Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

А тоа како го гледам јас Шешко е моја работа. Имам право на мое мислење.
Апсолутно, никој не го спори тоа. Секој има право на свое мислење, колу и да е глупо и погрешно тоа.

Неколку работи ги забележав завчера, дека Мбеумо и Куња знаат да ротираат на лажна 9-ка, и дека Маунт има некој вид на free role. Ако Куња влезе повеќе во средина, Мбеумо иде поцентрално. Маунт го видов како назад брани контра, одлично го застана Сака.
Царе од како дојде Аморим Бруно игра до Каземиро/Угарте, не му е у недела прв меч.
Бруно играше понапред на моменти за да добиеме повеќе луѓе во напад, на моменти и покриваше лев бек кога Доргу и Шо гураа понапред.
Буквално тие гореспомнатите праат круг единствено Мбумо не го видов лево ете побарајте ќе видете.

Буквално тие гореспомнатите праат круг единствено Мбумо не го видов лево ете побарајте ќе видете.
Бајо Шекшко шпиц, Куња и Мбеумо 10ки, Бруно ќе игра повлечено во средина, по потреба ќе оди напред, исто игра и у Спортинг Аморим ништо нема сменето.

Јас ти зборам што играше во неделата,а тоа е во Манчестер на првиот меч сезонава,замислата ми беше убава ако е таа и на тоа ќе се задржам а дали ќе игра само така како што викаш е штета и многу глупо,у смисол затоа што има толку разновидни опции кај што може да експериментира.

Многу е битно она што го игравме против Арсенал, да се преслика и на наредните утакмици. Да задржиме исто ниво на перформанси, головите ке дојдат. Игравме против најтврдата одбрана во лигата вчера. Ние знаевме против посилен противник и лани да изиграме нешто, го тепавме Сити на гости, го елиминиравме Арсенал со 10 играчи на гости, Мегваер промаши зицер за победа на Енфилд во последна минута. Ама сето тоа некако беше на мускули, за разлика од ова вчера, што беше доста добра игра. Рекорден број на удари кон гол против Арсенал(скоро исто како кога ги тепавме 8-2), 60% посед против топ 4 екипа.

Пишав пред почетокот на сезоната дека ке треба воигрување на новите играчи, ама пријатно ме изненадија колку се директни, Куња особено, и не делуваа дезориентирано како екипа.

Наредните 2 мора да се победат, да не биде дека ова против Арсенал било на ура, и да се покакаме против, на хартија, послаби противници.

Рекорден број на удари кон гол против Арсенал(скоро исто како кога ги тепавме 8-2), 60% посед против топ 4 екипа.
Неверојатно изгледа од оваа перспектива дека имало време кога Арсенал губел и со 8-2 од Јунајтед. :D

Многу е битно она што го игравме против Арсенал, да се преслика и на наредните утакмици. Да задржиме исто ниво на перформанси, головите ке дојдат. Игравме против најтврдата одбрана во лигата вчера. Ние знаевме против посилен противник и лани да изиграме нешто, го тепавме Сити на гости, го елиминиравме Арсенал со 10 играчи на гости, Мегваер промаши зицер за победа на Енфилд во последна минута. Ама сето тоа некако беше на мускули, за разлика од ова вчера, што беше доста добра игра. Рекорден број на удари кон гол против Арсенал(скоро исто како кога ги тепавме 8-2), 60% посед против топ 4 екипа.

Пишав пред почетокот на сезоната дека ке треба воигрување на новите играчи, ама пријатно ме изненадија колку се директни, Куња особено, и не делуваа дезориентирано како екипа.

Наредните 2 мора да се победат, да не биде дека ова против Арсенал било на ура, и да се покакаме против, на хартија, послаби противници.
Се надевам дека ќе останат здрави пред се,без повреди не сакам да почнувам да мислам колку ќе сме факт уп ако некој се повреди а да не е Маунт или Шо, резултатите ќе дојдат веројатно,клучните да останат здрави,мада би рекол дека е компактен колку толку составот и горе доле имаме по два играчи на секоја позиција ваљда нема 5од еднаш да се повредат.
Многу подруга енергија ќе имаше да победеа или нерешено да извадеа ама тоа е, низ нетов видов доста зборуваа дека било тоа фаул над Бајандир па во истиот момент и врз Маунт,па неколку фаули за пенал не судени и една игра со рака,овде не спомна никој изгледа навикнати сме.
Она што ме највеќе плаши се судиите и евентуални повреди.Ако тоа го надминеме добри че сме.

:pos:

Не се знае кој е полуд.

Некој посмешен виц ? Ако има можност и ако е изводливо, преостанатиот договот да го си го обработи на трибини и да си плаќа сам тренинзи. Да не го помириса Карингтон во иднина.

Некој посмешен виц ? Ако има можност и ако е изводливо, преостанатиот договот да го си го обработи на трибини и да си плаќа сам тренинзи. Да не го помириса Карингтон во иднина.
Незнае у каква фрка влета, да беше на поголема плата друга приказна вака може комотно да си преседи.
Кој и да му кажал да чека и да се курчи гадно го заебал.

Шешко ми делува како преголем за фудбалер. :D Се надевам дека ке си ја користи конституцијата да си прави простор и да трпа со глава. Имаме доста играчи што може да нафрлат топка, и претпоставувам конечно центарфор кој нема да го фрлаат како партали противничките дефанзивци.
Трендот е таков:

1755672453871.png
Автоматски споено мислење:

Овде фали и Зиркзе со 1.93

Друже, Зиркзе го извлече ПЛ од 16. Не дека он и стручниот штаб така сакаа. Беше купен како шпиц. И остана во Јунајтед благодарение на вештината со топка.
Ова не е точно, Зикрзе беше таков играч и во Болоња. Никогаш не бил шпиц шпиц.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom