Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 28.242
- Поени од реакции
- 37.877
Буквално тоа го кажал. Преседникот на САД... Путин нормално не се замара со циркузи наменети за јавност. За тоа е задолжен Медведев.У главата на портокаловиот![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Буквално тоа го кажал. Преседникот на САД... Путин нормално не се замара со циркузи наменети за јавност. За тоа е задолжен Медведев.У главата на портокаловиот![]()
Се лажешНа крајот ќе јадат леб и сол.
Абе ботови уште паѓате на пропагандава од пред 3 год дека Русија војува со оружје од прва светска војна ?!Според руската телевизија, сè оди совршено. Киев е освоен, НАТО плаче, а Путин лично вози тенк низ Champs-Élysées. Во реалноста ? Армија што бега со пушкомитралези од 1960, мобилизирани дедовци со астма и ‘херои’ што гаѓаат училишта за да спасат деца од учење англиски. Светска сила ? Да, ако светска сила значи да молиш Северна Кореја за платени војници и муниција. Браво за царот, уште малку и ќе освои нова мета сопствената економија. На крајот ќе јадат леб и сол.
Опа, експерт за геополитика од прва клупа! Се гледа дека си го положил предметот Војна според Вибер сведоци. Браво! Сигурно и Путин се консултира со твоите извори од форумов пред да испрати нова колона дедовци со астма на фронт. А тоа дека ‘Русија цветa’, да, баш затоа молат Северна Кореја за муниција и ги плаќаат војниците со бонуси колку една гарсоњера во Саратов. Ако ова е победа, тогаш замисли како изгледа поразот. Ајде, продолжи, многу е забавно да слушаме анализа од човек што мисли дека економија се мери по должината на редот за вотка.Абе ботови уште паѓате на пропагандава од пред 3 год дека Русија војува со оружје од прва светска војна ?!
Уште мислиш дека русите немаат што да јадат ?
Па имаш луѓе на форумов што се у Русија и што го тврдат спротивното, а ја имам 3-4 украинци што ги запознав што ми кажаа отворено колку Украина победува.
Не биди глупчо. Укључи го мозокот.м Главата не служи само за носење капа и праење фризура.
Опа, експерт за геополитика од прва клупа! Се гледа дека си го положил предметот Војна според Вибер сведоци. Браво! Сигурно и Путин се консултира со твоите извори од форумов пред да испрати нова колона дедовци со астма на фронт. А тоа дека ‘Русија цветa’, да, баш затоа молат Северна Кореја за муниција и ги плаќаат војниците со бонуси колку една гарсоњера во Саратов. Ако ова е победа, тогаш замисли како изгледа поразот. Ајде, продолжи, многу е забавно да слушаме анализа од човек што мисли дека економија се мери по должината на редот за вотка.
Не, се обидува другите да ги лаже.Се лажеш
Кас живеам у Русија 16 години, и одговорнп тврдам дека стандардот на живот сега е многу боље одколку пред војнаваПа имаш луѓе на форумов што се у Русија
pa poleka projde toj prvicen shok i poleka veke za se treba da ima domasni ili drugi zameni koj vo golema mera se i poeftini i podobri produkti. rusija posle vojnata ke bide znacitelno pojaka drzava.Кас живеам у Русија 16 години, и одговорнп тврдам дека стандардот на живот сега е многу боље одколку пред војнава
Кас живеам у Русија 16 години, и одговорнп тврдам дека стандардот на живот сега е многу боље одколку пред војнава
Ејјјј си знаел и ти за промтови. Браво. А иначе добро така нека биде..Јаја овој со промтовите од chatGpt. Ооооо турчин глупав, сите ai агенти собери ги. Пак копук во тоа тиквата ќе со бидеш
Знам. Затоа и му спомнав на чат гпт ботов што се потпишал Организација на Обединети Нации.Кас живеам у Русија 16 години, и одговорнп тврдам дека стандардот на живот сега е многу боље одколку пред војнава
Од 2008'ма година сум на Кајгана и секој член го знам каква сорта е и тебе вклучително. Не ме фасцинира што си научил зборчиња како ChatGPT, промптови и слично,тоа не е доказ за знаење. Ако мислиш ти и таквите како тебе дека знаете нешто, еве јавна понуда: ајде TikTok лајв, која сакаш тема. Таму ќе се види кој знае, а кој само глуми паметен зад тастатура.Знам. Затоа и му спомнав на чат гпт ботов што се потпишал Организација на Обединети Нации.
Last data we have is for April when Rosstat lists it as 97 375 . The median salary is 67 000. However it's very uneven between regions as in some the average is over 170-180 000 rubles and in some it's below 50 000. Chukotka has the highest at over 190 000 and Ingushetia the lowest at over 40 000.