Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си еба матер тој што ќе побара совет од тебе.Спремна сум за давање совети. Кој има проблем нека пише, тука сум
Why hate?Си еба матер тој што ќе побара совет од тебе.
Why fucking not? You never truly experience Kajgana if you don't get the fuckening.Why hate?
До тука добро си беше...Спремна сум за давање
Како да не !!!Арно си знае пластиканеријава...
Скапа е за одржавање!
Троши поише уље од двотакна 125-ка!
На сонце ќе се распадне!
Nemoj, ko boga te molimСпремна сум за давање совети. Кој има проблем нека пише, тука сум
Човек, ЈК ми ја даваш за пример!?А и пластиката не и е многу очигледна и грда како на пример кај чаци глупачана Карлеуша.
Ti ja споредувам бидејќи рече дека Тања Савиќ била пластиканерија.Човек, ЈК ми ја даваш за пример!?
Таа смрди на кинеска продавница "се за 1€"
Кога ќе умре, треба да ја рециклираат, едно 4 зимски гуми ќе испаднат од неа![]()
Извини брату, не знаев дека ти е симпатијаTi ja споредувам бидејќи рече дека Тања Савиќ била пластиканерија.
Море луд еден !! Со нејзе победив на КСЦ на тема најдобра песна од учесник на Звезде Гранда.Извини брату, не знаев дека ти е симпатија![]()
Ќе пукнеш јаден ти, едно џуџе ебе пред тебе.Ебете и вие, кој ве држи, ама да ви се плукнам во таквото ебење за кеш... Тука нема љ од љубов, немојте да заебавате...
Абе готово пукнав еве...Ќе пукнеш јаден ти, едно џуџе ебе пред тебе.
Братми, ти пукна секунди пред да ги прикачиш сликите од кепецот и убавицата. Сега, преку хумор, ги лечиме последиците.Абе готово пукнав еве...