Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
3223 и само рокај долги топки напред4 2 3 1 е формација од минатиот милениум?
Се сменија доста играчи не може сите психички да пролупаат а и не делуваат послем порази нешто ко да им е кривоПроблемот како да им е психички,со јаки тимови играат јако,со слаби слабо,и така подолго време,премногу ли го респектираат противникот или го подцениваат или и двете незнам стварно.
Друже ја Инзаги би го убил да можам, ме боли кур за него, муабетот ми беше за формацијата дека не е од стариот милениум, толку.3223 и само рокај долги топки напред
Не знам што се тригна не пишав Инзаги со неговата тактика, туку Инзаги со некоја тактика…
Изгледа жабари ти мочаат по дома друго објаснување немам
Не знам по кој параметар го ставаат белгиецот пред Мартинез...нека го соберат Мартинез барем нема онакви бруки да гледаме.: Man United will sign new GK… as new approach made also for Dibu!
Manchester United are trying to get Senne Lammens deal done today - as request remains around €25m.
If Lammens won’t happen, United re-activated talks in recent hours for Emiliano ‘Dibu’ Martínez from Villa.
Martínez still wants to Aston Villa and talks are ongoing, as eventually Lammens is also on Villa’s list.
Ме потсетува на Ван Дер Сар кога го зедовме на 34 години и имаше уште долги години успех. Мартинез е 32 јас би тргнал по него без разлика на пари ни треба стабилен голман не талент. Јесте да и он прави киксови но кој неправи .Не знам по кој параметар го ставаат белгиецот пред Мартинез...нека го соберат Мартинез барем нема онакви бруки да гледаме.
Немора да значи клубот има поголеми понуди од понудата на Јунајтед, може да прифатат друга понуда и чао пријатно.може се лажам, ама мислам дека муабетиве за Мартинез се пуштени намерно од нашиве за да се изврши притисок врз Ројал, као демек иаме и план Б не е само Ламенс... иначе со две раце би го потпишал Мартинез...
Јас само прашање поставив, т.е. дилема.И на вас не ви се допага ништо, те онаков бил те таков бил, незнам стварно што ви е по мерак, ако не да си го вратиме Шмајхел или Ван Дер Сар од пензија. Неможам да ве разберам.