Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Svako cudo za tri dana. Isto ko stanavte severdjani taka da ke ve molam ne se pritrsevjate do tolku i ne ni gi potekvajte madinjata so nebitni i vekje zavrseni raboti.
A i so se sekirate, Levica koga ke dobie vlast, prvo sto ke napravi e so dopis do OON ke go vrati imeto, a sledno odma posle toa ke go promeni ustavot ( dali so dvotretinsko ili preku ustaven, toa uste nemate kazano ) i ke gi izbrisi bugarite. Taka da djabe paniki, se e pod kontrola :pos:

Левица Е Мајта да го врати името?? Тие на партијата шест пати и го сменаа, не па на државата. Ајде ти се молам комитлари... Бетер од вас заветните се тие....Тие да дојдат на власт масакр ќе напрат од крадење....
Автоматски споено мислење:

П.с. Јазикот да не го голтнавте патриотлари? Ве прашав за Југ, и сто други прашања...Единствен одговор добив неумесни досетки за Левица? Абре вие сте на власт, дрмате, 90 и кусур пратеници, што ве кочи за името да го вратите бре???

Левица Е Мајта да го врати името?? Тие на партијата шест пати и го сменаа, не па на државата. Ајде ти се молам комитлари... Бетер од вас заветните се тие....Тие да дојдат на власт масакр ќе напрат од крадење....
Автоматски споено мислење:

П.с. Јазикот да не го голтнавте патриотлари? Ве прашав за Југ, и сто други прашања...Единствен одговор добив неумесни досетки за Левица? Абре вие сте на власт, дрмате, 90 и кусур пратеници, што ве кочи за името да го вратите бре???
За мене 27 април е легитимација на Заев, никој од тие не е патриот, а југ е ванчо михајловист и хрват, се прашувам како толку го сакал Грујо а не Заев, или 27 април е операција лажно знаменце.
За тебе очекувано гледајќи Инфомакс да правиш патриотизам од Михајловизам.

Хахаха...Јас кога се смени името бев пред Собрание....Вие чекавте од партија што ќе ви речат.... Ви рекоа да не протестирате....Комитлари....

Гласавте како мисири за дпне, ќе го враќаа името...Двотретинско мнозинство, името оти не е вратено? А? Ај овие комуњариве ги знаевме дека се одродени и дека се такви..Вие бе?? Патриотлари?? Името оти уште не е вратено??? Тендерчичите се побитни????

Југ умре уште не виде слобода! Не ви е вака гнас?? Не се чувствувате виновни за неговата смрт исто како и муртинското шлапатало?? Ако не се чувствувате, да ви кажам дека исто сте одговорни...

znaci ti si kriv. si dremel kako misir pred sobranie a si nemal muda da gi resis sipcite i sarenite vnatre... ama bitno gi glasase koga trebase...

znaci ti si kriv. si dremel kako misir pred sobranie a si nemal muda da gi resis sipcite i sarenite vnatre... ama bitno gi glasase koga trebase...
На 200 души имаше 500 полицајци.

Да ги гласам? Ниту дпне ниту смрдсм, а ни љевиц од мене ниту виделе ниту ќе видат глас.

Досега излегувам на избори само за да не ми го украдат гласот, ама глас од мене никој не добил, зошто сметам дека досега не се појавил некој што би го заслужил тоа.

За мене 27 април е легитимација на Заев, никој од тие не е патриот, а југ е ванчо михајловист и хрват, се прашувам како толку го сакал Грујо а не Заев, или 27 април е операција лажно знаменце.
За тебе очекувано гледајќи Инфомакс да правиш патриотизам од Михајловизам.
Оди бе легни одмори некаде, не трескај зелени тука.. Така сте учени заветните 35 години зад компјутер да делите етикети а со куро немате мрднато за државата ако не сте имале некаква корист од тоа дали вработување дали тендер....

Џабе се обидуваш да лепиш етикета брмбрм, на грешна адреса чукаш заветнику...

А на Игор Југ, ти за патриотизам него можиш да му се фатиш за влакното од левиот тестис, и за тоа дали бил или не бил михајловист.

И ако е Хрват што живее во Македонија не смее да ја сака Македонија? Некаде се зема дозвола колку се сака државата???

Јас да бев на ваше место, ќе ми беше срам по улица да поминам, а камоли да се дрзнам да плукам по овие за 27 Април..

На 200 души имаше 500 полицајци.

Да ги гласам? Ниту дпне ниту смрдсм, а ни љевиц од мене ниту виделе ниту ќе видат глас.

Досега излегувам на избори само за да не ми го украдат гласот, ама глас од мене никој не добил, зошто сметам дека досега не се појавил некој што би го заслужил тоа.

Оди бе легни одмори некаде, не трескај зелени тука.. Така сте учени заветните 35 години зад компјутер да делите етикети а со куро немате мрднато за државата ако не сте имале некаква корист од тоа дали вработување дали тендер....

Џабе се обидуваш да лепиш етикета брмбрм, на грешна адреса чукаш заветнику...

А на Игор Југ, ти за патриотизам него можиш да му се фатиш за влакното од левиот тестис, и за тоа дали бил или не бил михајловист.

И ако е Хрват што живее во Македонија не смее да ја сака Македонија? Некаде се зема дозвола колку се сака државата???

Јас да бев на ваше место, ќе ми беше срам по улица да поминам, а камоли да се дрзнам да плукам по овие за 27 Април..
Имаш 4 тома спомени на Ванчо Михајлов од 60сетите и 70сетите, кога ќе ги прочиташ ќе зборуваме.
А тоа дали некој бил или не бил се е јавно, но ти прави се мутав, битно имаше тука ти цитат на Јане Сандански во потпис, оди скриј се негде.

Imeto zaborajsi go, trebase togas da mu ja mislite, ko bea izborite vo 2016, sega kasno e za toa.
Za ovie od 27 od moja gledna tocka probaa da napravat puc i da ja ponistat izbornata zelba na gragjanite iskazana na tie izbori. Zosto bi pomiluvale pucisti ?

Имаш 4 тома спомени на Ванчо Михајлов од 60сетите и 70сетите, кога ќе ги прочиташ ќе зборуваме.
А тоа дали некој бил или не бил се е јавно, но ти прави се мутав, битно имаше тука ти цитат на Јане Сандански во потпис, оди скриј се негде.
Јас?? Да....Јане Сандански ми е ИДОЛ, и е МАКЕДОНЧИШТЕ!! Убиен од рацете на бугарскиот двор..

Вие заветните ко ќе ја видите сликата на Јане треба да ја ведните главата од срам....

Ајде трк до вашиот најблизок ОК и видете што треба да пишувате за Јане Сандански.....

Јас?? Да....Јане Сандански ми е ИДОЛ, и е МАКЕДОНЧИШТЕ!! Убиен од рацете на бугарскиот двор..

Вие заветните ко ќе ја видите сликата на Јане треба да ја ведните главата од срам....

Ајде трк до вашиот најблизок ОК и видете што треба да пишувате за Јане Сандански.....
Ти ме читаш што пишувам јас за дпне или ти треба појак диоптер?

Imeto zaborajsi go, trebase togas da mu ja mislite, ko bea izborite vo 2016, sega kasno e za toa.
Za ovie od 27 od moja gledna tocka probaa da napravat puc i da ja ponistat izbornata zelba na gragjanite iskazana na tie izbori. Zosto bi pomiluvale pucisti ?
Владица, јас за името лично до мене што е максимум направив. Ниту сум дозволил да ме прелаже ова Муртинското шлапатало, но и неговите соучесници кои денеска се претставуваат како наследници на ВМРО.. Тие ти се соучесници во злосторството на прекрстувањето наше. И ќутењето и правењето на Тошо е соучесништво...Грујо си се договори, си замина во Будимпешта, брачед му му снабди 8 пратеници за смена на име, другиве ќутеа ко мисири оти му беше речено дека ќе си дојдат на власт и ќе кркаат тендери, и така сите сложно не преебаја за сите пари....Труден? Народот остана труден....

Незнам зошто Бугар Османов има повеќе минути етер по нашиве ТВ медиуми од Влада и Опозиција, уште од фрижидер да излезе, како некој да сака да го нервира народов од неговото гличење, плачење, релативизирање, по одвратна личност нема.

od dobi mnozinstvo poddrzano od sipci i site ima razlika... dzabe mnozinstvo koga sudiite ti gi lupna malcinstvoto i koga sekoj obid da gi smenis kvicat deka ne e demokratski, rezim bilo, diktatura
Какви се овие изговори жити се? Ондак за кур ни е дпмне кога ништо не може да направи, неспособни се ондак!
А пази тука трубип прво ке сте ги сределе комуњарите а на никој влакно не му фали хахха

Какви се овие изговори жити се? Ондак за кур ни е дпмне кога ништо не може да направи, неспособни се ондак!
А пази тука трубип прво ке сте ги сределе комуњарите а на никој влакно не му фали хахха
Со овие пратеници што ги имаат дпне и влен судиите не дома, на Галапагос желки да бркаат може да ги однесат.

МеЏународната на која толку се повикуваат, одамна нотира дека судскиот систем ни е трул и не чини и ете му касиус бели на комитларите да направат длабок рез и да почнат да ги решаваат проблемите. Имаат мнозинство, бујрумте...

Ама некако слабо таа работа..Како да му одговара вакво судство, обвинителство итн.

Со овие пратеници што ги имаат дпне и влен судиите не дома, на Галапагос желки да бркаат може да ги однесат.

МеЏународната на која толку се повикуваат, одамна нотира дека судскиот систем ни е трул и не чини и ете му касиус бели на комитларите да направат длабок рез и да почнат да ги решаваат проблемите. Имаат мнозинство, бујрумте...

Ама некако слабо таа работа..Како да му одговара вакво судство, обвинителство итн.
Ако е така зошто Агелер ќути и не излезе како порано и помогне, штом ќути она, и амбасадите, значи ним им одговараат комуњари и учкари за судии.
И да биде тука кажано, Дуи ќе победи затоа што амбасадите сеуште го подржуваат племето, таа учкарска стока ни се реформира ни ништо.
Ако по некој случај масното ткиво помисли да ги зима во влада ние Македонците треба да направите политичка криза.
Дпне не беше гласано да прави нови договори со дуи и сдс како грујо во пржино.
Неможе албанците како со Грците да се вадат со името како државно па ајде да склучиме некој договор заедно, ова со бугарите не е нивна работа.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom