Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ти си модератор, креирај една анкета на темава за колку голови ќе даде Азер оваа сезона во првенството (1-3, 4-6, 7-9, 10+). Јас типувам на 7-9. :D
Тој до лани за три години на 54 одиграни меча три гола даде од кој еден во куп не ми текнува против која екипа мислам против Новаци.Сезонава 7-9 гола да даде ќе го видиш кај Милевски на список за репрезентација :),може и повик за светско долку идеме.
Јас мислам дека само од пенал би дал некој гол и толку или некоја одбиена пред гол линија.

Донгмо бил продаден?
Ако му земале 500К+ ок е... Со оглед на тоа дека има договор до крај на година.

Да се разбереме, Донгмо не е лош играч... На времето Оса ништо бољи не беше, ама тој имаше харизма некоја па сите го засакаа.

Да не се лажеме, Донгмо е просек од играч. Одигра една ок партија со Лозана и се испосраа сите. Од што сме очај у средина и Донгмо ни изгледаше добар. На страна што е повеќе као деструктивец у средина, реално нема чуство за пас, нема појма. Не е никаква загуба, напротив ако извадиле некоја ок сума за него, може да се донесе многу подобар играч на негово место.

Да не се лажеме, Донгмо е просек од играч. Одигра една ок партија со Лозана и се испосраа сите. Од што сме очај у средина и Донгмо ни изгледаше добар. На страна што е повеќе као деструктивец у средина, реално нема чуство за пас, нема појма. Не е никаква загуба, напротив ако извадиле некоја ок сума за него, може да се донесе многу подобар играч на негово место.
Кој е тој на пример ? "Многу подобар", пошто ВРИЕ од предобри играчи кај нас, затоа те прашувам....
Голема грешка за Донгмо ако е вистина дека е продаден....за Закарич и Босанчич, Донгмо е Марадона.

Кој е тој на пример ? "Многу подобар", пошто ВРИЕ од предобри играчи кај нас, затоа те прашувам....
Голема грешка за Донгмо ако е вистина дека е продаден....за Закарич и Босанчич, Донгмо е Марадона.
Донгмо е баш класичен деструктивец и можеби не изгледа толку добро кога ја има топката во нозете,но мислам дека на дуелите со Шкендија и Срруга на гости кога противникот ќе ја има топката повеќе ќе се покаже неговиот квалитет

Донгмо е најдобриот играч од средниот ред во нашава лига, дефанзивец со одбранбена задача кој што многу вешто ја води топката и менува позиции на целиот терен, учествува во креирање на секој напад, брз, борбен.
Ваквите играчи ја имаат најголемата тежина од натпреварот а за жал пофалбите на крај ке завршат кај некој како Омерагиќ пошто ја помрднал ногата 10цм и топката по некоја случајност завршила во противничкиот гол.

Па треба да се побара, верувам дека да побараш низ екс Југославија регионов ќе најдеш подобар од него. Пред се мислам на везњак креативец, кој знае да пушти пас во празно, кој ќе повлече напред. Донгмо кажав, као деструктивец беше ок, а дека креираше шанси и нешто повеќе, извини ама ја тоа не го видов. Баш обратно, доста лимитиран. Тоа што ние немаме управа која има сенс и знаење како да најде и донесе еден добар везњак тоа е веќе друго прашање. За Закариќ и Босанчиќ да бидеш Марадона не треба многу. Први се на мојата листа за продавање, ама кој не прашува нас. Донгмо бар трчаше, овие ни тоа не праат. Посебно Закариќ кој е ужас, па и карактерно ми делуе гомно.

Укпа што беше во Струга е подобар и офанзивно и дефанзивно од него. Домашни играчи има еден куп кои се подобри на неговата позиција. А повеќе од 150-250 000 тешко дека ќе успеат да му извадат. Единствено ако некој во паника искешира, затоа што нема друга опција на таа позиција.

Тоа го пишував вчера. На прва понуда и после прва добра утакмица си одат. Донгмо е по сите параметри поозбилен играч од Мато и затоа овој вториов е уште тука...

Укпа што беше во Струга е подобар и офанзивно и дефанзивно од него. Домашни играчи има еден куп кои се подобри на неговата позиција. А повеќе од 150-250 000 тешко дека ќе успеат да му извадат. Единствено ако некој во паника искешира, затоа што нема друга опција на таа позиција.
Укпа е бек,крило и не играат на иста позиција.Како класичен деструктивец како Гатузо на времето си е ок играч

Укпа е бек,крило и не играат на иста позиција.Како класичен деструктивец како Гатузо на времето си е ок играч

Ај отвори и види што позиција игра. Ако е тој бек и крило, тогаш јас сум Весна Змијанац.

Ај отвори и види што позиција игра. Ако е тој бек и крило, тогаш јас сум Весна Змијанац.
Можеби си во право,но сеуште мислам дека Донгмо е поквалитетен играч.Сепак секој си има свое мислење

Можеби си во право,но сеуште мислам дека Донгмо е поквалитетен играч.Сепак секој си има свое мислење

Само 3 натпревари има одиграно како лево крило. Најмногу натпревари одиграл како полушпиц, потоа како играч во средината има двојно помалку скоро и како последен играч за врска има одиграно најмалку. Ако си ги гледал натпреварите својствено за него е што дури и од позиција на полушпиц или средината на теренот се враќа назад за да удвојат со последниот играч за врска .

Боби Николов ќе игра фудбал уште или се откажа? Знае некој?

Боби Николов ќе игра фудбал уште или се откажа? Знае некој?
Ако не е откажан треба да се обидеме да го донесеме. Посебно ако е вистина заминувањето на Донгмо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom