Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Коне завчера колабираше на терен, му спасуваа жива глава на детето.

Имаше потрес на мозок, не е никаков проблем со срцето. Превентивно го прекинаа мечот, добар е. Ништо слично како Ериксен.

Man Utd not planning to proceed with Carlos Baleba move this summer. Indirect + direct contact between clubs but Brighton clear not for sale & level of fee to consider deal too high. 21yo midfielder keen on #MUFC but not unhappy at #BHAFC @TheAthleticFC
David Ornstein

Moving to Manchester United appeals to Baleba so personal terms would have presented no problem — and the player is prepared to KEEP pushing, even if it means waiting until the future.

[@David_Ornstein]

Man Utd not planning to proceed with Carlos Baleba move this summer. Indirect + direct contact between clubs but Brighton clear not for sale & level of fee to consider deal too high. 21yo midfielder keen on #MUFC but not unhappy at #BHAFC @TheAthleticFC
David Ornstein

Moving to Manchester United appeals to Baleba so personal terms would have presented no problem — and the player is prepared to KEEP pushing, even if it means waiting until the future.

[@David_Ornstein]
Без паника, ќе ги изгубиме првите 3 натпревари, ќе почнат протести ќе измкнат кеш ќе го земат на крајот од трансфер периодот. :D

Ќе земат некој друг сигурно.
Немора да значи. Имаме 4ца на таа позиција плус како што кажа Аморим на последната прес-конференција Мејсон Маунт може да покрива таму.

Немора да значи. Имаме 4ца на таа позиција плус како што кажа Аморим на последната прес-конференција Мејсон Маунт може да покрива таму.
Од сите четири еден нема кадарен да ја покрие барем едната позиција.

Од сите четири еден нема кадарен да ја покрие барем едната позиција.
Знам али управата не размислува ко нас, ако го пропуштат сега Балеба за 115, следно лето ќе треба 150 мил да дадеме, поевтин не верувам да биде.

Mислам дека моментално ги немаме тие пари. Веројатно ке се иде по Хјулманд, од Спортинг.
Можеби, но ако се остави средината таква како што е и да се чека Балеба за наредното лето пак десето место ке бидиме , со овој среден ред толку ке можеме.

Знам али управата не размислува ко нас, ако го пропуштат сега Балеба за 115, следно лето ќе треба 150 мил да дадеме, поевтин не верувам да биде.
Ново лето нова нафака, отом потом. :D Не мора да значи дека Балеба ќе ни го решеше проблемот во средината. Секое лето зимаме везен и дупката е поголема после секоја сезона.

Овој Вортон дали би бил профил на играч што ни фали? Аморим бара физички јак фудбалер, овој треба да е повеќе техничар од тркач.

Има инфо за Фермин Лопес од Барса.
Тој и пред тоа нешто со спакувани куфери беше.
Не е чудо он да биде паник бај, а на бфарса и требаат пари, со...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom