- Член од
- 9 октомври 2022
- Мислења
- 3.920
- Поени од реакции
- 12.143
За Доргу мислам дека е лош затоа што на таа позиција јас лично очекувам фудбалер со финеси и техника. За мене е класичен рвач кој да речам повеќе би го гледал како задњи везни во некој паралелен универзум ако научи да додава. Многу делува дека е нерафиниран и груб со топката, незнам како да го опишам, ко Лукаку кога ќе му подадеа ко у стуб да си ја акнал топката му се одбиваше од нозе. Таков е мојот дојам за него, Мбуено одличен и Куња исто ама му фали малце снага и завршница. Исто мислам дека е крајно време да му се одземе правото на Бруно да изведува слободни, све да му ебам неписмено.
). Инаку Угарте по се изгледа ќе ја игра последната сезона во клубов. Очигледно не знае да се носи со притисокот и игра под своите можности. Следна дестинација за него Италија, одличен би бил во во било кој клуб од топ 5. Најмногу ме загрижува Мајно кој сигурно е изгорен за минутажа, а нема место во прв тим покрај Бруно и Каземиро. Плус што следи СП в година, а демек се наметнува за стартер за Англија, но вака ако продолжи, ми е страв дека нема да го продолжи договорот и може во Јануари да бара трансфер.