Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Има инфо за Фермин Лопес од Барса.
Тој и пред тоа нешто со спакувани куфери беше.
Не е чудо он да биде паник бај, а на бфарса и требаат пари, со...
Пред некој ден излегоа шпекулации дека ниту играчот ниту Јунајтед не се заинтересирани за соработка, ако има паник бај најверојатно ќе се оди на Вортон или да се надаме Балеба.

Има инфо за Фермин Лопес од Барса.
Тој и пред тоа нешто со спакувани куфери беше.
Не е чудо он да биде паник бај, а на бфарса и требаат пари, со...
Лапорта имаше изјава, а и Флик денес, Барса заврши со трансферите, нема ни долазни ни излазни.

Лапорта имаше изјава, а и Флик денес, Барса заврши со трансферите, нема ни долазни ни излазни.
Ги регистриравте ли сите немој у 15 до 12 да ни ја вратите примадоната. :D

Како бе по Кудус не тргнаа,како се залетуваме и губиме време на Балеба само за да бидеме одбиени. Или Вортон или тој од Аталанта да се земи,нешто мора барем,Касемиро е многу слаб,незнам Угарте не ветува многу,Меину мора да покаже нешто и да фати стабилна позиција оти ако не мислам дека е следниот што ќе лета, од причина што ова ќе му е трета сезона веќе а не е оформен и да се стреми да напредува на една позиција,или ако игра да биде константен и на ниво.

Како бе по Кудус не тргнаа,како се залетуваме и губиме време на Балеба само за да бидеме одбиени. Или Вортон или тој од Аталанта да се земи,нешто мора барем,Касемиро е многу слаб,незнам Угарте не ветува многу,Меину мора да покаже нешто и да фати стабилна позиција оти ако не мислам дека е следниот што ќе лета, од причина што ова ќе му е трета сезона веќе а не е оформен и да се стреми да напредува на една позиција,или ако игра да биде константен и на ниво.
Се зезаш каде ќе игра Кудус?
Или сугерираш да го земевме Кудус наместо Куња или Мбеумо?
За Меино ќе биде многу тешко да се имплементира во овој систем,али не е невозможно ќе видиме.

Меино ни е технички топ 3 играч во тимот. И има само 19 години. Нема никаква потеба да е стандарден првотимец уште одма, ама со тркач до него може да биде и тоа како корисен.

Секако има уште многу за учење и играта треба да му се унапредува. Така да, не би се брзал со него.... немора да уништиме уште едно дете поради нереални очекувања. :)

Се зезаш каде ќе игра Кудус?
Или сугерираш да го земевме Кудус наместо Куња или Мбеумо?
За Меино ќе биде многу тешко да се имплементира во овој систем,али не е невозможно ќе видиме.
Не се зезам не ни знаев дека му е примарна позиција крило,јас секогаш кога сум го гледал играл на средина и бил најопасен,сега проверив коа си пишал, мислам дека е олраундер затоа сум помешал лончињата хаха

Не се зезам не ни знаев дека му е примарна позиција крило,јас секогаш кога сум го гледал играл на средина и бил најопасен,сега проверив коа си пишал, мислам дека е олраундер затоа сум помешал лончињата хаха
Не царе, 10 или крила игра конкуренција ќе му се Куња, Мбеумо, Маунт, Диало и Бруно.
Ако не го земавме Куња можда али и онака сме пренатрупани на таа позиција.

Не е. 120 милионски е :confused:. Се надевам ќе земат некој друг за доброто на сите мора да се фати ЛШ оваа сезона.
Ако фатиме лига на шампиони тоа ќе е чудо. Впрочем и со Балеба и Донарума ќе беше пак тешко, и ќе зависеше од то дали енглезите ќе имаат 5то место.

Ако фатиме лига на шампиони тоа ќе е чудо. Впрочем и со Балеба и Донарума ќе беше пак тешко, и ќе зависеше од то дали енглезите ќе имаат 5то место.
Да не ги преценуваме толку другите. Флоп сезона на секој може да му се случи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom