Да не се заборави мегахитот.
Ваква реакција од публика ниеден наш изведувач било кога нема добиено.
" Таа го целива, тој се прелива" урлаат деца од по 13 години . Бардовци !

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не се заборави мегахитот.
Zaborajv od koja pesna mu bese tekstot, a mi e maka da baram.Ваква реакција од публика ниеден наш изведувач било кога нема добиено.
" Таа го целива, тој се прелива" урлаат деца по 13 години . Бардовци !![]()
Тоа е земено од песна на Мони Ковачиќ - Сакам да сум јас детелинка, ама таа пее „скини лист, среќа да ти дам“, а кај него беше „скини ме, среќа да ти дам“.Sakam da sum jas detelinka, skini me, srekja da ti dam.
Zaborajv od koja pesna mu bese tekstot, a mi e maka da baram.
Sakam da sum jas detelinka, skini me, srekja da ti dam.
Od kaj mu ideja zborojte da mi e da znam![]()
Таму негде околу 95'та ги прележавме сипаниците на првата вистинска независност.."Има ли тесна".
Каде ни умреа еланот и духот како народ и општество ..
Ребека и Маја се 2000-ти. Во 90-тите ги имавме Ена Веко, таа од Пинаколада, Каролина беше девојче што ја молеше мајка и да ја пушти да искача навечер... И толку. Пресвртот се случи во фамозната 2000-та и појавата на Пута Пута Љ (XXL на албански, за неупатените).Ребека и Маја Вукичевиќ
Моја грешка...Ребека и Маја се 2000-ти. Во 90-тите ги имавме Ена Веко, таа од Пинаколада, Каролина беше девојче што ја молеше мајка и да ја пушти да искача навечер... И толку. Пресвртот се случи во фамозната 2000-та и појавата на Пута Пута Љ (XXL на албански, за неупатените).
Моја грешка...![]()
И да, се сеќавам на Ена Беко...
Ама мене симпа ми беше Маја Вукичевиќ
Стварно беше пичка и пол!!
Ајде одбери ми ја Т.Н.Т - Блиц Афера ми звучи победничкиДур не сум ја доправил темата за гласање, ќе сакаш да учествуваш? Ама мора една да одбереш.
Стај ме мене со првата... ќе се држам до андерграундот!Дур не сум ја доправил темата за гласање, ќе сакаш да учествуваш? Ама мора една да одбереш.
Мара е универзално позната со таа тешко, а со блиц афера можеш.