DimceY
Jimmy
- Член од
- 20 ноември 2007
- Мислења
- 5.913
- Поени од реакции
- 5.853
грешен твит се закачи сам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
грешен твит се закачи сам...
Оваа формација е убиство за Мајно.Ако ова стварно го кажал... тиква. Пеналите секогаш ги изведува гледајки го голманот до последен момент. Овој, ја гледаше само топката, и запна ко вол.
И да, Маину мора да се обиде некако да го воигра, па макар играл и на позицијата на Касемиро.
Што формација игравме последниве 3 години пред да дојде Аморим?Оваа формација е убиство за Мајно.
4-2-3-1 е идеална за него и за целиот тим моментално. Стварно не знам која друга екипа игра со 3-4-3 во Англија. Еве Ливерпул и Арсенал ја играат првата формација и ги гледаме резултатите.
Што формација игравме последниве 3 години пред да дојде Аморим?
Не беше 4231?
Да, и не завршивме 15 место со далеку послаби играчи. Дури мислам дека со Оле бевме и втори една сезона.Што формација игравме последниве 3 години пред да дојде Аморим?
Не беше 4231?
Тргни ги Угарте и Мејно и лани и сега не заслужуваат да играат прв тим.Да, но тогаш немаше крила, односно ги имаше Рашфорд, Санчо и Антони. Сега ги има Куња и Мбеумо. Јас вака би играл со Јунајтед:
Голман
Мазрауи Јоро Де Лихт Шо
Касемиро/Угарте Меину/Маунт
Мбеумо Бруно Куња
Шешко
Абе прашање на време е кога и на овие ќе и скисне и ќе почнат да се влечат по терен,некои одлуки се тотално без врска, плати 70м за Шешко не го игра од почеток, го вади Амад кој што не функционира добро на бек за Далот кој што воопшто во никој систем не функционира и требаше да биде продаден уште пред две години, го игра Бруно плејмејкер кој што нема дисциплина таму да игра не функционира за сметка на Маунт кој што му се дава шанса на десетка,премногу небулози кои ај што на резултати не ни носат,туку исцрпувачки влијае на играчите и им ја ништи формата.Да бидеме реални , Аморим се изгуби најлош тренер откако се пензионира САФ . Дно е , незнам што тренират или само се жлембат на тренинзи, ништо нит акција нит ништо како на слепо да играт , ако се погоди пасот арно ако не пак арно. Лош систем што не функционира воопшто, имаше доволно време лани и затоа не менуваше ништо од формацијата што ја фура за да се навикнат играчите , оваа сезона иста песна . Значи нешто не штима , противникот не чита и се адаптира и доминира . Ако незнае да смени нешто нека го отстапи местото на некој што знае.
Уште ми е мака што не го зедовме Флик. Еве му донесоа Куња , Мбеумо Шешко пак стерилен нападот . Дно пробива Аморим . ТХ каде каде беше подобар .
Донесовме 3 играчи и среден е тимот така?Да бидеме реални , Аморим се изгуби најлош тренер откако се пензионира САФ . Дно е , незнам што тренират или само се жлембат на тренинзи, ништо нит акција нит ништо како на слепо да играт , ако се погоди пасот арно ако не пак арно. Лош систем што не функционира воопшто, имаше доволно време лани и затоа не менуваше ништо од формацијата што ја фура за да се навикнат играчите , оваа сезона иста песна . Значи нешто не штима , противникот не чита и се адаптира и доминира . Ако незнае да смени нешто нека го отстапи местото на некој што знае.
Уште ми е мака што не го зедовме Флик. Еве му донесоа Куња , Мбеумо Шешко пак стерилен нападот . Дно пробива Аморим . ТХ каде каде беше подобар .
Во што беше подобр ТХ жити се? Прилагодливост НУЛА, двојна измена во 65минута, форсирање одредени играчи ради егото до бескрајДа бидеме реални , Аморим се изгуби најлош тренер откако се пензионира САФ . Дно е , незнам што тренират или само се жлембат на тренинзи, ништо нит акција нит ништо како на слепо да играт , ако се погоди пасот арно ако не пак арно. Лош систем што не функционира воопшто, имаше доволно време лани и затоа не менуваше ништо од формацијата што ја фура за да се навикнат играчите , оваа сезона иста песна . Значи нешто не штима , противникот не чита и се адаптира и доминира . Ако незнае да смени нешто нека го отстапи местото на некој што знае.
Аман бе бајо од кога дојде само ги уигрува играчите напредок никаков тоа ми е мене проблемот . Нема напредок. Знам средината е никаква наместо Шешко зошто не се донесе класа ДМ ? Што се работеше минатите месеци еве лани рече дека оваа сезона е завршена уште кога дојде ке се форсира негова формација . И ? Некаде гледаш подобрено? Никаде ви никој сегмент. Не го бива. Оправдание лани беше нема кој гол да даде , сега нема ДМ , наредната месечината ке е мала не им одел во прилог хороскопскиот знак.Донесовме 3 играчи и среден е тимот така?
Чекај бе бајо застани се друго е ок формацијата е проблем. Како што знам се збореше дека на менаџерот му се тргнати привилегиите за вето на трансфери, за трансфери одлучува управата.
Скоро секоја пресконференција Аморим збори дека имаме проблем со средината од почетокот на пред сезонските натпревари па наваму, везњак се уште нема.
Во се. После светското се секаваш на тој период или во магла ти е . Какви такви два трофеи три финалиња.сто пати подобар од моменталниот . Е сега што ги фати куроболие после првиот трофеј тоа е менталитет на фудбалерите не негов.Во што беше подобр ТХ жити се? Прилагодливост НУЛА, двојна измена во 65минута, форсирање одредени играчи ради егото до бескрај
Сто пати сум пишал додека не почнат тренериве да прилагодуваат формација на игрчите што ги имаат ништо не прават
Значи не било доТХ него до куроболието на играчитеАман бе бајо од кога дојде само ги уигрува играчите напредок никаков тоа ми е мене проблемот . Нема напредок. Знам средината е никаква наместо Шешко зошто не се донесе класа ДМ ? Што се работеше минатите месеци еве лани рече дека оваа сезона е завршена уште кога дојде ке се форсира негова формација . И ? Некаде гледаш подобрено? Никаде ви никој сегмент. Не го бива. Оправдание лани беше нема кој гол да даде , сега нема ДМ , наредната месечината ке е мала не им одел во прилог хороскопскиот знак.
Признајте барем дека овој врска нема , ако функционирало нешто во Португалија незнали дека ке функционира во ПЛ.
Автоматски споено мислење:
Во се. После светското се секаваш на тој период или во магла ти е . Какви такви два трофеи три финалиња.сто пати подобар од моменталниот . Е сега што ги фати куроболие после првиот трофеј тоа е менталитет на фудбалерите не негов.
Сега со овој коса да кубиш. Цела сезона ги уируваше лани да научиле тактика и формација, нова сезона сејм шит.