Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Колку години поминаа од последната масовна собиранка? Се кладам дека новите не знаат дека "на времето" цели дискотеки полневме со форумџии :)

Колку години поминаа од последната масовна собиранка? Се кладам дека новите не знаат дека "на времето" цели дискотеки полневме со форумџии :)
Буди мангуп босу, оваа година е убава правиш јубилеј 20 години , организирај забава таман да ги видам тетките од форумов да се заљубат во мене,се кладам дека бијонс со двоглед ќе прати ситуација од некое дрво.Лани пишав јас ама некако слабо немаше интерес ,а и смена на генерации помлада екипа сме ние.

Јас памтам кога се организиравте за собиранки!
Прво не бев во Мк, после работев 365 дена во годината, а сега сум стар за такво нешто! Така да тешко некој да запознам, а подобро вака.
Можда Кумановци од Фан клуб Јунајтед, ама како ни оди, боље не

Јас памтам кога се организиравте за собиранки!
Прво не бев во Мк, после работев 365 дена во годината, а сега сум стар за такво нешто! Така да тешко некој да запознам, а подобро вака.
Можда Кумановци од Фан клуб Јунајтед, ама како ни оди, боље не
Ne mora samo kumanovci, ne ima bolni i nesrekni i od drugi gradovi, jas bi dodjel mk vikendaski samo za edna vakva slucka , mozeme da ja nareceme MUDA , Manchester United Deluded Anonymous

Ne mora samo kumanovci, ne ima bolni i nesrekni i od drugi gradovi, jas bi dodjel mk vikendaski samo za edna vakva slucka , mozeme da ja nareceme MUDA , Manchester United Deluded Anonymous
Искрено на таква тематска средба и јас би дошол. Кумановци ги спомнав зашто со @vidooq и @dantemkd мрсеме муда и правеме анализи, за нешто што е ван наша моќ. Ама не за џабе италијаните навивачите ги викаат тифози :D

Последно уредено:
Искрено на таква тематска средба и јас би дошол. Кумановци ги спомнав зашто со Видук и Данте мрсеме муда и правеме анализи, за нешто што е ван наша моќ. Ама не за џабе италијаните навивачите ги викаат тифози :D
Tagni gi brat i da napravime edna sedenka vikendaski....
Odamna pisav na forumov na svadba pod kosula nosev crven dres so sharp logo ko nekoja budala :), nema lek za nasava bolest .....

Запази гу ситуацију у кафану а воедно и људи сс кои сакам да се запознам.Сс троица веќ од овија инВОЛвирани се иам запознаемо.
Не Ве тагнују, кој Ве ебе, читајте си.

Кафана маха раџа и лепо друштфо.
Ја,Сусаро,Астора ди Соул,Ингвар,Сциреа,Стефан Коби,Ска Бараба,Птица што се сели,Дани Бушава Азбука,Бристол.
И онај тешка бледа велешка фаца,сад га видиш сад га не видиш, Џонтра да голта.

Ако некога сам забравија,не извињавајте,намерно е.
:icon_mrgr:

@парва и јас би сакал да го видам Стефан Коби да му подарам два броја поголема кошула,дека на моменталните што го носи му пукаат копчињата од што е здебелен во мевот.

Запази гу ситуацију у кафану а воедно и људи сс кои сакам да се запознам.Сс троица веќ од овија инВОЛвирани се иам запознаемо.
Не Ве тагнују, кој Ве ебе, читајте си.

Кафана маха раџа и лепо друштфо.
Ја,Сусаро,Астора ди Соул,Ингвар,Сциреа,Стефан Коби,Ска Бараба,Птица што се сели,Дани Бушава Азбука,Бристол.
И онај тешка бледа велешка фаца,сад га видиш сад га не видиш, Џонтра да голта.

Ако некога сам забравија,не извињавајте,намерно е.
:icon_mrgr:
Ја ваљда само вака ќе имам прилика да го упознаам Гаетано Ширеа у купачи од Зардоз.

Ми се може друже.

И ја сто пати сум потенцирала дека не сум машко, па треба пак. Така и ти. Нишо страшно, ќе се научиш.
Со таков однос не е ни чудо што си одмарал.
Stavi go i vo CV, edno da se znae :cool:

So @Darling , ne za drugo tuku zivo goram od zelba da znam dali ke dojdi so biblijata, krst, temjan i sisence krstena voda i ke proba da mi napravi egzorcizam i da me iznesi na prav pat so ogled na toa kolku dijametralno sprotivni stavovi imame okolu religiite, hranata i generalno skoro za se. Dosta verojatno i ke se ispokarame ama edno e sigurno, dosadno nema da bidi :D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom