, ама за нашиве е голем апгрејд!

Мартинез е добар како голман, почна да прави лоши проценки последнава сезона, ама за нашиве е голем апгрејд!
Лисандро мене ми се допаѓа како дефанзивец но пусти повреди си го направија своето инаку би го играл пред секој во одбраната, од друга страна Гарначо се посра со брат му , уште е во пубертет слим шејди.

Ако им го набутат фридом фајтерот за Мартинез нека потпишуват и со лева и со десна рака.

Старово на Селтик - Ренџерс, машала! Не се предава!
Автоматски споено мислење:

Лисандро мене ми се допаѓа како дефанзивец но пусти повреди си го направија своето инаку би го играл пред секој во одбраната, од друга страна Гарначо се посра со брат му , уште е во пубертет слим шејди.

Ако им го набутат фридом фајтерот за Мартинез нека потпишуват и со лева и со десна рака.
Лисандро, Верон.. секоја чест. Ама кога ќе се сетам на стаорецот, лиглево... Тевез не го коментирам. На тоа мислев, кога прашав за аргентинци.

Мислев на Лисандро. Дека рече со аргентинците во клубот. :D

Уште помалку од 30 часа пред крај на трансфер периодот они дискутираат. :facepalm:
Ништо од везњак изгледа.

The plot thickens. :D

Последно уредено:
Мартинез би го земал со две раце. Не значи дека не може да испадне флоп, ама не можам да ги поднесам овие двајца веќе. Аматери. Ме вратија во времето Рој Керол кога бранеше пред 20 години, му се тресеа рацете и од пола терен примаше голови. Баш по него дојде ван дер Сар.

Керол, како и Кариус пропадна како жетон. Тргна добро, заврши катастрофално!
Автоматски споено мислење:

Сега Вила го бара Ламенс. :brlav:
Ајде нека го земаат Мартинез.
Изгледа тоа е трговијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom