Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Што ви реков за одбранава на Ливерпул..
Колку и добри трансфери да направија, Арсенал ми се пак број 1 за титула. Едино ако го донесат Исак и идат на тактика да се даде гол повеќе иначе Дајк и компанија позади не ми изгледаат многу координирано.

Конате не е тука со паметот. Катастрофа е сезонава. Башка фали дефанзивен играч во средината.

16 годишно дете има поголеми јајца од лигуши што стопија 2-0 предност со играч повече

Ова ќе биде цела сезона со Пул. Водат 2 факин 0 и имаат играч појќе и се дешава да спасат гз у 99та мин и тоа 16 годишно дете да ги ваѓа.

Ова ќе биде цела сезона со Пул. Водат 2 факин 0 и имаат играч појќе и се дешава да спасат гз у 99та мин и тоа 16 годишно дете да ги ваѓа.
Мора нов стопер бајо. И 6ка некоја квалитетна. Од Фабињо сезона 2021-22 немаме асален играч таму.

Патем да им се заблагодариме на Челзи за Рио :pipi:

Овој Ливерпул ме потсеќа на Јунајтед од последните две-три сезони на Ферги. Еден куп победи во продолжение. Играта често знае да биде тиња ама противниците уште во соблекувална ја изгубиле утакмицата.
Или кратко кажано, тет. Тоа што им фали на Арсенал.

Арне две утакмици по ред се губи со измените и чиста среќа е што ја доби утакмицава.
Арсенал моментално делуваат посигурно но долга е сезоната.

Мора нов стопер бајо. И 6ка некоја квалитетна. Од Фабињо сезона 2021-22 немаме асален играч таму.

Патем да им се заблагодариме на Челзи за Рио :pipi:
Се гледа дека фалат играчи у одбрана. Ние и Сити годинава ќе играме на гол појќе и затоа е ептен битен Исак.
Долга е сезонава, ама Арсенал има ептен стабилен тим и стабилна замена на секоја позиција. Од сега гледам рутинска победа на Арсенал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom