Фан Клуб: Интер

Реално со Монца не покажавме нешто многу, мора да се земе Лукман и еден во одбрана и да се молиме да има позитивна атмосфера во тимот...

Odbrana pretpostavuvam ke bide nekoj last minute transfer ko Darmijan na vremeto, Leoni e ispusten, uste eden stoper u niza ama nadezno na smetka na Lukman ili nekoj drug jak u napad. U sprotivno totalna frustracija ke natalozat ako ostanat so kur u race, sekako nemaat finansiska moznost i za Leoni i za jaka investicija u napad, ama ako propustat jak talent nazad a pritoa ne go donesat Lukman ondak nek se gonat u tri lepe.

Milo mi e inace za Pio, spored agentot negov imalo klub sto nudel 50m letovo za nego, bogznae koj ili dali e ova tocno ama tocno e deka Atalanta odma bea odbieni za pari plus Pio za Lukman, redno e da se dade sansa na vakov talent, a i so tie predispozicii veruvam deka ke ni donese bitni poeni sezonava u zadnja faza na natprevarite koga ke se brka gol. Zatoa i smetam deka u momentov napadot treba da e prioritet pa sve ostalo, edna od pricinite za lanskoto fijasko od sezona megjudrugoto bese i nula kvalitetni iminja za napadot na klupa.

Би го лежел у затвор за ова…

• Гнев
Reactions: Syn
Би го лежел у затвор за ова…
Click bait е веста, они до вчера не го ни знаеле играчот а не па да го следат.

Крш сме на трансфер пазарот реално ама и со овие што ги имаме земено би биле конкурентни да имавме добар тренер. Киву ми дава Страмачиони вајб.

Click bait е веста, они до вчера не го ни знаеле играчот а не па да го следат.

Крш сме на трансфер пазарот реално ама и со овие што ги имаме земено би биле конкурентни да имавме добар тренер. Киву ми дава Страмачиони вајб.
Не сме крш, солиден трансфер пазар имаме. Се е подобро кога немаш обврска да распродаваш. Крш сме со излазни трансфери, не знаеме да си исчистиме ѓубрето по дома.

Не сме крш, солиден трансфер пазар имаме. Се е подобро кога немаш обврска да распродаваш. Крш сме со излазни трансфери, не знаеме да си исчистиме ѓубрето по дома.
Кореа и Арнаутович мислам си заминаа, кој остана што не е потребен? Можеби Аслани и Дармиан само.

Со оној Букенан што се деси, каков фејл беше типот хаха.

Кореа и Арнаутович мислам си заминаа, кој остана што не е потребен? Можеби Аслани и Дармиан само.

Со оној Букенан што се деси, каков фејл беше типот хаха.
Потпиша за Виљареал. Иначе не се сложувам дека толку беше очај, колку што не му се даде шанса.
Најверојатно ќе се ослободат и од Тареми за брзо.

Потпиша за Виљареал. Иначе не се сложувам дека толку беше очај, колку што не му се даде шанса.
Најверојатно ќе се ослободат и од Тареми за брзо.
Тареми да, и тој треба да лета.

Кај Бастони сезонава изгледа повторно Карлос Аугусто ќе покрива.
А може и Киву да биде играч/менаџер во случај на повреди. Му лежеше него тој дел од теренот, сигурно ќе се покаже добро...не знам само дали кацигата уште му е потребна.

Можеби и време е за нова формација со четворица во одбрана. Ае веќе та преку кур више од три централни одбранбени каде премногу зависиме и од страничните бекови а лани Димарко беше очаен и Думфриз повреден па моравме да гинеме со К.Аугусто, Бастони и Дармијан секои три дена. Што е најтрагично па не се ни засилуваме на тие позиции и веќе 4-5 сезони по ред е една иста банда.

Инаку летово беше и идеално за Донарума да се склопи и да се заборави на таа позиција наредни 5-6 сезони ама пуста сиромаштија ќе мораме да се крстиме во Сомер уште една сезона.

Се на се, на помалку од две недели пред почетокот на сезоната ние не сме комплетирани.
Ми е гајле дали Аталанта или Парма нејќеле да продаваат, има премногу играчи на пазарот, не знам што се чека...

Почнува да ми недостига Жанг малиот.
Па не е Оуктри проблем, ете имаат 45М буџет за напаѓач одобрен од нив. Тоа што уште не е затворен Лукман и не заработија скршен денар од излазни трансфери за Леони не е нивна грешка. Као да Жанг мали ќе истовареше 200М за меркато.

Не се зборува на темава ама вчера Лаутаро даде гол од пенал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom