Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Кузнае со што го држат кутриов, наредно ќе им го мете дворот во Канал 5.

Му пратил опомена пред тужба преку адвокатско друштво.
И пишал маил до MailerLite кај што работел па тие ваљда се исплашиле или пак не сакаат да се замараат со глупости.

Мене друго ме интересира, како тоа ќе докаже дека јас сум тој што пишал вакво нешто?
Утре ќе кажам ми го хакнаа профилот, не бев јас.

Не правиме маубет за сериски убиец па да доаѓа крим техника и ит техничари да докажуваат дали ми го хакнале или не. Ни еднаш нема да отидам на суд, никад нема да ме добие...

пс: И да дојде до „истрага“, нема да си го знам пасвордот. Ми го хакнале, сум го заборавил. Ни маилот не си го знам.

Па нека се мучи и докажува со Линкедин, дека за пишана порака бара логин дата/ип за "X" корисник...

Шо знам, може бладам ама мислам дека никад нема да ме добие на суд за вакво нешто.

Последно уредено:
Еве со што се бави невладинава организација/новинска агенција

Колку чини дневно одржувањето на јахтата на Филипче: За гориво 1800 евра, екипаж 500, вкупно 2750

Година и кусур власт и освен глупости од типот на измислени летови за рандом градови, инвестиции за фабрики во кои нема кој да работи, глупости за таблици во боја за службени коли, и кога ептен ќе згусне- безвезни кавги со бугарите, ништо немаат направено.
СДС и шииптараната си седат непипнати, еден едини од нив не е ни приведен, они фатиле цех на Филипче му прават за јахта.

Изградбата и Осветлување на кулата на Аек е само уште една во низата предавства и про албански политики, секоја чест за властите што го засенија милениумскиот крст над Скопје со поголема кула која личи на џамија, уриме.Прегледај го приврзокот 453999
Крстот и Господ не може никој да ги засени.
Тоа е големината Негова. Сите светла да се уклучат во Скопје, нема да светат поубаво и пораскошно од Крстот. Крстот е поставен кога се славел милениум на Христијанството.
Овие мравки, не можат да го засенат Господ. Не можеш да засениш некој кој ти дава живот, здив.

Еу не дупи во здрав мозок..
Бујар, Груби, оној киднапираниот, Гаши и слична багра ти се шпионски кадри на американска, холандска, британска и слични амбасади. Пролистај малце CV-ата ќе видиш дека прво ,, работно искуство'' им биле internships по амбасади, размени преку океанот итн. Нешто слично како Рада и Сорос фондација.

Бујар, Груби, оној киднапираниот, Гаши и слична багра ти се шпионски кадри на американска, холандска, британска и слични амбасади. Пролистај малце CV-ата ќе видиш дека прво ,, работно искуство'' им биле internships по амбасади, размени преку океанот итн. Нешто слично како Рада и Сорос фондација.
Ако по којзнае кој пат такви платени бирократи ни одлучат за судбините и политиките посебно за политиките кон бугарија навистина не заслужуваме да постоиме.
Местото на Бујар Османи е во затвор, градел мостови :ROFLMAO: нема албанец кој не е радикал, а бујар е еден од најодвратните провокатори.

Крстот и Господ не може никој да ги засени.
Тоа е големината Негова. Сите светла да се уклучат во Скопје, нема да светат поубаво и пораскошно од Крстот. Крстот е поставен кога се славел милениум на Христијанството.
Овие мравки, не можат да го засенат Господ. Не можеш да засениш некој кој ти дава живот, здив.

Убаво напишано и секоја чест.
Но да не се лажеме, одвратно изгледа оддолу од асфалт од улиците во Скопје кога ќе се погледне нагоре кон Водно и локацијата каде се наоѓа милениумскиот крст, поради изградената зграда на АЕК.
Искрено, јас не знаев додека не прочитав на претходната страница од оваа тема, дека таа зграда е на АЕК.
Бев во Скопје во Јуни месец и прв пат ја забележав таа градба, од асфалтот од булеварот спроти Македонска телевизија додека влегував во Скопје погледнав накај милениумскиот крст и првпат ја видов таа градба, и да искрено мене ми изгледаше како џамија, секоја чест на тие ,, интелектуалци'' со нивната намера за футуристички стил и изглед на таа зграда на АЕК.

Прво можеле таа зграда подалеку од милениумскиот крст да ја подигнат, и второ можеле да обрнат внимание каков изглед од далечина има таа зграда.
Изгледа како џамија, сами си даваме автогол.

Но да не се лажеме, одвратно изгледа оддолу од асфалт од улиците во Скопје кога ќе се погледне нагоре кон Водно и локацијата каде се наоѓа милениумскиот крст, поради изградената зграда на АЕК.
Искрено, јас не знаев додека не прочитав на претходната страница од оваа тема, дека таа зграда е на АЕК.
Бев во Скопје во Јуни месец и прв пат ја забележав таа градба, од асфалтот од булеварот спроти Македонска телевизија додека влегував во Скопје погледнав накај милениумскиот крст и првпат ја видов таа градба, и да искрено мене ми изгледаше како џамија, секоја чест на тие ,, интелектуалци'' со нивната намера за футуристички стил и изглед на таа зграда на АЕК.

Прво можеле таа зграда подалеку од милениумскиот крст да ја подигнат, и второ можеле да обрнат внимание каков изглед од далечина има таа зграда.
Ова за да се засени милениумскиот крст е уште од времето ахмети и грујо, нека се лаже каурот дека нема задна намера туку до ресторани било... Дупење во здрав мозок, нека протестираат Стружани денес зошто неможат да си изградат црква среде својот град, но не се ни они криви, штета што не го фатија Бучко и фрлија во езерото.
Нашите нека одат на ифтарски вечери, сечат црвени ленти на диви џамии и легализираат, малку ни е.

Им бодеше очи сега побрзаа да си ја осветлат џамијата и понижат крстот.

Последно уредено:

грдо е. Не викам не.
И нема потреба да е таму.
И онака беше грдо дур го градеа.
едино петиција нешто?
Не може да засенат.
Овде кај мене џамии се слушаат во 4-5 сабајле.. мизерија

Јас кога одам накај Скопје дома, секогаш прво Крстот го барам, тој асоцира на дома <3. Треба негде уште еден да направиме, поголем.

грдо е. Не викам не.
И нема потреба да е таму.
И онака беше грдо дур го градеа.
едино петиција нешто?
Не може да засенат.
Овде кај мене џамии се слушаат во 4-5 сабајле.. мизерија

Јас кога одам накај Скопје дома, секогаш прво Крстот го барам, тој асоцира на дома <3. Треба негде уште еден да направиме, поголем.
Многу негативно размислување. Сакале - нејќеле тие се дел од нашата држава и историја. Ќе биде така и во иднина во креирањето на иднината на државата. Кога би го раскинале рамковниот би почнале повторно со соживот, ете како оптимистичко размислување што верувам се сложувате со мене. Поделбата на етнички заедници не носи никому добро, освен на елитите да си се богатат. Треба да сме насочени кон таа насока мислам за подобра иднина на сите наши семејства.

Многу негативно размислување. Сакале - нејќеле тие се дел од нашата држава и историја. Ќе биде така и во иднина во креирањето на иднината на државата. Кога би го раскинале рамковниот би почнале повторно со соживот, ете како оптимистичко размислување што верувам се сложувате со мене. Поделбата на етнички заедници не носи никому добро, освен на елитите да си се богатат. Треба да сме насочени кон таа насока мислам за подобра иднина на сите наши семејства.
Така е брат ми, сите да се измешаме по желбите на бугарите и грците и да се наречеме централно балканска република.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom