Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Реално да гледамо наша сала е моментално само нашминкана још увек ќе си капе и зимуска ќе се мрзнемо и тресемо док преко лето ќе ги цедимо маице од зној..
У салу су смениле тој што мора да се смени друго су све украле... џабе што е реновирана кд не е функционална без ладење и греење
Автоматски споено мислење:

Одма нека си иде..

Сала не ги испунуе услови као..
Прегледај го приврзокот 451544
За салу гарант мислив на Перо Наков.. не е могуќе спортска сала да не испунуе услови па у какви ти не ќумези се игра Аба2

У салу су смениле тој што мора да се смени друго су све украле... џабе што е реновирана кд не е функционална без ладење и греење

За салу гарант мислив на Перо Наков.. не е могуќе спортска сала да не испунуе услови па у какви ти не ќумези се игра Аба2
А што ако пратиле овија наши Допис дека продужуемо да играмо у Перо Наков?? Хммм, не ме чуди да продужимо у Перо Наков :D:D

Има 3 тима од босну што добива вајлд карту.. укупно 5 од босну .. има нешто туј поголемо
1000001085.jpg

Има 3 тима од босну што добива вајлд карту.. укупно 5 од босну .. има нешто туј поголемо
Прегледај го приврзокот 451548
Кој ги знае што правив и да ли правив уопште нешто. Сс овуј управу много е и што играмо прву лигу. Маџо и Неце су ни на чело на клуб не ме јеби.

А што ако пратиле овија наши Допис дека продужуемо да играмо у Перо Наков?? Хммм, не ме чуди да продужимо у Перо Наков :D:D
Наши да ли знаев да пратив допис хахаха

Кој ги знае што правив и да ли правив уопште нешто. Сс овуј управу много е и што играмо прву лигу. Маџо и Неце су ни на чело на клуб не ме јеби.

Наши да ли знаев да пратив допис хахаха
Све ми делуе дека наши не су пратиле пријаву.. сви што се пријавива екипе добива вајлд карту..

Све ми делуе дека наши не су пратиле пријаву.. сви што се пријавива екипе добива вајлд карту..
Поголеми су шансе да не смо пратиле него да смо пратиле а да не одбиев. Според мене треба малце и Кумани да се дигнев да гу стиснев управу малце да направив састанак да се направив сезонски карте да се дигне еуфорија малко у град, ептен су ми пасивни на туј тему. Свака част за актовност у врску сс графити по град.

Поголеми су шансе да не смо пратиле него да смо пратиле а да не одбиев. Според мене треба малце и Кумани да се дигнев да гу стиснев управу малце да направив састанак да се направив сезонски карте да се дигне еуфорија малко у град, ептен су ми пасивни на туј тему. Свака част за актовност у врску сс графити по град.
Овуј сезону што пројде најмалце 3,4 пута имаше судир сас управу.. тај иста управа се оградуеше од навивачи, најмалце 3 пута играсмо сас празну салу..али мора још поголем притисак...

Овуј сезону што пројде најмалце 3,4 пута имаше судир сас управу.. тај иста управа се оградуеше од навивачи, најмалце 3 пута играсмо сас празну салу..али мора још поголем притисак...
Не ми е збор да се правив инциденти него да се седне на астал да се направи нормалан састанак. После толко године се враќамо у спортску салу место да гори град и да има фул еуфорија оно све некако килаво. Не сумњам у тој дека сала нема да е пуна тој се подразбира пошто овј град живи за кошарку ама мора да има боља организација и разбирање Кумани-Управа.

Днска у 16:00
Турска - Србија
Кој гледа нека обрати пажњу на 10ку плејмејкер на Турци... Омер Кутлај, дечко игра у Реал Мадрид страшан играч у најаву 40 коша даде скоро против Французи задњу утакмицу...

Куде срби син на Сашу Павловиќа и син на Дарка Миличиќа играв али ни блиско од играчи како татковци...

Едн збор: НЕСПОСОБНИ

Ако наша сала неиспунуе услови не знам која испунуе, па каква сака нека е..

Има ли најаве за некои други играчи?

Гледам Урош лупа баскет по турнири у Србију

Едн збор: НЕСПОСОБНИ

Ако наша сала неиспунуе услови не знам која испунуе, па каква сака нека е..

Има ли најаве за некои други играчи?

Гледам Урош лупа баскет по турнири у Србију
Мислу декa урош не е у комбинацију да остане.. мада ќе видимо.
Гледам работнички донеле некога центра 211 висок..

Не знам Глигоројевиќ од Тиквеш да ли се води како мак играч он би бија топ опција за бек ап опцију на центарску позицију.

Не знам Глигоројевиќ од Тиквеш да ли се води како мак играч он би бија топ опција за бек ап опцију на центарску позицију.

Води се одамна и куде нас кд играше.

Карте ќе има ли за МКД или ќе е слободан улаз?

Што не га потпишев Уроша за бек ап опцију (нека му дадев МКД пасош)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom