Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кузнае со што го држат кутриов, наредно ќе им го мете дворот во Канал 5.
Крстот и Господ не може никој да ги засени.Изградбата и Осветлување на кулата на Аек е само уште една во низата предавства и про албански политики, секоја чест за властите што го засенија милениумскиот крст над Скопје со поголема кула која личи на џамија, уриме.Прегледај го приврзокот 453999
Бујар, Груби, оној киднапираниот, Гаши и слична багра ти се шпионски кадри на американска, холандска, британска и слични амбасади. Пролистај малце CV-ата ќе видиш дека прво ,, работно искуство'' им биле internships по амбасади, размени преку океанот итн. Нешто слично како Рада и Сорос фондација.Еу не дупи во здрав мозок..
![]()
(ВИДЕО) Борел со поддршка за Османи: Подготвен си лидерството од меѓународната сцена да го покажеш и на локално ниво - 360 степени
„Неговото искуство со европските институции ќе му помогне на Чаир да има корист од европските фондови и...360stepeni.mk
Ако по којзнае кој пат такви платени бирократи ни одлучат за судбините и политиките посебно за политиките кон бугарија навистина не заслужуваме да постоиме.Бујар, Груби, оној киднапираниот, Гаши и слична багра ти се шпионски кадри на американска, холандска, британска и слични амбасади. Пролистај малце CV-ата ќе видиш дека прво ,, работно искуство'' им биле internships по амбасади, размени преку океанот итн. Нешто слично како Рада и Сорос фондација.
Крстот и Господ не може никој да ги засени.
Тоа е големината Негова. Сите светла да се уклучат во Скопје, нема да светат поубаво и пораскошно од Крстот. Крстот е поставен кога се славел милениум на Христијанството.
Овие мравки, не можат да го засенат Господ. Не можеш да засениш некој кој ти дава живот, здив.
Ова за да се засени милениумскиот крст е уште од времето ахмети и грујо, нека се лаже каурот дека нема задна намера туку до ресторани било... Дупење во здрав мозок, нека протестираат Стружани денес зошто неможат да си изградат црква среде својот град, но не се ни они криви, штета што не го фатија Бучко и фрлија во езерото.Убаво напишано и секоја чест.
Но да не се лажеме, одвратно изгледа оддолу од асфалт од улиците во Скопје кога ќе се погледне нагоре кон Водно и локацијата каде се наоѓа милениумскиот крст, поради изградената зграда на АЕК.
Искрено, јас не знаев додека не прочитав на претходната страница од оваа тема, дека таа зграда е на АЕК.
Бев во Скопје во Јуни месец и прв пат ја забележав таа градба, од асфалтот од булеварот спроти Македонска телевизија додека влегував во Скопје погледнав накај милениумскиот крст и првпат ја видов таа градба, и да искрено мене ми изгледаше како џамија, секоја чест на тие ,, интелектуалци'' со нивната намера за футуристички стил и изглед на таа зграда на АЕК.
Прво можеле таа зграда подалеку од милениумскиот крст да ја подигнат, и второ можеле да обрнат внимание каков изглед од далечина има таа зграда.
Изгледа како џамија, сами си даваме автогол.
грдо е. Не викам не.Убаво напишано и секоја чест.
Но да не се лажеме, одвратно изгледа оддолу од асфалт од улиците во Скопје кога ќе се погледне нагоре кон Водно и локацијата каде се наоѓа милениумскиот крст, поради изградената зграда на АЕК.
Искрено, јас не знаев додека не прочитав на претходната страница од оваа тема, дека таа зграда е на АЕК.
Бев во Скопје во Јуни месец и прв пат ја забележав таа градба, од асфалтот од булеварот спроти Македонска телевизија додека влегував во Скопје погледнав накај милениумскиот крст и првпат ја видов таа градба, и да искрено мене ми изгледаше како џамија, секоја чест на тие ,, интелектуалци'' со нивната намера за футуристички стил и изглед на таа зграда на АЕК.
Прво можеле таа зграда подалеку од милениумскиот крст да ја подигнат, и второ можеле да обрнат внимание каков изглед од далечина има таа зграда.
Изгледа како џамија, сами си даваме автогол.
Многу негативно размислување. Сакале - нејќеле тие се дел од нашата држава и историја. Ќе биде така и во иднина во креирањето на иднината на државата. Кога би го раскинале рамковниот би почнале повторно со соживот, ете како оптимистичко размислување што верувам се сложувате со мене. Поделбата на етнички заедници не носи никому добро, освен на елитите да си се богатат. Треба да сме насочени кон таа насока мислам за подобра иднина на сите наши семејства.грдо е. Не викам не.
И нема потреба да е таму.
И онака беше грдо дур го градеа.
едино петиција нешто?
Не може да засенат.
Овде кај мене џамии се слушаат во 4-5 сабајле.. мизерија
Јас кога одам накај Скопје дома, секогаш прво Крстот го барам, тој асоцира на дома <3. Треба негде уште еден да направиме, поголем.
Така е брат ми, сите да се измешаме по желбите на бугарите и грците и да се наречеме централно балканска република.Многу негативно размислување. Сакале - нејќеле тие се дел од нашата држава и историја. Ќе биде така и во иднина во креирањето на иднината на државата. Кога би го раскинале рамковниот би почнале повторно со соживот, ете како оптимистичко размислување што верувам се сложувате со мене. Поделбата на етнички заедници не носи никому добро, освен на елитите да си се богатат. Треба да сме насочени кон таа насока мислам за подобра иднина на сите наши семејства.