Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

4 2 3 1 е формација од минатиот милениум?
3223 и само рокај долги топки напред
Не знам што се тригна не пишав Инзаги со неговата тактика, туку Инзаги со некоја тактика…
Изгледа жабари ти мочаат по дома друго објаснување немам
Автоматски споено мислење:

Проблемот како да им е психички,со јаки тимови играат јако,со слаби слабо,и така подолго време,премногу ли го респектираат противникот или го подцениваат или и двете незнам стварно.
Се сменија доста играчи не може сите психички да пролупаат а и не делуваат послем порази нешто ко да им е криво

: Man United will sign new GK… as new approach made also for Dibu!

Manchester United are trying to get Senne Lammens deal done today - as request remains around €25m.

If Lammens won’t happen, United re-activated talks in recent hours for Emiliano ‘Dibu’ Martínez from Villa.

Martínez still wants to Aston Villa and talks are ongoing, as eventually Lammens is also on Villa’s list.

3223 и само рокај долги топки напред
Не знам што се тригна не пишав Инзаги со неговата тактика, туку Инзаги со некоја тактика…
Изгледа жабари ти мочаат по дома друго објаснување немам
Друже ја Инзаги би го убил да можам, ме боли кур за него, муабетот ми беше за формацијата дека не е од стариот милениум, толку.

: Man United will sign new GK… as new approach made also for Dibu!

Manchester United are trying to get Senne Lammens deal done today - as request remains around €25m.

If Lammens won’t happen, United re-activated talks in recent hours for Emiliano ‘Dibu’ Martínez from Villa.

Martínez still wants to Aston Villa and talks are ongoing, as eventually Lammens is also on Villa’s list.
Не знам по кој параметар го ставаат белгиецот пред Мартинез...нека го соберат Мартинез барем нема онакви бруки да гледаме.

Не знам по кој параметар го ставаат белгиецот пред Мартинез...нека го соберат Мартинез барем нема онакви бруки да гледаме.
Ме потсетува на Ван Дер Сар кога го зедовме на 34 години и имаше уште долги години успех. Мартинез е 32 јас би тргнал по него без разлика на пари ни треба стабилен голман не талент. Јесте да и он прави киксови но кој неправи .

Нека си го искешират Мартинез за прв голман. И пак ке спомнам везњак обавезно тоа мора да се земе.

Ако е таков удрен со мокра чорапа и во приватниот живот како по церемониите, тој има до крај да ја раскурца соблекувалната.
Плус не знам овој нашиов емоционален менаџер како би се држел со таков шизо како Мартинез?

И на вас не ви се допага ништо, те онаков бил те таков бил, незнам стварно што ви е по мерак, ако не да си го вратиме Шмајхел или Ван Дер Сар од пензија. Неможам да ве разберам.

Ваљда ќе е боље од котлево и турчинот, кој знае премногу глупости прават овие.

Мартинез е Ван Дер Сар тип на трансфер. Башка со ПЛ искуство и ќе биде од голема корист за одбраната пред него.

Од друга страна Ламенс е млад голман и со хаосот пред него како ќе се снајде во ПЛ е прашање. Еден ДДГ на почетокот имаше страшна мака иако пред него беа гиганти како Рио и Видиќ, а не пак во ваква ситуација.

Како што пишав и вчера, ни треба голман со ПЛ искуство.

може се лажам, ама мислам дека муабетиве за Мартинез се пуштени намерно од нашиве за да се изврши притисок врз Ројал, као демек иаме и план Б не е само Ламенс... иначе со две раце би го потпишал Мартинез...

Мене стварно ми нема сенс работата да се залетват на малиот, кога веќе имаш достапен искусен голман кој е години во ПЛ.

може се лажам, ама мислам дека муабетиве за Мартинез се пуштени намерно од нашиве за да се изврши притисок врз Ројал, као демек иаме и план Б не е само Ламенс... иначе со две раце би го потпишал Мартинез...
Немора да значи клубот има поголеми понуди од понудата на Јунајтед, може да прифатат друга понуда и чао пријатно.
А ние немаме многу време да тактизираме почнеш преговори со 2 клуба па каде загризе.

И на вас не ви се допага ништо, те онаков бил те таков бил, незнам стварно што ви е по мерак, ако не да си го вратиме Шмајхел или Ван Дер Сар од пензија. Неможам да ве разберам.
Јас само прашање поставив, т.е. дилема.
Не реков дека е лош голман или да не го земаат, ако можат!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom